If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
брей,какви новини научавам само като ви чета "научните" "спорове".
значи всичко си е повече от перфектно,ами супер,то това се иска мерси и за линковете към страницата на завода, рагледах ги,много ме впечатли инфото там,а и какви картинки има само...
ама може да не се оливате много с коментарите!
и с "научните дискусии"
не е препоръка за нищо свързано с ценни книжа !!! вече и аз имам акции и ще чакам "да ме огрее слънцето "
аз ,че имам акции на Неохим имам
ама и нещата дето ги пиша са вярни,за разлика от теб.
Кажи ми "ОК" каква ти е целта? да купиш евтино и после да продадеш адски скъпо след много скоро време? или просто си чешеш езика тук?
ами си признай,ако имаш поне малко доблест
ти много мнения гледам,че си давал,ама то кои са истина,кои лъжа,те другите от форума много добре го знаят, ти който си "всезнаещ",със n на брой изказвания,дето всичко можеш и от всичко разбираш,що си губиш времето в писания,ами не действаш,а ? що не печелиш другаде пари,ами само тук се мотаеш? явно нещо те блазни тази позиция,така ли е? нещо си надушил?
аз вече съм си купил акциите и съм инвеститор,защото съм си направил сам извода за бъдещето на завода . а и такива "корекции" не ме притесняват,порфейла ми е повече от ОК Дружеството е супер за мен,а може би и за доста други хора, а всичко ще си дойде на мястото,там някъде към 1 2 5 рано или късно
пак с риск да се повторя,ама това не е препоръка за покупко-пробажба на акции на Неохим АД.
всеки си има глава и сам да си прави изводите,аз никого не съм съветвал,нито съм се опитвал да маниполирам за разлика от доста други хора в този форум,а и си има органи,да си следят кои какво пише...
Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Нещата наистина са розови. Абсолютно всичко се изпълнява по план.
Така че ОК излишно се напъваш.
Коментар
ОК
Нещо май те дразни, а? То бива нападки ама.... Кажи си колко акции си загробил тук, че с такава страст плюеш. Не отричам, че са правени инвестиции, но и не смятам, че са чак толкова розови нещата.
я какви разбирачи имало
"ОК",ти да не работиш там? май че само насън а да не би и да си от Димитровград поне? да нямаш вътрешна инфо? май че отговорите са "НЕ",нали
това дето го говориш да не го халицонираш? човече ходи на лекар, съвет от мен.
вземи се осведоми по-добре и тогава пак да си говорим а и стига лъга хората, те спокойно могат да проверят...
всичко в завода работи и то на макс,колко човека искаш да ти го кажат?
виж продажбите, цените,собственото производство на електроенергия,наскоро сертифицираната лаборатория с газов хроматограф,новия цех и производствена линия,как са ?
печалбата?
а на земеделците им трябва майче тор яко сега и понататък? а какво ще кажеш за продажбите в чужбина?
друг завод с толкова разнообразно производство на торове в България??? а с такъв капацитет?
всичко си е наред,ами тебе "ОК" нещо те дразни тази позиция,а защо ли?
не е препоръка или съвет за покупко-продажба на акции!!!
Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Коментар
ОК
За линията за комбинирани торове е ясно, че тръгна преди месец-два. Разширението на селитрата, което е основната инвестиция обаче, нито е тръгвало, нито някой от Неохим е твърдял подобно нещо. А и не очаквам да тръгне до края на годината. Иначе старото производство може да го пуснат тия дни. А че не искам да работи - това е твое твърдение. Просто искам да внеса малко рализъм в бодряшките ви изказвания, защото заради тях някои хора могат да си изградят погрешна представа за това какво става по позицията. Не казвам, че мениджмънта е лош или нещо друго, просто оборвам твърденията, че разширението на селитрата е тръгнало или ще тръгва скоро.
Абе "ОК" не те ли е страх от ГЛОБА за разпространение на погрешна информация с цел манипулиране на пазара!!!
Те хората гледат кой какво пише,ДА НЕ СЪЖАЛЯВАШ ПОСЛЕ
а за разширението ОФИЦИАЛНО НА САЙТА ГО ПИШЕ,КАКТО И НА ОТЧЕТА ЗА ПОСЛЕДНОТО ДЕВЕТМЕСЕЧИЕ КЪМ БФБ ДАЖЕ!!!
НЕ КАТО ТВОЙТЕ ИЗМИСЛИЦИ!!! САМО ПЪЛНИ ИЗМИШЛЬОТИНИ ПИШЕШ ТУК
ЗАВОДА КАКТО ВЕЧЕ СЕ ПОТВЪРДИ И ОТ ДРУГИ УЧАСТНИЦИ ВЪВ ФОРУМА РАБОТИ И ЩЕ РАБОТИ И ЗАНАПРЕД КОЛКОТО И ДА НЕ ТИ СЕ ИСКА
И ТО МНОГО ДОБРЕ КАТО ПРИБАВИМ И ВСИЧКИ ПОДОБРЕНИЯ...
Изказаното мнение е лично и не ангажира,нито съветва за покупка или продажба на акции!!!
Коментар