IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗПАД Булстрад (4BI / BSTR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мече,

Да ти продам и аз няколко хиляди акции на промоция по 150 лв ?
    Tradanza , имаш ли ги..... То не останаха в един зорлиите и няма да остане дълго така...Нали знаеш колко е свободния обем....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
      Аз ощя имам бая акции тук от 150 кинта.
      Никола , каниш се да ги продадеш ли ? Ние сме добри другарчета ще ти помогнем....
      Мече,

Да ти продам и аз няколко хиляди акции на промоция по 150 лв ? :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
        Аз ощя имам бая акции тук от 150 кинта.
        Теб кое те подлъга?!? Да не е Нетни задължения/EBITDA ? :lol:

Коментар

• Аз ощя имам бая акции тук от 150 кинта.
          Никола , каниш се да ги продадеш ли ? Ние сме добри другарчета ще ти помогнем....

Коментар

• Аз ощя имам бая акции тук от 150 кинта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти
              http://www.investor.bg/?cat=5&id=71325
              Брутният премиен приход на Булстрад с ръст от 30% за деветмесечието
              Tradanza , още ли ще чакаш под 35 ......

а? :lol:

Успя ли да средниш от 150 до 30? Притеснявам се да не си изпуснал промоцията :lol:

Коментар

• Въобразявам ли си, или ще има сериозно движение по позицията?

Коментар

• Много лоша....ти и тука ли се грижиш за инвестициите на другите и ръсиш мозък?!!!

Коментар

• Тук са изпраскали 2.2 млн загуба за третото тримесечие. Лоша работа.

Коментар

• Днес бе направен" пробив" на 35.00лв/бр.
                      "..Tradanza , още ли ще чакаш под 35 ....."
                      Почвам действ. да си мисля, че "Tradanza " май ще позна !
                      Желая успех на всички !
                      не е препоръка за покупко-продажба

Коментар

• kaputov , не знам с колко са паднали активите от 30 септември.... защото експозицията в акции намалява ...... за сметка на други финансови продукти..
                        По интересно е с колко ще се качи на края на годината ..... силни месеци за застраховането и финален спринт на акциите ......
                        Страшния отчет беше този и зависимостта от световната финансова криза ....... заради което се разпродаваше ..... тук.
                        Монти,видя ли това:
                        Печалба на 30 Септември 2008 7 594
                        Ефект от промяната в пазарната стойност (2 484)
                        Непризнат данъчен актив 248
                        Печалба след отчитане на промяна в пазарната стойност в Отчета за доходите 5 358

а сега си помисли колко падна стойността на портфейла от 30.09 до сега и кога ще достигне "справедливата" според тях стойност.

Коментар

• Монти,видя ли това:
                          Печалба на 30 Септември 2008 7 594
                          Ефект от промяната в пазарната стойност (2 484)
                          Непризнат данъчен актив 248
                          Печалба след отчитане на промяна в пазарната стойност в Отчета за доходите 5 358

а сега си помисли колко падна стойността на портфейла от 30.09 до сега и кога ще достигне "справедливата" според тях стойност.

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=5&id=71325
                            Брутният премиен приход на Булстрад с ръст от 30% за деветмесечието
                            Tradanza , още ли ще чакаш под 35 ......

Коментар

• "...radanza , и на 40 бих си купил една стотица...... е ако има кой да ми я продаде....
                              Акцията пада защото застрахователите са под удар.... , но това няма да продължи дълго ....... ако всичко е наред при майката ...."
                              Няма кой да даде на това ниво-Фондовете разпродават, защото са " размазани"
                              от полу-идиоти хващащи влакчето на ужасите...
                              Само забележ. какво става с "EURINS"-мазало, при това на скорост !
                              Тук ВСЕ пак ще се изсип. кинти от " въртележките" с " Доверие", НО, НО..
                              въпросчето е кога ЛИ ?
                              И как точно ще се осъществи това...
                              не е препоръка за покупко-продажба

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza
                                Първоначално изпратено от psycoholic
                                Траданца, мирише ми на нов бас: Аз казвам след 12 години, или 2020, БСТР няма да е на 300 кинта!
                                Мече, ела в моя лагер и да оберем до шушка този шарлатанин!
                                Залога -> бира и цаца на корем и разбира се, по една годишна застраховка "Тухла" в ЗПАД по избор! :-)
                                Е то и аз си мисля така. Няма да е на 300 кинта 2020 година. Някъде около 100 лева ще е в тези години. Давай точни цифри За цацата съм съгласен

не е препоръка!
                                Абе, каквото кажеш - моето ще е обратното, защото аз гледам мощния фундамент, а ти смяташ на пръсти! Е, така ще е!
                                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Working...
                                X