If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз нали съм по басовете - след 3 месеца тази акция ще е на по-висока цена от днешната. На бутилка хубаво уиски - 100-200 кинта, ако някой иска. Продавачите ще си купят пак акциите, след като обявят дивидента а иначе всичко прилича ма координирана акция на Варненската яхта, за да събират кинти за подпиране на халтурко, ни нищо не може да предотврати предстояшият мега бърст там, какъвто бфб не е виждал от 13 години
аз нали съм по басовете - след 3 месеца тази акция ще е на по-висока цена от днешната. На бутилка хубаво уиски - 100-200 кинта, ако някой иска. Продавачите ще си купят пак акциите, след като обявят дивидента а иначе всичко прилича ма координирана акция на Варненската яхта, за да събират кинти за подпиране на халтурко, ни нищо не може да предотврати предстояшият мега бърст там, какъвто бфб не е виждал от 13 години
Това като конспирацията на века звучи, какъв сценарий за холивуд, ще засенчи Мадоф
Струва ми се,
че пичът е бил направил анализа си преди да бъде публикуван отчета
Едва ли, иначе щеше да продава от преди това и на по-добри цени, а той изсипа 4к хартии, аз го разбирам, беше на средна 23, събира ги от една година, направи си 50+%, и аз да бях, щях да го направя, акцията задължително ще влезе в софикса, ако станат 20 компаниите, дано дивидента е добър.
Зависи..... аз примерно под 34 бих купувал още.... според мен има потенциал отново за 40+ даже 45. Пак казвам - зависи от следващия отчет, дали ще има дивидент и дали ще влезе наесен в Софикс!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Обаче евала на пича, който направи бърз анализ и започна да разпродава. Другите още се чудеха какво става. Браво за което.
Зависи..... аз примерно под 34 бих купувал още.... според мен има потенциал отново за 40+ даже 45. Пак казвам - зависи от следващия отчет, дали ще има дивидент и дали ще влезе наесен в Софикс!
Мда, разочароващ отчет. Опеделено.
Вярно, само с няколкостотин броя съм тук// колкото за спорта/ основно съм в атера//, но е изненадващо слаб отчета.
При покупна малко над 30лв, не съм продавал вчера. Ще изчакам.
Да, разходите за въглеродни емисии ще продължават да натежават на дружеството все повече.
Шансът му е да бъде одобрен и да започне скорошната реализация на Планът за възстановяване и устойчивост. Тогава ще имаме "друга бира" тук...
/ А може и влизането на Ст Димитров в листите на ГЕРБ да е била по тази причина?!/
И аз започнах да влизам от вчера следобяд и днес продължих. Отиграх веднъж от 27 до 39 и сега съм отново в играта, даже с повече акции. Един дивидент и влизане в Софикс ще е добро развитие. Оачквам и добро Q2 също така!
Коментар