Защо пада толкова много печалбата на дружеството в одитирания отчет? От 0,70лв. /в не одитирания отчет/ на 0,33лв.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Машстрой АД (4MO / MSTRY)
Collapse
X
-
Да, BV не съм го смятал сам, взех го от Инвестора. Между другото и аз имам известни резерви относно търговите предложения, но зависи все пак и кой е мажоритарят. А счетоводната стойност на NAPHL не виждам смисъл да я смятам сега, защото цената още няколко месеца ще се определя от една цифра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BrainНа теб малко ли ти се вижда 1,81 при счетоводна стойност 1,14 и среднопретеглена цена за последните 3 месеца 1,73. Ако се приложат същите критерии за MSTRY цената на търговото се получава между 14 и 17лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tankoПрез март 2005г. Завод за металорежещи машини - България холдинг, мажоритарен собственик на MSTRY /75,67%/ е отправил търгово предложение за закупуване на 100 167бр. акции на Машстрой Троян на цена 4,00лв. В резултат на търговото предложение са закупени 21 167бр. акции.
Да не би мажоритарните собственици да имат намерение да направят ново търгово предложение и поради тази причина умишлено да не позволяват вдигане цените на акциите?
Коментар
-
През март 2005г. Завод за металорежещи машини - България холдинг, мажоритарен собственик на MSTRY /75,67%/ е отправил търгово предложение за закупуване на 100 167бр. акции на Машстрой Троян на цена 4,00лв. В резултат на търговото предложение са закупени 21 167бр. акции.
Да не би мажоритарните собственици да имат намерение да направят ново търгово предложение и поради тази причина умишлено да не позволяват вдигане цените на акциите?
Коментар
Коментар