IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честито, газта вече е под 200 за мегаватчас, последно като гледах 196 - почти 10% надолу от вчера, а до края на месеца ще е под 150 !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
      Утре ще е под 200, а до края на месеца под 150
      От много време съм те признал за голям познавач

TTF Gas 198.00 -7.43%
      Click image for larger version

Name:	ngeu_com.jpeg
Views:	1
Size:	6.0 КБ
ID:	3962807

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
        Не е истина брат... честно...счупи глупомера тази сутрин!!!удивен съм... подпирай Нео здраво да не падне алтерко!
        Скот,нали знаеш приказката,че глупака да ти каже,че си глупав ,е комплимент !

Гледай си въображаемия дрон и се подготви за сериозна подстрижка ,че може и нула номер да те острижат хахаха

Last edited by petrg5s; 08.09.2022, 11:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Според мен гапа на руския газ ще свали цените драстично (това вече се случва), Неохим ще заработи и тук ще видим голям гап нагоре,или силна помпа, при наближаването на това събитие.Да не забравяме и че азерския газ ще потече до няколко седмици !

Но,друг е въпроса.Много хора не разбират,че заводи като Неохим затворят ли,това е първия знак,че цялата държава влиза в колапс.Защо? Ами защото нищо не може да работи на 350лв/газ !!! Първо затваря големия,после тръгва лавината, по-малките заводи,топлофикации ( кои ще плаща 1000лв парно ? ) ,у-ща (40-50к на месец сметки ) ,детски градини и т.н. Оттам и цялата икономика. Аи тук има 70-80 млн кеш по сметките,скъпа продукция на склад, а и инфраструктура и земя ,и при ликвидация цената ще е няколко пъти по сегашната,обаче останалите шитни на БФБ къде ще идат? В клозета

Падне ли Неохим,всичко на БФБ ще падне 30-40-50% и нагоре до пролета .А има кандидати и за повече.А това ще причини силна болка на списващите пишман инвеститори,който нямат идея къде се намират и си мислят,че случая е изолиран и тях не ги засяга.Засяга всички и всичко !
          Не е истина брат... честно...счупи глупомера тази сутрин!!!удивен съм... подпирай Нео здраво да не падне алтерко!

Коментар

• Първоначално изпратено от Seuthes Разгледай мнение
            Такива заводи като Неохим са обречени да затворят нацяло и не знам с какъв акъл сте оптимисти тука.
            Според мен гапа на руския газ ще свали цените драстично (това вече се случва), Неохим ще заработи и тук ще видим голям гап нагоре,или силна помпа, при наближаването на това събитие.Да не забравяме и че азерския газ ще потече до няколко седмици !

Но,друг е въпроса.Много хора не разбират,че заводи като Неохим затворят ли,това е първия знак,че цялата държава влиза в колапс.Защо? Ами защото нищо не може да работи на 350лв/газ !!! Първо затваря големия,после тръгва лавината, по-малките заводи,топлофикации ( кои ще плаща 1000лв парно ? ) ,у-ща (40-50к на месец сметки ) ,детски градини и т.н. Оттам и цялата икономика. Аи тук има 70-80 млн кеш по сметките,скъпа продукция на склад, а и инфраструктура и земя ,и при ликвидация цената ще е няколко пъти по сегашната,обаче останалите шитни на БФБ къде ще идат? В клозета

Падне ли Неохим,всичко на БФБ ще падне 30-40-50% и нагоре до пролета .А има кандидати и за повече.А това ще причини силна болка на списващите пишман инвеститори,който нямат идея къде се намират и си мислят,че случая е изолиран и тях не ги засяга.Засяга всички и всичко !

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
              Пада от 340 като руски самолет над Украйна

[ATTACH=CONFIG]n3962667[/ATTACH]
              Утре ще е под 200, а до края на месеца под 150

Коментар

• ЕК предлага 200 Е/MWh таван за руския газ.

Коментар

• Пада от 340 като руски самолет над Украйна

TTF Gas (EUR/MWh) 208.00 -13.28%
                  Click image for larger version

Name:	ngeu_com.jpeg
Views:	1
Size:	5.9 КБ
ID:	3962667

Last edited by petrg5s; 07.09.2022, 21:00.

Коментар

• [QUOTE=Snap;n3961998]

Уникално!!! Това ми звучи като "и да паднем и да бием, пак ще се напием"
                    Като ми стане тъжно, влизам тук и се смея от сърце.
                    Що не отделите малко време да прочетете това онова за разходите на газ, даже и отчета и да разберете как ако пуснат октомври, ще изтрият всичко и ще занулят годината. За да се случи това със 100те млн, трябва Гпром от любов да ни свалят цената на 60-65 евро при положение, че към днешна дата цената в Европа е 220-230.....
                    [/ не сбъднати печалбиQUOTE]

Бате много си прав... но тук хората се влюбват в акции,градове, земеделски стопани, държат акциите си с години а някои дори с повече от десетилетия...дружества,бъдещи имагинерни ...живеейки в собствена реалност...в плен на цифри, отбягвайки цялата действителна картинка!

Коментар

• Башар Асад не позволил на Европа да прекара тръбопровод за катарския газ през Сирия и затова Путин го подкрепя (взаимно си правят услуги) за да не допусне конкуренцията да свали цените.
                      Last edited by Кисимов; 04.09.2022, 23:13.

Коментар

Аз прогнозирам ръст на цената още от понеделник - първо заради предстоящото влизане в Софикс и второ заради падащите цени на газта (наполовина за няколко дни). Q3 очаквам да е на печалба и заводът да отвори през Октомври и да заработи с пълна сила. Дивидент за 2022г. минимум 5-6 лв., а ако направят 100 милиона печалба за годината, може и 10 лв. даже и отгоре.
                        Уникално!!! Това ми звучи като "и да паднем и да бием, пак ще се напием"
                        Като ми стане тъжно, влизам тук и се смея от сърце.
                        Що не отделите малко време да прочетете това онова за разходите на газ, даже и отчета и да разберете как ако пуснат октомври, ще изтрият всичко и ще занулят годината. За да се случи това със 100те млн, трябва Гпром от любов да ни свалят цената на 60-65 евро при положение, че към днешна дата цената в Европа е 220-230.....

Коментар

Не продава доста отдавна....
                          Не знам дали знаеш ,но гаргата щял да чака 500 лв. и тогава така, че когато си прав си прав а и тъпото ще ви докара газ от Луната, там има огромни количества.. на 50 долара

Коментар

• Първоначално изпратено от repo na repoto Разгледай мнение

Какъв софикс какви пет лева... гаргата ще продаде колкото трябвава на никито и те така..
                            Не продава доста отдавна....

Коментар

• Първоначално изпратено от repo na repoto Разгледай мнение

Какъв софикс какви пет лева... гаргата ще продаде колкото трябвава на никито и те така..
                              Гаргата не е продавал под 41 лв.....

Коментар

Аз прогнозирам ръст на цената още от понеделник - първо заради предстоящото влизане в Софикс и второ заради падащите цени на газта (наполовина за няколко дни). Q3 очаквам да е на печалба и заводът да отвори през Октомври и да заработи с пълна сила. Дивидент за 2022г. минимум 5-6 лв., а ако направят 100 милиона печалба за годината, може и 10 лв. даже и отгоре.

Коментар

Working...
                                X