а някой да има идея кой купи наведнъж тия 4000 акции вчера?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
А представяте ли си,ако гениалния Овчаров /и сие/не се беше огънал пред Газпром ,колко щеше да да бъде печалбата на Неохим,Агрополихим и всички фирми потребяващи газ като суровина,какви данъци щяха да се платят на държавата,дали така щяхме да се гърчим от настоящата петролна криза.С парите ,които отиват сега в Газпром до края на 2010г можехме да финансираме сериозни енергоспестяващи програми,нови енергоикономични производства,но от комунисти как да очакваш да защитят националния интерес.http://milom.blog.bg/
Коментар
� -
Хе-хе, нали не забравяте кои дружества са в Софикс и какво се случва с някои от тях в на края на месецаИ после в началото на другия
Първоначално изпратено от ValuatorВетре, нали знаеш как е при големите, движение да има - първо нагорепосле надолу
после пак нагоре
после пак надолу
Нали и в края на Q3 трябва печалби и доходности да се показват
Коментар
� -
Valuatore, ами поздравления за добрата часова прогноза тогава!
Въпреки, че се изкушавам да си калибровам понякога мерника, избягвам часовата тактика, /хем и да спазя желанието на законодателя да нема дейтрейд/ но всъщност е и заради слабата активност на играчите и слабия борсов оборот.
Позволявам си леки забежки в рамките на няколко-дневен периода както казах това си е до лична стратегия ... мисля почти отговорих на въпроса, как сме отиграли, разбира се сметките за %-та са наум правени
Ноооо... традициите не са това което бяха
Така че не може да разчитаме на стари тактики, понеже и пазара не е същия
усъмнил съм се, че уж големите играчи малко по-трудно ще оценят нещата и ще карат малко по-традиционно
т.е. и не чакам ммигновена оценка, може би и се робува на няква стара традиция и стара представа за Неохимчето
нооо както споделиха и Колето и Франкито, - фундамента си е фундамент
/та сега принципно си позволявам спеко-забавленията единствено и само с по-фундаменталните дружества
/
/и нито имаме препоръки, нито бихме ги дали в тоя странен пазар/
а като стана дума за прогноза, каква прогноза даваш на Енемонката, имаш ли все още акции там? Моите ги махнах отрано и принудително, заради пазара, та как мислиш, дали ще слиза още/сори, че е извън темата, просто стана въпрос като за ненагажираща, лека прогноза/
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от tandemСедя и я гледам тая графика и ми се привижда че сме в началото на една 3(3).Ако някой използва вълнови анализ моля да сподели
Коментар
� -
Оценката на прогнозирания от мен сценарии беше потвърдена от пазара за по-малко от час време след даването на самата прогноза
А иначе оценявам вероятността някой във форума да казва истината за доходността и успехите/неуспехите си на не повече от 20-30%
Първоначално изпратено от Слънчев вятър... ако всеки може да разправя нещо във форума, каква е вероятността да е казал истината ?/понеже с вероятност започнахме та с нея и да свършим
/
- не съм писал, че съм продал и че съм ударил кьоравото
само попитах дали вие сте го направили
Първоначално изпратено от Слънчев вятър... Това, че ти си продал е добре според твоята тактика, не си изневерил на твоя си стил ... Ако си ударил кьоравото - поздравления, разбира се...
Коментар
� -
Anton Chigurh
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Valuator70-80% вероятност дават достатъчна сигурност и доходност, Ветре
Първоначално изпратено от Слънчев вятърValuator, когато става дума за борса, човек не може да е 100% сигурен
Например ние с големото куче сме си падали и по игра за по-невероятното събитие, дори и с мисълта, че е по-рядко срещано, при това с отлични резултати, няма да сравнявам с тези на големите фондовещото може да прозвучи кофти
така че всеки си има стил на игра, а ако търпи загуби, явно има проблеми с подхода, има образователни източници и т.н., трупа се опит и стила се подобрява
Това, че ти си продал е добре според твоята тактика, не си изневерил на твоя си стил, но да се твърди, че всички, които имат по-различен подход са манипулатори е малко пресиленонапример преди няколко дни купих 20% от количеството, с което не смятам да се разделям, но ги купих под 70
и с тези 20% играх подобно на твоята тактика.... но всеки си има стил. Лично мен, отчета ме полуизненада приятно
Вярно, че досега не е имало такъв ръст, но все по някое време се започва и с ръста
На мен ми допада и това, че и количеството емитирани акции не са толкова много
като на повечето други и т.н. други тайни неща ми допадат, но всичко е до стратегия. Е при различни движения на индекса, различните стратегии дават различен резултат,
/ако дадат изобщо разбира се
/
Ако си ударил кьоравото - поздравления, разбира се. Мен ме радват печелившите играчи и стратегии, ноооо .... съм се учил да се придържам и към моя си тактика
Иначе, ако всеки може да разправя нещо във форума, каква е вероятността да е казал истината/понеже с вероятност започнахме та с нея и да свършим
/
Коментар
�
Коментар