Re: питане 
смени книжката
да купуваме или да НЕ КУПУВАМЕ?
Щото една акция за да струва под 1 лв, означава че е яко дърво
.
Иначе имам такава акция за теб - ХИМКО. Цената вече е само 0.13 лв на акция направо без пари! Ако искаш да имаш 99.999% гаранция, че ще загубиш може да си напазаруваш здраво.
Не е препоръка за закупуване или продаване на ценни книжа.
ти май си дървото тук, аз говоря, за акции които нямат история 6 години, а тепарва излизат на пазара. Примерно си купуваш на .025 - за 20000 лв и след 1година ако акцията стигне 20лв имаш 1 милион- натова ли викаш ддърво. Бих искал да ми отговарят хора от който мога да науча нещо.
Milkov, май трябва да се захванеш с нещо друго. Или първо попрочети и после задавай въпроси, защото се излагаш и пишеш големи глупости.
хубаво е да се обосновеш

Първоначално изпратено от johny-bravo
Първоначално изпратено от milkov
Първоначално изпратено от stiff_bg
Първоначално изпратено от wannarock
Първоначално изпратено от milkov
аз съм нов,мислех си че разбирам, защото чета книжки Smile. .поне съм амбициран и вярвам, че ако се боря ще успея.днес в едната прочетох, намери си брокер? - как става? по- нататък писателя беше писал да купуваме акции на компаний с малка капитализация, като цените на акциите са примерно - 0.25- 05.лв, някои може ли да ми даде съвет? имате ли това право?
Щото една акция за да струва под 1 лв, означава че е яко дърво

Иначе имам такава акция за теб - ХИМКО. Цената вече е само 0.13 лв на акция направо без пари! Ако искаш да имаш 99.999% гаранция, че ще загубиш може да си напазаруваш здраво.
Не е препоръка за закупуване или продаване на ценни книжа.
Коментар