IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От 04.01.2022 до 17.03.2022г. ФФ се увеличава с 203925, това акциите на Загора ли са?
    За същият период акционерите се увеличават с 46.
    Изпари се ентусиазма, явно вече се чака отчета?

Имам 5 броя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
      Бруталното рали тепърва предстои!
      https://www.youtube.com/watch?v=PLXX_RGgH3I

Коментар

• Бруталното рали тепърва предстои!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение

Зелено, зелено, зелено, всичките мечти са ми в зелено...
          Междувременно машината за пари се търгува при p/e от малко над 2...
          Да се не хванете за главата като излезе отчета за Q1?
          Залагам, че ще е доста над този за цялата 2021 год.!

Коментар

• Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнение
            Зелено, зелено, зелено, всичките мечти са ми в зелено...
            Междувременно машината за пари се търгува при p/e от малко над 2...
            Да се не хванете за главата като излезе отчета за Q1?

Коментар

• В Европа в момента остават да работят броени торови заводи, след като вече затвориха производители в Украйна, Унгария, Литва и Белгия. Това е и причината в рамките само за един ден "Агрополихим" да получи запитвания от пет страни за доставка на 700 хил. тона амониев нитрат. Ромбаут уточни, че за българските фермери има достатъчно тор, работи и заводът в Димитровград "Неохим", а газът е най-евтиният в Европа.
              https://www.capital.bg/biznes/promis...torov_zavod_v/

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Ника ми е само този,за разлика от твоите 3-4, и всеки един модератор може да го потвърди.
                Безплатни прогнози и чертежи давам само когато аз реша ! Твоите не струват грам и не ме интересуват ! Ти даже и един чертеж не си показал,само някви празни приказки от 1001 нощ

А даже и да се хвана на подобни глупави прогнози,едва ли наградата която ще искам ,е да спреш да пишеш за половин година
                Като цяло,не си много интелигентен,даже не знам как си успял да напишеш толкова изречения хаха
                Спокойно Полки, Форума има памет Помним ти спреженията за 1001-та нощ
                Ама ти нямаш и никаква прогноза, дори и такава която нишо не струва ??...
                Лошо. Но пък ... предсказуемо!

Коментар

Газчицата доста падна ,около 50% от върха, като в момента е на ценови нива от ПРЕДИ започването на войната,така че поскъпването би трябвало да е с по-малко

А и определено рисува лявата страна на елха на месечна графика
                  Техниката казва макс до април може да има някакви лашкания нагоре-надолу ,после почва стабилно надолу,което ще рече ,че конфликта най-вероятно ще свърши април (или че ще видим някакво друго събитие,което ще успокой пазара на газта)

https://i.imgur.com/Nnd3XnB.png

За глупавия руски трол с руския подпис.Гледай и се учи анализ в реално време за цени ,тука се движат с един ден закъснение.Принтирай си и другото което съм написал и си го научи наизуст.Ако не може да го схванеш,чети го бавно,колкото пъти е достътъчно на процесора, до достигне на някаква работна честота

КЕВР и Николов успокояват, газът нямало да поскъпне с 58% (а с около 30%)

https://www.dnes.bg/voinata-v-ukrain...ne-s-58.523456
                  Last edited by petrg5s; 15.03.2022, 20:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                    Полки, 1912, шаро или там едни от многото ти шарени никове... - фактите не са във ваша полза
                    Айде да направим по една прогноза за 5-6 месеца напред на база техника и да видим кой ще е по-близо.
                    Ето мойта - тренда вече се счупи,което е видно разбира се, а това което предстои според мен е спихване към 520 софикс до края на юли. Айде като си такъв дихател-разбирател колкото се правиш, давай твоя сценарий и който изгуби спира да пише за половин година - става нали ?
                    Ника ми е само този,за разлика от твоите 3-4, и всеки един модератор може да го потвърди.
                    Безплатни прогнози и чертежи давам само когато аз реша ! Твоите не струват грам и не ме интересуват ! Ти даже и един чертеж не си показал,само някви празни приказки от 1001 нощ

А даже и да се хвана на подобни глупави прогнози,едва ли наградата която ще искам ,е да спреш да пишеш за половин година
                    Като цяло,не си много интелигентен,даже не знам как си успял да напишеш толкова изречения хаха

Коментар

Полки, 1912, шаро или там едни от многото ти шарени никове... - фактите не са във ваша полза
                      Айде да направим по една прогноза за 5-6 месеца напред на база техника и да видим кой ще е по-близо.
                      Ето мойта - тренда вече се счупи,което е видно разбира се, а това което предстои според мен е спихване към 520 софикс до края на юли. Айде като си такъв дихател-разбирател колкото се правиш, давай твоя сценарий и който изгуби спира да пише за половин година - става нали ?
                      Объркал си темата нещо.
                      Отидете в темите за БФБ и там си ги давайте тия прогнози.

Коментар

Каза ли нещо или .... ?

Като ти видя руския подпис и си ми ясен.Шаро Балкански
                        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение

Кво става накрая !?
                          Това обединява цяла Гърция, която разбива персите.
                          Триста са си триста.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                            Гледали ли сте филма "300" за битката при Термопилите.
                            Кво става накрая !?

Коментар

• Гледали ли сте филма "300" за битката при Термопилите.

Коментар

Съвсем ги насмете и обърка връзките , кое от кое там е следствие..
                                Нищо, нали сме мечки- всеки спих е добре дошъл
                                Ма между нас казано - техниката никак не ти е силна страна
                                Каза ли нещо или .... ?

Като ти видя руския подпис и си ми ясен.Шаро Балкански

Коментар

Working...
                                X