If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес бе направен" пробив" на 35.00лв/бр.
"..Tradanza , още ли ще чакаш под 35 ....."
Почвам действ. да си мисля, че "Tradanza " май ще позна !
Желая успех на всички !
kaputov , не знам с колко са паднали активите от 30 септември.... защото експозицията в акции намалява ...... за сметка на други финансови продукти..
По интересно е с колко ще се качи на края на годината ..... силни месеци за застраховането и финален спринт на акциите ......
Страшния отчет беше този и зависимостта от световната финансова криза ....... заради което се разпродаваше ..... тук.
Монти,видя ли това:
Печалба на 30 Септември 2008 7 594
Ефект от промяната в пазарната стойност (2 484)
Непризнат данъчен актив 248
Печалба след отчитане на промяна в пазарната стойност в Отчета за доходите 5 358
а сега си помисли колко падна стойността на портфейла от 30.09 до сега и кога ще достигне "справедливата" според тях стойност.
Монти,видя ли това:
Печалба на 30 Септември 2008 7 594
Ефект от промяната в пазарната стойност (2 484)
Непризнат данъчен актив 248
Печалба след отчитане на промяна в пазарната стойност в Отчета за доходите 5 358
а сега си помисли колко падна стойността на портфейла от 30.09 до сега и кога ще достигне "справедливата" според тях стойност.
"...radanza , и на 40 бих си купил една стотица...... е ако има кой да ми я продаде....
Акцията пада защото застрахователите са под удар.... , но това няма да продължи дълго ....... ако всичко е наред при майката ...."
Няма кой да даде на това ниво-Фондовете разпродават, защото са " размазани"
от полу-идиоти хващащи влакчето на ужасите...
Само забележ. какво става с "EURINS"-мазало, при това на скорост !
Тук ВСЕ пак ще се изсип. кинти от " въртележките" с " Доверие", НО, НО..
въпросчето е кога ЛИ ?
И как точно ще се осъществи това...
Траданца, мирише ми на нов бас: Аз казвам след 12 години, или 2020, БСТР няма да е на 300 кинта!
Мече, ела в моя лагер и да оберем до шушка този шарлатанин!
Залога -> бира и цаца на корем и разбира се, по една годишна застраховка "Тухла" в ЗПАД по избор! :-)
Е то и аз си мисля така. Няма да е на 300 кинта 2020 година. Някъде около 100 лева ще е в тези години. Давай точни цифри За цацата съм съгласен
не е препоръка!
Абе, каквото кажеш - моето ще е обратното, защото аз гледам мощния фундамент, а ти смяташ на пръсти! Е, така ще е!
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар