IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Глобал гейминг солюшънс АД (GGS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
    Нищо не разбирате!
    Тука справедливата цена е 3 лв. и туй между 1 и 3 лв, в само в полза на инвеститора.
    400 млн. лв. им е пазара и около 1,5 млн. човека ще им стават клиенти... и това само у България.
    А конкуренция нямат и трудно ще имат - просто уникални.
    И още - след петилетка 120 % дивидентна доходност, ако горното не стига да хвърлиш парата.

https://www.youtube.com/watch?v=G39iUarjPI0
    Според мен това са много консервативни прогнози ;-)
    Като цяло, сериозни цифри са възможни при успешна международна експанзия в средносрочен план (5 год)

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
      Нищо не разбирате!
      Тука справедливата цена е 3 лв. и туй между 1 и 3 лв, в само в полза на инвеститора.
      400 млн. лв. им е пазара и около 1,5 млн. човека ще им стават клиенти... и това само у България.
      И още - след петилетка 120 % дивидентна доходност, ако горното не стига да хвърлиш парата.

Както биха се изразили античните обитатели/спартанците/ на област Лакония - "Ще"

Коментар

• Нищо не разбирате!

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

Компанията стои зад сайта igra.bg. Това ако не се лъжа е единственият им актив. Инфо излезе в няколко бизнес ориентирани медии, и дотам. Предлагаха 3 милиона акции, продадоха малко над половината при ИПО-то ако не се лъжа.Та затова и пада цената според мен. Как ще се развие компанията не се наемам да спекулирам. Може би е подходяща за хора предразположени към повече риск...
          Погледнах им сайта....Това е напълно несериозно...Може и да имат разни лицензи ,но ако наистина игра.бг е единственото нещо ,което предлагат....нямам думи ....Предстоящи игри - 21.09.2024г. Смях ...Предстоящите игри им са в миналото....Модераторите спокойно могат да ми преместят мнението в темата за извънземните ...Там ,нали обсъждат разни изкривявания на времена и пространства....

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
            Вече има сделки с акциите на компанията.... и вече е 10% "назад".Не можах да открия, какво е портфолиото на компанията ,какво точно предлагат?Странно ми е ,защо никой от компанията, не си направи труда ,да я представи пред форума на Инвестор-а...Нямам акции и нищо не препоръчвам..

ПП Докато съм писал е вече 15% надолу....
            Компанията стои зад сайта igra.bg. Това ако не се лъжа е единственият им актив. Инфо излезе в няколко бизнес ориентирани медии, и дотам. Предлагаха 3 милиона акции, продадоха малко над половината при ИПО-то ако не се лъжа.Та затова и пада цената според мен. Как ще се развие компанията не се наемам да спекулирам. Може би е подходяща за хора предразположени към повече риск...

Коментар

• Глобал гейминг солюшънс АД (GGS)

Вече има сделки с акциите на компанията.... и вече е 10% "назад".Не можах да открия, какво е портфолиото на компанията ,какво точно предлагат?Странно ми е ,защо никой от компанията, не си направи труда ,да я представи пред форума на Инвестор-а...Нямам акции и нищо не препоръчвам..

ПП Докато съм писал е вече 15% надолу....
            Working...
            X