КД и пощата явно не са много впечатлени!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
ОК
-
браво,браво, супер си е завода,само дето толкова яко го плюха,ама отчета им затвори уститите,учидиха се,че има 3050 хил. лв. нетна печалба СЛЕД ОБЛАГАНЕ с данъци, a тепърва ще зарадва още по силно инвеститорите си,защотото в момента завода е натоварен страхотно,текущия ремонт и подобрения го позволиха вече,да не говорим,че е с 30% пповече мощности,ако и аз не се лъжа за цифрата.
Мисля,че я пишеше на сайта им : www.neochim.bg
БРАВО НЕОХИМ,СУПЕР СИ!!! ВСЕ ТАКА ДА НИ РАДВАШ!!!
НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКО-ПРОДЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА!!!Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Коментар
-
Ами помисли малко -сигурно са му ги харизали за Коледа.Първоначално изпратено от kotetoвъпрос към всички защо председателя на СД както пише в отчета, вече има 520 акции към 31.12.2007г.,а към 30.09.2007г. е имал 0,точно така пише в отчета???
ако няма кяр дали щеше този г-н да си купи толкова акции?
не е препоръка за ценни книжа!!!
Коментар
-
супер си е завода,даже изкараха отчет над очакванията ми
при положение,че завода не работи доста месеци миналата година заради капиталния ремонтпочти до края на Ноември,ако не се лъжа, и всичките новъведения:нов цех,нова тургенераторна централа,нови мощности....
еми така е,те не се строят за ден-два,отнема доста време, все пак е
блестящо,че са изкарали ткава печалба, не е на 0,както викаше ОК, а доста отгоре
представям си сега когато бачкат на 100%, с повишените мощности какво ще стане след следващия отчет
не е препоръка за ценни книжа!!!
Коментар
-
При мен нещо не се отваря както трябва !
http://download.bse-sofia.bg/finance....12.2007_1.xls
Някой чете ли го ?
Коментар
-
ОК
Манипулатора с вътрешното инфо защо се скри? Спокойно мите, ще изкараш пари за глобата от двете маси на пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК3 милиона ли е? Признавам, че е над очакванията ми. Но все пак Р/Е над 50 ми се струва множко за соцразвалина.
Стига си приказвал смехории.
Бегай в темите за Заложните къщи и Унипак.
Нали това са твоите умрели ракетоносители.
Коментар
Коментар