IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Имаш, чушки.
    На триста кинта си е жива безценица. Чакам повече.
    Това кога трябва да стане, дай малко конкретика?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Че кво им е на петте акции...

Иначе Панда, не му се сърди на коза, той си е такъв толкова си може...
      300кинта цена чакаме, нищо, че няма сили за над 60.
      Имам си вече 6бр.
      Имаш, чушки.
      На триста кинта си е жива безценица. Чакам повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение

Вече си мисля, че е от тези... бързаците с по 100тина хартишки макс
        Колкото за пет хиляди лева.

Коментар

Ама и ти отдавна си ясен, че за тия пет хиляди лева предстояща твоя инвестиция, ще се скъсаш да говориш врели некипели.
          Поне си малко по-добре от Полаксчо, който за пет акции ни надуваше главите.
          Че кво им е на петте акции...

Иначе Панда, не му се сърди на коза, той си е такъв толкова си може...
          300кинта цена чакаме, нищо, че няма сили за над 60.
          Имам си вече 6бр.

Коментар

Нетърпеливко си е пухения.
            Имал пет хиляди лева, дето се чудел, къде да ги инвестира.
            Вече си мисля, че е от тези... бързаците с по 100тина хартишки макс
            Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Помня много такива като тебе през 2007, обичаха да пишат неща от сорта на "ъп ъп" и "ракета" из форума. Като дойде големия спих и изчезнаха. Сигурно не им е стигнало търпението
              Ха ха. Недей ме разсмива. Не съм от ъпърите. Аз съм повече от мечкадарите.
              Продължавам да не ти разбирам проблема. Трябват ти пари и искаш да продаваш ли - продавай,
              До ОСА може да не се вдигне съществено
              Не е препоръка

Коментар

Повече пари не те правят по-умен
                Ама и ти отдавна си ясен, че за тия пет хиляди лева предстояща твоя инвестиция, ще се скъсаш да говориш врели некипели.
                Поне си малко по-добре от Полаксчо, който за пет акции ни надуваше главите.

Коментар

Ама нали точно това казвам. Реотанът до последно няма да купи, защото се надява да хване 30тина акции на промоция.
                  Е ще си играем на котка и мишка. Близо 10% дивидент... при 64 млн печалба за първо тримесечие... при вероятен по-голям дивидент догодина и т.н. - имаме обаче и бг-реотан. Както пее володя стоянов - "няма да ни стигнат още 100 години .."
                  Но пък и ритейлът си има основания - такива нетърпеливци като теб се случва да се разкешат и да спомогнат реотанът да получи така желаната промоция и да продължава да се държи по начина по който се държи
                  Помня много такива като тебе през 2007, обичаха да пишат неща от сорта на "ъп ъп" и "ракета" из форума. Като дойде големия спих и изчезнаха. Сигурно не им е стигнало търпението
                  Last edited by Black and white cat-foot; 18.05.2022, 15:44.
                  destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Повече пари не те правят по-умен
                    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Ама нали точно това казвам. Реотанът до последно няма да купи, защото се надява да хване 30тина акции на промоция.
                      Е ще си играем на котка и мишка. Близо 10% дивидент... при 64 млн печалба за първо тримесечие... при вероятен по-голям дивидент догодина и т.н. - имаме обаче и бг-реотан. Както пее володя стоянов - "няма да ни стигнат още 100 години .."
                      Но пък и ритейлът си има основания - такива нетърпеливци като теб се случва да се разкешат и да спомогнат реотанът да получи така желаната промоция и да продължава да се държи по начина по който се държи

Коментар

Кажи ми, колко пъти се е случвало да се гласува против дивидент на ОСА? Може да съм бил извън бг пазара, но инвестирам вече от 15 години
                        Не е препоръка

Коментар

Процедура е все пак. Изглежда си излязъл дълго време от бг пазара и не стопляш - тук бг реотанът чака да последно!!! - Ако може да капне нещо под 50 ....
                          Ще схванеш, , както ти казаха, ако имаш търпение
                          Кажи ми, колко пъти се е случвало да се гласува против дивидент на ОСА? Може да съм бил извън бг пазара, но инвестирам вече от 15 години

Коментар

Вече е отчетено в цената, деня в който обявиха точките, цената се вдигна с 5 лева
                            Казах ти вече, че не знаеш, къде се намираш.
                            Изобщо не схващаш нещата.

Коментар

пффф евентуално приеме
                              Процедура е все пак. Изглежда си излязъл дълго време от бг пазара и не стопляш - тук бг реотанът чака да последно!!! - Ако може да капне нещо под 50 ....
                              Ще схванеш, , както ти казаха, ако имаш търпение
                              Не е препоръка

Коментар

пффф евентуално приеме
                                Без нужното търпение как ще удвояваш?
                                М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Working...
                                X