If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
я стига дрънка глупости и ти, виж на сайта www.neochim.bg и тогава говори. Къде ще сравняваш Химко с Неохим? Изобщо не си в час и тук,както и на много други места като те гледам какви си ги писал
знаеш ли колко безвъзмездни кредита е получил завода заради екологията и ще получава евентуално и занапред
и ще има наглоста да пише тъпотии.... вземи чети,момче и тогава говори,даже се разходи до Д-град на място да видиш. "Хан Крум"
ех,колко смешно ми стана
не е препоръка за нищо друго,освен за повече информираност!!!
До Д-град казваш да ида...мммммм, пък дали нямям нещо общо с този град и не знам доста повече неща от теб, дали не знам и поименно лицата който за 5-6 години станаха сред най-богатите, а дали сина шефа на Неохим не е кмет на Д-град......приятю, разполагам със 100-пъти повече инфо за това дружество, отколкото ти...айде със здраве..
Но, явно имаш зъб на всички, които си изброил, щом плюеш така неоснователно фирмата.
я стига дрънка глупости и ти, виж на сайта www.neochim.bg и тогава говори. Къде ще сравняваш Химко с Неохим? Изобщо не си в час и тук,както и на много други места като те гледам какви си ги писал
знаеш ли колко безвъзмездни кредита е получил завода заради екологията и ще получава евентуално и занапред
и ще има наглоста да пише тъпотии.... вземи чети,момче и тогава говори,даже се разходи до Д-град на място да видиш. "Хан Крум"
ех,колко смешно ми стана
До Д-град казваш да ида...мммммм, пък дали нямям нещо общо с този град и не знам доста повече неща от теб, дали не знам и поименно лицата който за 5-6 години станаха сред най-богатите, а дали сина шефа на Неохим не е кмет на Д-град......приятю, разполагам със 100-пъти повече инфо за това дружество, отколкото ти...айде със здраве..
ех,колко смешно ми стана
Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Химимпорт АД - 2.38 %
E тук вече става интересно, имаме голям играч с интерес тук и те едва ли ще се задоволят с трохи.
ами интересно е,как да не е интересно?
предстой най-хубавото следващите 5 месеца според мен
айде да гледаме екШъна нататък,стига сме дрънкали
супер,направо нямам думи,много съм доволен от отчета,а и предполагам всички други инвеститори
не е отново препоръка за ценни книжа!!!
колко месеца не работи завода заради ремонта с нововъведенията?
5 ли бяха ? а друга година максимум 3,нали или се бъркам,а?
а вижте за каква печалба говорим, 3.05 мил. лв.,супер си е завода
не е препоръка за ценни книжа!!!
e,вижда се,че завода е доволно на плюс, предвид факта МНОГО ПО-ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН СПРЯМО ДРУГА ГОДИНА РЕМОНТ,ЗАРАДИ НОВОВЪВЕДЕНИЯТА. А СЕГА КАКВО СЛЕДВА,НАЛИ СЕ СЕШТАТЕ
НА СЛЕДВАЩИЯ,ЩЕ СЕ ЧУПЯТ РЕКОРДИ ПО НЕТНА ПЕЧАЛБА СПОРЕД МЕН!!!
не е препоръка за нищо!!!
Тихо бе! Остави ги да разпродадат малко, за да купя евтино и тогава приказвай, колкото искаш.
браво,браво, супер си е завода,само дето толкова яко го плюха,ама отчета им затвори уститите,учидиха се,че има 3050 хил. лв. нетна печалба СЛЕД ОБЛАГАНЕ с данъци, a тепърва ще зарадва още по силно инвеститорите си,защотото в момента завода е натоварен страхотно,текущия ремонт и подобрения го позволиха вече,да не говорим,че е с 30% пповече мощности,ако и аз не се лъжа за цифрата.
Мисля,че я пишеше на сайта им : www.neochim.bg
БРАВО НЕОХИМ,СУПЕР СИ!!! ВСЕ ТАКА ДА НИ РАДВАШ!!!
НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКО-ПРОДЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА!!!
e,вижда се,че завода е доволно на плюс, предвид факта МНОГО ПО-ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН СПРЯМО ДРУГА ГОДИНА РЕМОНТ,ЗАРАДИ НОВОВЪВЕДЕНИЯТА. А СЕГА КАКВО СЛЕДВА,НАЛИ СЕ СЕШТАТЕ
НА СЛЕДВАЩИЯ,ЩЕ СЕ ЧУПЯТ РЕКОРДИ ПО НЕТНА ПЕЧАЛБА СПОРЕД МЕН!!!
не е препоръка за нищо!!!
Коментар