Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Ето още една графика и приключвам.Цени на амоняк - 25 март 2022.Без да съм специлист по торове или химическа промишленост ,но виждам в сайта на Неохим ,че произвеждат и амоняк и то доста
Е, щом цената на крайната продукция се вдига постоянно и лети в космоса буквално,а в същото време цените на основното за производството на този продукт,газа, са едни и същи,логически обосновано е да предположим,че печалбата трябва да е голяма,нали?
“Неохим” АД Експлоатираните инсталации за основните продукти позволяват да бъдат произвеждани:
Амоняк 450 000 т/год- Азотна киселина 480 000 т/год
- Амониев нитрат 710 000 т/год
- Натриев нитрат 9 300 т/год
- Формалин 30 000 т/год
- Карбамид-формалдехидни смоли 20 800 т/год
- Амониев бикарбонат 6 000 т/год
Last edited by petrg5s; 27.03.2022, 07:48.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеСпоред мен тук има два големи проблема....всички ще искаме да излезем на отчет...и вторият проблем е че за повече от 100 к трудно ще намеря ликвидност...
Отчета аз даже и не го знам кога излиза,нито ме интересува чак толкова.Чертежите ми го показват ,а и малко от следващия даже
Коментар
� -
Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнениеНе, не е голям. Грешен ход на среден спекулант.
И откъде знаеш,че е среден спекулант ,а не този който пъмпва от 20лв насам ?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Да, голям инвеститор се появи в петък. Дали не е заради отчета за Q1?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Според мен тук има два големи проблема....всички ще искаме да излезем на отчет...и вторият проблем е че за повече от 100 к трудно ще намеря ликвидност...
А и твоите 20 акции не струват толкова.
Не ми се верва акцията да стигне 5000 лв. за брой.
- 1 like
Коментар
� -
Спекула ли наричаш инвестиции в дружество с p/e от 2? Извинете, 2,30и 71 млн. лева кеш
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
За мен ръста по позицията по скоро е спекулативен и заради вероятните перспективи.и 71 млн. лева кеш
Коментар
� -
Вчера излезе индивидуалния годишен отчета за 2021 г.- в него печалбата е коригирана с 3 700 000 лв надолу ,при повишени приходи спрямо индивидуалния от края на 4-тото тримесечие.
За мен ръста по позицията по скоро е спекулативен и заради вероятните перспективи.
А и защо да продаваш на 40 лв,като може да го правиш на 50 или по-нагоре?
- 1 like
Коментар
� -
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Още понеделник ще е 50+
- 1 like
Коментар
� -
Да, до 50 кинта нямаше почти нищо вчера.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеСтотака още не е на тезгяха,но имаме най-високо седмичнo (и дневно) затваряне от близо 4 год.насам ! На езика на техниката това означава още
[ATTACH=CONFIG]n3899553[/ATTACH]
Коментар
�
Коментар