Първоначално изпратено от Black and white cat-foot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
На 09.05 в 16:13 цената е 53,50.
5 лв. дивидент са обявени в 16:21.
В 16:22 започва покачване от 54 до 55,50 в 16:59.
Затваря в 17:00 на 55.
Покачване 1,50-2 лева - нищо необичайно за акцията в който и да е друг ден.
Това че не се е отразила съществено на цената не означава обаче, че новината не е изконсумирана.
Всички очакваха този дивидент и беше вече калкулиран в цената .
По-скоро очакванията бяха за около 2,50 - 3,лв и затова цената мръдна само с разликата.
Поне това са моите мисли .
И разбира се управляващите и тук не са от най-коректните и всеки трябва да си има 1 наум.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
На 09.05 в 16:13 цената е 53,50.
Това че не се е отразила съществено на цената не означава обаче, че новината не е изконсумирана.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Пандичке, аз лично много се радвам че отново отделяш време за този форум. Кои златни компании виждаш с най голям потенциал за ръст (в момента корекцията продължава но при обръщате на пазара имам в предвид)?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Невероятно е някои хора като имат пари в някоя акция и не искат да чуят дори една критика. Значи като обявиха 5 лв дивидент и цената се вдигна с 5 лв още същия, но нееее, не било отчетено от пазара
Това че не се е отразила съществено на цената не означава обаче, че новината не е изконсумирана.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Пандичке, аз лично много се радвам че отново отделяш време за този форум. Кои златни компании виждаш с най голям потенциал за ръст (в момента корекцията продължава но при обръщате на пазара имам в предвид)?
Не го ли виждаш, че по цял ден кисне в тая тема.
- 1 like
Коментар
-
Невероятно е някои хора като имат пари в някоя акция и не искат да чуят дори една критика. Значи като обявиха 5 лв дивидент и цената се вдигна с 5 лв още същия, но нееее, не било отчетено от пазара
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Казах ти да си купиш още пет акции, като събереш пари, ама ей го на, слушаш люлинския блогър и си продаде и петте артии, дето ги имаше.
И утре, като подминем шейсе кинта, ще си ги купиш по-скъпо. Досега не си ме послушал двеста пъти и все си валат. Ама на бърборенето си цар.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
Младеж... това е бфб. Не е някакъв шибан свят.
Недей! Поспри!
Тук сме извън времето и пространството!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Казах ти да си купиш още пет акции, като събереш пари, ама ей го на, слушаш люлинския блогър и си продаде и петте артии, дето ги имаше.
И утре, като подминем шейсе кинта, ще си ги купиш по-скъпо. Досега не си ме послушал двеста пъти и все си валат. Ама на бърборенето си цар.
Казах ти, че имам 6бр и до края на месеца ще спестя кинта за 7ма..иии кат минат 300 кинта ще съм на пачка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Аз съм много далеч от експерт. Казвам само да не му обръщаш внимание. Той няма да се промени и ще продължи да маже ски и т.н.
Гледай си инвестициите и си печели, да не ти пука от ттолското мнение.
И утре, като подминем шейсе кинта, ще си ги купиш по-скъпо. Досега не си ме послушал двеста пъти и все си валат. Ама на бърборенето си цар.
Коментар
-
Да, само съм в топ 2% на финансовите блогъри в света. Всички експерти тук ги разбирате повече такива неща като акции, опции, варанти, джиро и тн. Сигурно сте в топ 1%
https://www.tipranks.com/experts/bloggers/gold-panda
Гледай си инвестициите и си печели, да не ти пука от ттолското мнение.
Коментар
-
Да, само съм в топ 2% на финансовите блогъри в света. Всички експерти тук ги разбирате повече такива неща като акции, опции, варанти, джиро и тн. Сигурно сте в топ 1%
https://www.tipranks.com/experts/bloggers/gold-panda
Младеж... това е бфб. Не е някакъв шибан свят.
Недей! Поспри!
Тук сме извън времето и пространството!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Иначе Панда, не му се сърди на коза, той си е такъв толкова си може...
https://www.tipranks.com/experts/bloggers/gold-pandadestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар