Къде е отчета за първо тримесечие?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗПАД Булстрад (4BI / BSTR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ПепиПсико, не се ебавай с нас................,
само сградата в центъра на Софето е за мин 100млн.лв.,
тук таргета е 500-700лв преди увеличението,
просто Леман прекара всички борси по света!;-))
За да се постигне таргета ти трябва да има 500-800% растеж, което дори и по време на бичи пазар не става за няколко месеца...BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Графиката на Империята е уникална! За да стане изцяло симетрична трябва да отиде на нива 31-29 кинта! Аз на този вариант бих заложил предвид:
1. техническите индикатори, които показват слабост
2. липсата на сила по позицията в срванение с 2-3 месечния подем на цялата борса
3. трудният период за застрахователите, предвид рецесията и прочее фундаментални фактори
Мене по ме притеснява дали има фундамент да започне изкачване след време, но Фундаменталният анализ не е нещо, което разбирам много :-)
И разбира се, всичко опира до времеви хоризонт...BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Графиката на Империята е уникална! За да стане изцяло симетрична трябва да отиде на нива 31-29 кинта! Аз на този вариант бих заложил предвид:
2. липсата на сила по позицията в срванение с 2-3 месечния подем на цялата борса
3. трудният период за застрахователите, предвид рецесията и прочее фундаментални фактори
Коментар
-
Графиката на Империята е уникална! За да стане изцяло симетрична трябва да отиде на нива 31-29 кинта! Аз на този вариант бих заложил предвид:
Без да искам да обиждам или дразня притежателите по позицията!
Шарлатанино, ти как виждаш нещата до края на годината?BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Аз затова се притеснявах.... да не ми дадеш акциите
Как какво да кажеш за баса? Кажи сбърках, траданза беше прав. Трябваше да го послушам и да не купувам тогава
Нещо в твой стил естествено. А не да ми казваш "страх лозе пази" Аз не го казах да ти взимам акциите а за да те предпазя
Ама ........
Сега плача за Слънце БТ , че имам малка загуба , но миналата година със същото това Слънце и Пловдив БТ имам петцифрена печалба. Тогава реших да се похваля за успеха си , че постигнах Софикс 2230 / тогава малко над 1000/ по време на криза и бях обруган от половината бивши и сегашни участници.Та така и за БСТР през есента на 2006 г съм я купувал на 40 лв. и съм я продавал и на 70 , 100 , 180 ,240 ,350 , 370 лв. и после в обратен ред но винаги съм купувал с определен процент по евтино и съм продавал повечето пъти по скъпо и сега купувам на 40 и продавам над 40 ..... но акцията я уважавам и винаги имам ....Ако не беше увеличението на капитала щеше да има рязък ръст.... сега ще го чакаме..... и ще купуваме ...
Коментар
Коментар