SubZero, показа каква е ползата от форума, благодаря за поясненията, все пак какво означава прехвърлянето на производството на двете асоциирани дружества?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Машстрой АД (4MO / MSTRY)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от InvestorrrВземете от страницата на КФН отчетите на визираните тук дружества Машстрой, ЗММСливен, Химаш и др. подобни от бранша на тежката промишленост и ги сравнете в Вапцаров АД, Плевен......погледнете им и интернет сайтовете....за първите три не знам дали имат......Вапцаров ги бие по всеки един показател...ако не е така уборете ме....
Преди да започнеш да купуваш някоя акция, още повече да я сравняваш с други, е добре да прочетеш наистина за какво става дума. Въпросните три дружества, за които ти не знаеш дали имат уеб страници, всъщност имат и то съвсем прилични. Дотук с интернет рекламата.
Финансовите данни на трите "лоши" дружества, не отстъпват почти по нищо на съответните за "Вапцаров" АД. С известни угуворки за ЗММ Сливен. За сметка на това обаче, "Вапцаров" АД, ако не ти направило впечатление досега, явно прехвърля поетапно основното си производство в две асоциирани продприятия - "Вапцаров Хидро" ООД и "Вапцаров Прес" ООД, в които притежава съответно 30 и 40 процента от капитала. Това е видно и от интернет страницата на компанията-майка. В отчетите също става ясно.
На тази база, опитай отново да сравняваш четирите дружества.
P.S.
Не притежавам акции в нито една цитираните компании.
Коментар
-
Първоначално изпратено от InvestorrrВземете от страницата на КФН отчетите на визираните тук дружества Машстрой, ЗММСливен, Химаш и др. подобни от бранша на тежката промишленост и ги сравнете в Вапцаров АД, Плевен......погледнете им и интернет сайтовете....за първите три не знам дали имат......Вапцаров ги бие по всеки един показател...ако не е така уборете ме....
Коментар
-
Вземете от страницата на КФН отчетите на визираните тук дружества Машстрой, ЗММСливен, Химаш и др. подобни от бранша на тежката промишленост и ги сравнете в Вапцаров АД, Плевен......погледнете им и интернет сайтовете....за първите три не знам дали имат......Вапцаров ги бие по всеки един показател...ако не е така уборете ме....
Коментар
-
Първоначално изпратено от СимонаХайде-хайде 30 лева е цената. Единствената причина Машстрой и ЗММ Сливен да се качват е, че един договорен фонд изкупува всичко за да държи цената си висока. Направете си справка кои са купувачитепо тези позиции в последно време, а също и при Гамакабел и Мел инвест...
Коментар
-
taka e, no kakwo znachenie ima koi kupuwa w momenta
towa e samo otgoworyt na wyprosa zashto tolkowa byrzo cenata stigna tezi niwa
niama nishto obshto s realnata cena na akciata
ne moje da se otreche, obache, che mashstroy e edno prekrasno drujestwo s otlichna produkcia i golemi perspektiwi za razwitie i za raztej na prodajbite w blizko bydeshte
twyrde dobre poznawam zawoda i sym si naprawil niakoi smetki
chudno zashto tezi dogowrni fondowe kupuwat imenno zmmsl i mstry, a ne wzemat da wdignat cenata na bitex naprimer
Коментар
Коментар