IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой попадал ли е на инфо ще излъчват ли на живо, както през 2024г. и къде?

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
      Не следя чак толкова изкъсо,но тук не се ли изсипват обратно изкупените от БНЕБ акции ??
      Трябва да се проследи нивото на изкупените акции в консолидираните отчети. Но, ако твоята теза е вярна, това ще повиши кеша на БНЕБ и държавата може да поиска да изплати междинен дивидент, ако на есен го е закъсала с бюджета.

Коментар

• Не следя чак толкова изкъсо,но тук не се ли изсипват обратно изкупените от БНЕБ акции ??

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Няма как да е над 8, тук, както и в други позиции имаме упорит продавач с дълбоки джобове, а пазарът ни е много тънък. Импулс ще има, ако дивидента не е според очакванията, а по-височък.
          Виждам аз, че има продавач, но се надявам да ми падне малко свободен кеш, за да си купя, преди да са излезли отчетите.

Коментар

• Първоначално изпратено от m_nedev Разгледай мнение
            Не знам дали пропускам нещо, или другите грешат, но за мен тук цената отдавна трябваше да е над 8 лв. Хубавото е, че доста си накупих тук, а лошото, че нямам кеш да добавя. Да видим другия месец какво ще предложат консолидираните отчети и поканата за общо събрание.
            Няма как да е над 8, тук, както и в други позиции имаме упорит продавач с дълбоки джобове, а пазарът ни е много тънък. Импулс ще има, ако дивидента не е според очакванията, а по-височък.

Коментар

• Не знам дали пропускам нещо, или другите грешат, но за мен тук цената отдавна трябваше да е над 8 лв. Хубавото е, че доста си накупих тук, а лошото, че нямам кеш да добавя. Да видим другия месец какво ще предложат консолидираните отчети и поканата за общо събрание.

Коментар

• Предполагам че има връзка с това, че съм в чужбина, но досега не ми се беше случвало. Благодаря за отговора!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнение
                  Има ли други потребители, на които страниците на бфб или х3 не им се отварят? Последните дни не мога да влезна в тях.
                  При мен от телефона се отварят нормално.

Коментар

• Има ли други потребители, на които страниците на бфб или х3 не им се отварят? Последните дни не мога да влезна в тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение

Кво ще икономиса!
                      На босия цървулите ;-)
                      Колеги, по много позиции се разпродават големи пакети ,имате ли идея кой е или кои са.

Коментар

• Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнение

Най-вероятно клиент на Карол, който гони брой сделки и среден размер, за да получи по 0.50 лв. на сделка отстъпка от комисиона. Не помня какви точно бяха условията - никога не съм имал нерви да се занимавам с тези 50 ст., но имаше нещо такова в тарифата им.
                        Кво ще икономиса!
                        На босия цървулите ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от angelgarba Разгледай мнение
                          Странна поредица от 8 сделки по 112 парчета..?!
                          Ама добре оборота върви разчистваме тапата към върха ;-))
                          Най-вероятно клиент на Карол, който гони брой сделки и среден размер, за да получи по 0.50 лв. на сделка отстъпка от комисиона. Не помня какви точно бяха условията - никога не съм имал нерви да се занимавам с тези 50 ст., но имаше нещо такова в тарифата им.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение

Елана имат още 10-12к за разпродаване ,после ще видим на къде
                            Та това са 80-100 к лева, толкова ли няма дълбочина това пазарче, че 5-цифрени суми да задържат устрема?

Коментар

• Странна поредица от 8 сделки по 112 парчета..?!
                              Ама добре оборота върви разчистваме тапата към върха ;-))

Коментар

• Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение

Елана имат още 10-12к за разпродаване ,после ще видим на къде
                                Да, в края на месец май ще бъде много интересно, кой кого.

Коментар

Working...
                                X