Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Объркал си се нещо. По добре си купи некоя артия, за да не останеш вечния зрител.
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
Какво направихте смъкнахте цената
По случай зимната олимпиада, добрата Баба Меца организира спускане с празни торби от торов завод
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениескладова наличност -> люти цени на газа в международен план -> скок на торовете -> реализация на складовите наличности произведени преди скока на газа.
как ви се струва този сценарии
последващ въпрос - нова продукция себестойност?
потребление при високите цени?
поздрави
- 1 like
Коментар
-
складова наличност -> люти цени на газа в международен план -> скок на торовете -> реализация на складовите наличности произведени преди скока на газа.
как ви се струва този сценарии
последващ въпрос - нова продукция себестойност?
потребление при високите цени?
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Аз пък си има достатъчно... няма ликвидност за Нео по сериозно тук... не вярвам повече от 60
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Това беше ако затворят, но след няколко разговора с ДВИ-то, който ме осведоми, че си бачкат, посмятах и ревизирах прогнозата. Именно затова се набабаних яко между 21-23 лв. Но с тази печалба избиха рибата, честно..... и винаги съм твърдял, че последната година-две са МАШИНА ЗА ПАРИ и точно това се потвърди с пълна сила!!!Last edited by Три без коз; 09.02.2022, 00:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от veteran4 Разгледай мнение
Май мислеше, че ще е 17?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Евала за прогнозата Inta53. Аз лично си бвх сложил таргет около 40 лева, но мислех, че печалбата за 2021г. ще е в диапазона 25-30 милиона. Естествено вече съм го вдигнал таргета двойно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеПесимисти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеПесимисти.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеM;; по леко бре,- Груйча не можа да се порадва и три дана на спечеления бас и трябва да ми го връща!
Да не говорим, че може и добавки да му претендирам за всеки месец пресрочност -до август ми бе поставеният репер за цена над 46,00/акц.
Коментар
Коментар