If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mojat otgovor za cenata e 15 lv., po modela...gledai tavana i smiatai inflaciata :-D
Абе, лошото е че повечето на БФБ са с "модел" като твоя - гледат тавана и си представят някаква цена, която не е свързана с финансовите показатели на фирмата, а по-скоро с факта, че инвеститора е хвърлял монета дали да купи или не без значение от цената
Ами аз по-скоро имах предвид тия другите разходи - за персонал, за производствени консумативи и др. Капиталовите разходи ги оставяме настрана.
Кажи кога да си взема аналгина.
Tova e samo za razhodite za registracii, naskoro chetoh i za ostanalite. Kato si na reguliran pazar i durjavata ne ti razreshava da gi uveli4ish, kakvo ti ostava, smeta6 peer grupata li?
Mojat otgovor za cenata e 15 lv., po modela...gledai tavana i smiatai inflaciata :-D
Prolet, razbiram, 4e si mi kupila tribestan, bravo :-D Ama nedei da si razvaliash hubavia obraz s opiti da mislish, ne otiva.
Impe, sorry za koteshkia i PRIMA VERA :-)
Коментар
Anton Chigurh
Една колшка пише анализ на Софарма, ще пейстна после таблица как трейдва peer group на Софарма в CEE.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
nevermind
Първоначално изпратено от Императорът
....nevermind - като на малко дете ли трябва да ти обяснявам? Виж придобиванията - Софарма си купи Крепостта на мадамите, Медика, фабрики извън България, строи модерна и могъща нова фабрика - колко ще вдигне всичко това производство, обороти, приходи, печалби? Само бъзиците и глупостите във форумът ли четеш и поглеждаш понякога ли новините покрай компаниите?
pi4, ti si golqm, golqm...
'shto izbqgvash naro4no vuprosa?
mnogo dobre znam, kakvo novi pridobivki ima Sofarma.
zadade ti se edin sravnitelno lesen(za tvoite veliki sposobnosti) vupros, dostatu4no konkreten, ot koito ti vsq4eski se izmukvash. otgovori mi zashto se izmukvash???? i stiga si izbroqval kato razvalen gramofon edno i sushto za pridobivkite na Sofarma!
po vsi4ko li4i 4e nqmash "topki"(kakto kazvash samiat ti)
Пролет - в бизнесът има една проста истина - не е важно дали си единственият, важно е клиентите да вярват в това !!! Всички знаят рекламата с пилотът дето вдига самолетът, ама кой знае коя е тая билка, дето се продава в аптеките? Един човек на 118?
Атов - бе като гледам как Софарма пазарува цели фабрики вече, хич не ми мяза на компания, дето приритва в агония !!! Дали има интереси към нея, това друг въпрос.
nevermind - като на малко дете ли трябва да ти обяснявам? Виж придобиванията - Софарма си купи Крепостта на мадамите, Медика, фабрики извън България, строи модерна и могъща нова фабрика - колко ще вдигне всичко това производство, обороти, приходи, печалби? Само бъзиците и глупостите във форумът ли четеш и поглеждаш понякога ли новините покрай компаниите?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Искам и аз блистерче с аспирини, а това не става като задавам неудобни въпрос.
Ти нали си акционер, поинтересувай се за структурата на разходите.
Софарма е генерична компания и не е нормално да хвърпя милиони за продуктова реклама
Харчиш торба с пари за промоция на трибестан ,а в аптеката абсолютно същата билка
в пъти по евтина я има в десетки разновидности,
Това е все едно да рекламираш ляйкучка или Кремиковци да рекламира желязо Фи 8 примерно
Подобни примери много-----
&D няма общо с рекламата. Рекламата ти е нужна, за да може потребителите да изберат твоя продукт вместо този на друга генерична компания.
Искам и аз блистерче с аспирини, а това не става като задавам неудобни въпрос.
Ти нали си акционер, поинтересувай се за структурата на разходите.
Софарма е генерична компания и не е нормално да хвърпя милиони за продуктова реклама
Харчиш торба с пари за промоция на трибестан ,а в аптеката абсолютно същата билка
в пъти по евтина я има в десетки разновидности,
Това е все едно да рекламираш ляйкучка или Кремиковци да рекламира желязо Фи 8 примерно
Подобни примери много-----
interes kum SFARM otvun e imalo vinagi,
vuprosut e 4e v momenta poradi niskata
kapitalizacia O Donev edva li bi ja prodal.
predpolagam nikoi ne misli 4e pri prodajba
struva pod 500mln ?
Ами О. Донев да вземе пример от А. Бобоков! Байбек! Само че на Фармата фрийфлоута е много по-мизерен от този на Батката!
Ако имаш впредвид Балбек от един много известен сериал, разбирам.
Ако е бабек, пак разбирам, ама байбек???
може би имаш впредвид buy back?
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
struva pod 500mln ?
Ами О. Донев да вземе пример от А. Бобоков! Байбек! Само че на Фармата фрийфлоута е много по-мизерен от този на Батката!
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
struva pod 500mln ?
att, благодаря ти, че отби да ни светнеш Е, доста ни поуплаши - все пак във форума се отбива личен приятел на "големите мениджъри" на "големите компании", дето са готови и на загуба да работят, само и само да "завладеят необятния български пазар". Даже са готови да купят омаломощената Софарма Като гледам наспоследък колко "компетентни врачки" са се събрали в тази тема и как с един "искрящ алтруизъм" сеят "безплатни съвети", започвам да си мисля, че тука верно има големи интереси
Коментар