IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• а някой да има идея кой купи наведнъж тия 4000 акции вчера?
    Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• айде не ме разсмивай,то само ако от това завише печалбата от над 39 млн....
      Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• А представяте ли си,ако гениалния Овчаров /и сие/не се беше огънал пред Газпром ,колко щеше да да бъде печалбата на Неохим,Агрополихим и всички фирми потребяващи газ като суровина,какви данъци щяха да се платят на държавата,дали така щяхме да се гърчим от настоящата петролна криза.С парите ,които отиват сега в Газпром до края на 2010г можехме да финансираме сериозни енергоспестяващи програми,нови енергоикономични производства,но от комунисти как да очакваш да защитят националния интерес.
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Хе-хе, нали не забравяте кои дружества са в Софикс и какво се случва с някои от тях в на края на месеца И после в началото на другия

Първоначално изпратено от Valuator
          Ветре, нали знаеш как е при големите, движение да има - първо нагоре после надолу после пак нагоре после пак надолу Нали и в края на Q3 трябва печалби и доходности да се показват

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
            Казах ви да купувате ,че идват акулите .
            Единия вика още ли не сте продали другия вика още ли не сте купили .Прайте хорта да умиргат бе Аз съм купил миналата година и ще продам може би тази но не сега Успех на всички акционери .

Не е препоръка за нищо

Коментар

• Казах ви да купувате ,че идват акулите .

Коментар

• ..

Коментар

• Valuatore, ами поздравления за добрата часова прогноза тогава!
                  Въпреки, че се изкушавам да си калибровам понякога мерника, избягвам часовата тактика, /хем и да спазя желанието на законодателя да нема дейтрейд / но всъщност е и заради слабата активност на играчите и слабия борсов оборот.
                  Позволявам си леки забежки в рамките на няколко-дневен период а както казах това си е до лична стратегия ... мисля почти отговорих на въпроса, как сме отиграли, разбира се сметките за %-та са наум правени Ноооо... традициите не са това което бяха Така че не може да разчитаме на стари тактики, понеже и пазара не е същия усъмнил съм се, че уж големите играчи малко по-трудно ще оценят нещата и ще карат малко по-традиционно т.е. и не чакам ммигновена оценка, може би и се робува на няква стара традиция и стара представа за Неохимчето нооо както споделиха и Колето и Франкито, - фундамента си е фундамент /та сега принципно си позволявам спеко-забавленията единствено и само с по-фундаменталните дружества /
                  /и нито имаме препоръки, нито бихме ги дали в тоя странен пазар /
                  а като стана дума за прогноза, каква прогноза даваш на Енемонката, имаш ли все още акции там? Моите ги махнах отрано и принудително, заради пазара, та как мислиш, дали ще слиза още /сори, че е извън темата, просто стана въпрос като за ненагажираща, лека прогноза/

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                    Първоначално изпратено от tandem
                    Седя и я гледам тая графика и ми се привижда че сме в началото на една 3(3).Ако някой използва вълнови анализ моля да сподели
                    Седи си във Форекса........ за БФБ нищо не важи
                    Хане не съм много съгласен .Там(Форекса) става много по динамично докато на борсата нещата са по бавни но общо взето са същите

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                      Седя и я гледам тая графика и ми се привижда че сме в началото на една 3(3).Ако някой използва вълнови анализ моля да сподели
                      Седи си във Форекса........ за БФБ нищо не важи

Коментар

• Седя и я гледам тая графика и ми се привижда че сме в началото на една 3(3).Ако някой използва вълнови анализ моля да сподели

Ама като гледам как се назландисват тука при такъв отчет да не сме в 3(Б)

Коментар

• Оценката на прогнозирания от мен сценарии беше потвърдена от пазара за по-малко от час време след даването на самата прогноза

А иначе оценявам вероятността някой във форума да казва истината за доходността и успехите/неуспехите си на не повече от 20-30%

Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                          ... ако всеки може да разправя нещо във форума, каква е вероятността да е казал истината ? /понеже с вероятност започнахме та с нея и да свършим /
                          Ветре, все пак да бъдем точни - не съм писал, че съм продал и че съм ударил кьоравото само попитах дали вие сте го направили

... Това, че ти си продал е добре според твоята тактика, не си изневерил на твоя си стил ... Ако си ударил кьоравото - поздравления, разбира се...

Коментар

• :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
                            :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
                              70-80% вероятност дават достатъчна сигурност и доходност, Ветре

Valuator, когато става дума за борса, човек не може да е 100% сигурен
                              В меренето на вероятност, има известна доза несигурност
                              Например ние с големото куче сме си падали и по игра за по-невероятното събитие, дори и с мисълта, че е по-рядко срещано, при това с отлични резултати, няма да сравнявам с тези на големите фондове щото може да прозвучи кофти така че всеки си има стил на игра, а ако търпи загуби, явно има проблеми с подхода, има образователни източници и т.н., трупа се опит и стила се подобрява
                              Това, че ти си продал е добре според твоята тактика, не си изневерил на твоя си стил, но да се твърди, че всички, които имат по-различен подход са манипулатори е малко пресилено например преди няколко дни купих 20% от количеството, с което не смятам да се разделям, но ги купих под 70 и с тези 20% играх подобно на твоята тактика.... но всеки си има стил. Лично мен, отчета ме полуизненада приятно Вярно, че досега не е имало такъв ръст, но все по някое време се започва и с ръста На мен ми допада и това, че и количеството емитирани акции не са толкова много като на повечето други и т.н. други тайни неща ми допадат, но всичко е до стратегия. Е при различни движения на индекса, различните стратегии дават различен резултат, /ако дадат изобщо разбира се /
                              Ако си ударил кьоравото - поздравления, разбира се. Мен ме радват печелившите играчи и стратегии, ноооо .... съм се учил да се придържам и към моя си тактика
                              Иначе, ако всеки може да разправя нещо във форума, каква е вероятността да е казал истината /понеже с вероятност започнахме та с нея и да свършим /

Коментар

• Знам за едни юнаци, които даваха 23 лв. за голям пакет на "Емка". Тях конкретно в коя група ги класифицираш?

Коментар

X