If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес можеше още малко да се качи, явно всички се опасяват, че продавача от Капман пак ще лисне кофата.... а тоя късмет де С тези резултати цената трябва да е двуцифрена
Натам отиват нещата.... но аз ще съм доволен и на 70-80 стот. Интересно е колко ще нарастне консолидираната печалба?! Явно одиторите са ги накарали да признаят още приходи и затова избухнаха....
Защото успях да кача само една част.Опитах се да кача втората част в следващ пост-качава се само едно изречение....А бе неволи...Ще се пробвам да го посгъстя малко и пак да го кача...Задал съм и два-три въпроса в темата До Инвестор,ама сигурно ще почакам докато получа отговорите...
Благодаря!
Ще ми е интересно какво мисли и Пончо по въпроса..
Защото успях да кача само една част.Опитах се да кача втората част в следващ пост-качава се само едно изречение....А бе неволи...Ще се пробвам да го посгъстя малко и пак да го кача...Задал съм и два-три въпроса в темата До Инвестор,ама сигурно ще почакам докато получа отговорите...
Браво, браво!!!
Сега остава да видим дали при установената дивидентна политика на дружеството постигнатия най-добър резултат в историята му дали ще доведе и до такъв дивидент..
E. Печалба след облагане с данъци (Д - V) 2-0454 18,22214,847
Сега остава да се отрази в борсовата цена.
Браво, браво!!!
Сега остава да видим дали при установената дивидентна политика на дружеството постигнатия най-добър резултат в историята му дали ще доведе и до такъв дивидент..
Всичко изглежда супер, но гледайки последният отчет прави впечатление големите приходи и несъразмерната с нея по малка печалба.Излиза че разходите за външни услуги(вероятно за подизпълнителите) изяждат от печалбата.Тогава възниква въпроса рентабилно ли е да се нагърбват с изпълнението на големи проекти?Говоря не за този на снимката ,а за строителството на магистрали например.
Да, и приходите, и разходите за външни услуги растат. Такова е естеството на дейността.
Но и стойността на материалните запаси в баланса расте пропорционално.
И когато тези материални запаси ги видим реализирани в готова продукция, то това би се отразило на приходите, а от там и печалбата ..
Разбира се, всичко е възможно, за това не препоръчвам нищо
Всичко изглежда супер, но гледайки последният отчет прави впечатление големите приходи и несъразмерната с нея по малка печалба.Излиза че разходите за външни услуги(вероятно за подизпълнителите) изяждат от печалбата.Тогава възниква въпроса рентабилно ли е да се нагърбват с изпълнението на големи проекти?Говоря не за този на снимката ,а за строителството на магистрали например.
Коментар