IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗПАД Булстрад (4BI / BSTR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Къде е отчета за първо тримесечие?
    Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!

Коментар

• Вярно, че някой е влязъл!
      Интересно, че и по други по-малко ликвидни има местене на пакети!
      Да не би да са Пенциите?
      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• тук некакво раздвижване се забелязва,

абе дали няма да вдигнат застраховките.......????;-))

Коментар

• Хе-хе! Май скоро ще се освободи позицията!

Коментар

• Ето така се подхожда към "перковците":

250 Х 42,00 лв.
            Честито на подаряващ... , честито !
            не е препоръка за покупко-продажба

Коментар

• Пепи, къде е отчета за тримесечието?

Коментар

• банките дигнаха, само тук нещо се ослушваме! :-))

Коментар

• Tradanza не ще да го вдига, дърпа се..........:-)))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                    Псико, не се ебавай с нас................,

само сградата в центъра на Софето е за мин 100млн.лв.,

тук таргета е 500-700лв преди увеличението,

просто Леман прекара всички борси по света!;-))
                    Е, аз за това споменах времевия хоризонт! Специално исках и мнение от Траданца за до края на годината... след това ще видим!
                    За да се постигне таргета ти трябва да има 500-800% растеж, което дори и по време на бичи пазар не става за няколко месеца...
                    BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Псико, не се ебавай с нас................,

само сградата в центъра на Софето е за мин 100млн.лв.,

тук таргета е 500-700лв преди увеличението,

просто Леман прекара всички борси по света!;-))

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                        Графиката на Империята е уникална! За да стане изцяло симетрична трябва да отиде на нива 31-29 кинта! Аз на този вариант бих заложил предвид:
                        1. техническите индикатори, които показват слабост
                        2. липсата на сила по позицията в срванение с 2-3 месечния подем на цялата борса
                        3. трудният период за застрахователите, предвид рецесията и прочее фундаментални фактори
                        psycoholic , ако си прав половината кеш от Слънце ще дойде тук на 30 .... и ще почерпим Tradanza , за желанието му да ни предпази .... той е от Варна и предполагам няма да се скрие.
                        Успех тогава!
                        Мене по ме притеснява дали има фундамент да започне изкачване след време, но Фундаменталният анализ не е нещо, което разбирам много :-)
                        И разбира се, всичко опира до времеви хоризонт...

Коментар

• Графиката на Империята е уникална! За да стане изцяло симетрична трябва да отиде на нива 31-29 кинта! Аз на този вариант бих заложил предвид:
                          2. липсата на сила по позицията в срванение с 2-3 месечния подем на цялата борса
                          3. трудният период за застрахователите, предвид рецесията и прочее фундаментални фактори
                          psycoholic , ако си прав половината кеш от Слънце ще дойде тук на 30 .... и ще почерпим Tradanza , за желанието му да ни предпази .... той е от Варна и предполагам няма да се скрие.

Коментар

• Графиката на Империята е уникална! За да стане изцяло симетрична трябва да отиде на нива 31-29 кинта! Аз на този вариант бих заложил предвид:

Без да искам да обиждам или дразня притежателите по позицията!
                            Шарлатанино, ти как виждаш нещата до края на годината?

Коментар

• Излезе ли отчета за тримесечието?

Коментар

• Аз затова се притеснявах.... да не ми дадеш акциите

Как какво да кажеш за баса? Кажи сбърках, траданза беше прав. Трябваше да го послушам и да не купувам тогава

Нещо в твой стил естествено. А не да ми казваш "страх лозе пази" Аз не го казах да ти взимам акциите а за да те предпазя

Ама ........
                                Tradanza , почвам да се замислям дали имаш или си имал акции на БФБ. Първите акции които съм купил бяха на Химко за 23 лв. ..... сега нали няма да злорадстваш , че пак не съм те послушал защото ги продадох наа 45 лв. и след това имам продажби на 3 лв. и 50 ст. ....
                                Сега плача за Слънце БТ , че имам малка загуба , но миналата година със същото това Слънце и Пловдив БТ имам петцифрена печалба. Тогава реших да се похваля за успеха си , че постигнах Софикс 2230 / тогава малко над 1000/ по време на криза и бях обруган от половината бивши и сегашни участници.Та така и за БСТР през есента на 2006 г съм я купувал на 40 лв. и съм я продавал и на 70 , 100 , 180 ,240 ,350 , 370 лв. и после в обратен ред но винаги съм купувал с определен процент по евтино и съм продавал повечето пъти по скъпо и сега купувам на 40 и продавам над 40 ..... но акцията я уважавам и винаги имам ....Ако не беше увеличението на капитала щеше да има рязък ръст.... сега ще го чакаме..... и ще купуваме ...

Коментар

Working...
                                X