IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗПАД Булстрад (4BI / BSTR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
    Да бех забравил за баса. Беше 200 лева до началото на май ако не се лъжа Е мече? Няма 200 лева. Къде са 200 лева къде са 40
    Tradanza , какво да ти кажа за баса ..... твоята е "страх лозе пази" така по благозвучно звучи вместо шубе .... например.Ако го беше приел сега щеше да си горд собственик на акции на една международна компания с проспериращ бизнес и с реноме в цял свят ...
    Аз затова се притеснявах.... да не ми дадеш акциите

Как какво да кажеш за баса? Кажи сбърках, траданза беше прав. Трябваше да го послушам и да не купувам тогава :lol:

Нещо в твой стил естествено. А не да ми казваш "страх лозе пази" Аз не го казах да ти взимам акциите а за да те предпазя :lol:

Ама ........ :lol:

Коментар

• Да бех забравил за баса. Беше 200 лева до началото на май ако не се лъжа Е мече? Няма 200 лева. Къде са 200 лева къде са 40
      Tradanza , какво да ти кажа за баса ..... твоята е "страх лозе пази" така по благозвучно звучи вместо шубе .... например.Ако го беше приел сега щеше да си горд собственик на акции на една международна компания с проспериращ бизнес и с реноме в цял свят ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza
        Първоначално изпратено от psycoholic
        Първоначално изпратено от meche_cveti93
        Да, Траданца, и аз искам да ми отговориш!
        И да погледнеш нещо на 200-тата как се движи!
        Аман от семки тук и в Хдпад!
        psycoholic , вместо да задаваш въпроси се покрижи за твоя клонинг в тема Политика...
        еее, ти, брато, се изказа! Сега клонираните те атакуваха!
        Колкото до Империята -> групата, които коментираме тук (аз, ти, Пепи, Траданза + още някой), мисля, че се познаваме твърде добре и имаме добра памет кой какво е коментирал, за да приемаш бъзиците ни насериозно ;-)
        А дали ще се вдигат финансовите акции - позволи ми да се усъмня, криза е все пак!
        Попрочети за т.нар. Defensive stocks, предвид времената на рецесия, в които живеем за да обогатиш възгледите си :-)
        Да бех забравил за баса. Беше 200 лева до началото на май ако не се лъжа Е мече? Няма 200 лева. Къде са 200 лева къде са 40
        Отново си се объркал, скъпи Траданца, не ставаше дума за 200 ле'а а за 200 плъзгащи се! Мисля, че на всички им беше ясно, че акцията 200 няма да стане :-)
        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
          Първоначално изпратено от meche_cveti93
          psycoholic , вместо да задаваш въпроси се покрижи за твоя клонинг в тема Политика...
          Колкото до Империята -> групата, които коментираме тук (аз, ти, Пепи, Траданза + още някой), мисля, че се познаваме твърде добре и имаме добра памет кой какво е коментирал, за да приемаш бъзиците ни насериозно ;-)
          А дали ще се вдигат финансовите акции - позволи ми да се усъмня, криза е все пак!
          Попрочети за т.нар. Defensive stocks, предвид времената на рецесия, в които живеем за да обогатиш възгледите си :-)

Коментар

Няма как да вдигнеш туй що няма вдигане
            Tradanza , какво беше казал някой за кой акции най бързо ще възстановят ..... Финансовите ли бяха ? А за вдигане не бързам .... още!
            Ами за къде да бързаш? Ти бърза да купуваш на дъното -200,250,300

Сега вече наистина нямаш бърза работа

Коментар

BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Да, Траданца, и аз искам да ми отговориш!

Коментар

• Да, Траданца, и аз искам да ми отговориш!

:-)

Коментар

• Няма как да вдигнеш туй що няма вдигане
                    Tradanza , какво беше казал някой за кой акции най бързо ще възстановят ..... Финансовите ли бяха ? А за вдигане не бързам .... още!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                      к'во става тука ................., траданза,

лесно се рутят цени, ама мнооого трудно се вдигат,

и к'во ша праим сега ......хахахахаха...........,

ще го вдига ме ли???:-))
                      Няма как да вдигнеш туй що няма вдигане

Коментар

• к'во става тука ................., траданза,

лесно се рутят цени, ама мнооого трудно се вдигат,

и к'во ша праим сега ......хахахахаха...........,

ще го вдига ме ли???:-))

Коментар

• Мече,

кога ще имаме права в кобосите..............,

а емисионната стойност беше определена за 56лв, ако не се лъжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Boncho
                            Някой знае ли кога ще се дават правата?

ама тук и права ли ще има ?

Коментар

• ухааа,какви са тия 600 кифтета на 45лв

Коментар

• Забелязвате ли,

където се появи платеният-трол естрадата

и цените тръгват нагоре.........хахахахаха...!:-)))

Тролче престани да ми вървиш по петите и да бълваш чернилка!

Коментар

Working...
                                X