Първоначално изпратено от prolet
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от ghettoffНезнам дали е най-бързо развиващата се, но със сигурност е достатъчно силна да не фалира. Никога не съм твърдял обратното.
Dori i da niamash oficialen cradit rating, bankite ti praviat sintetichen takav kogato iskash da izdadesh obligacia ili puk iskash niakakav vid finansirane. Ot tova zavisi kade shte te pozicionirat kato crediten rating i shte ti iskat lihva otgovariashta na riskovia ti profil.
Ta nikoi ne e dostatuchno silen v nastoiashtata situacia - opredeleno ne mojesh da se finansirash s izdavaneto na sobstven capital, a dulgovoto finansirane im e dosta skupo. Kak da rastesh i da se razvivash kato niamash resurs?
Drug e vuprosa, che firmata raste glavno chrez pridobivki, koito dopulnitelno utejniavat situaciata s dulga, a za sega efekta vurhu profitabilnosta (EBITDA) e po-losh otkolkoto beshe predi.
Само не ми стана ясно кой гений там реши да предоговори договорите от долари в евро в момент в който долара тръгна нагоре,което ще донесе други загуби.
Коментар
-
Ne zanimavai Imperatora s gluposti
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от ghettoffНезнам дали е най-бързо развиващата се, но със сигурност е достатъчно силна да не фалира. Никога не съм твърдял обратното.
Dori i da niamash oficialen cradit rating, bankite ti praviat sintetichen takav kogato iskash da izdadesh obligacia ili puk iskash niakakav vid finansirane. Ot tova zavisi kade shte te pozicionirat kato crediten rating i shte ti iskat lihva otgovariashta na riskovia ti profil.
Ta nikoi ne e dostatuchno silen v nastoiashtata situacia - opredeleno ne mojesh da se finansirash s izdavaneto na sobstven capital, a dulgovoto finansirane im e dosta skupo. Kak da rastesh i da se razvivash kato niamash resurs?
Drug e vuprosa, che firmata raste glavno chrez pridobivki, koito dopulnitelno utejniavat situaciata s dulga, a za sega efekta vurhu profitabilnosta (EBITDA) e po-losh otkolkoto beshe predi.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от ghettoffНезнам дали е най-бързо развиващата се, но със сигурност е достатъчно силна да не фалира. Никога не съм твърдял обратното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffНезнам дали е най-бързо развиващата се, но със сигурност е достатъчно силна да не фалира. Никога не съм твърдял обратното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от ИмператорътБаси, а аз надявах да смъкнете докъм кинт и осемдесет-деветдесет, та да си донакупя, пък то... :-(
Простаци.
И какво разправяте - имало ситуация и ситуация? Има ситуация когато зайчета треперят от алчност и ситуация, когато им се пукат сърчицата от страх.
Ехе-хе - то и Макдоналдс и коко-кола сигур няма да фалират... Софарма е най-могъщо разрастващатасекомпания - ти - да фалирала...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътБаси, а аз надявах да смъкнете докъм кинт и осемдесет-деветдесет, та да си донакупя, пък то... :-(
Простаци.
И какво разправяте - имало ситуация и ситуация? Има ситуация когато зайчета треперят от алчност и ситуация, когато им се пукат сърчицата от страх.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от ATILAПървоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от ATILAПървоначално изпратено от BGoldбаси стената
Колко имат още.... само мисълта за цифрата ме кара да се .....кам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILAПървоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от ATILAПървоначално изпратено от BGoldбаси стената
Колко имат още.... само мисълта за цифрата ме кара да се .....кам."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Баси, а аз надявах да смъкнете докъм кинт и осемдесет-деветдесет, та да си донакупя, пък то... :-(
Простаци.
И какво разправяте - имало ситуация и ситуация? Има ситуация когато зайчета треперят от алчност и ситуация, когато им се пукат сърчицата от страх.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от ATILAПървоначално изпратено от BGoldбаси стената
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILAПървоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от ATILAПървоначално изпратено от BGoldбаси стената
Колко имат още.... само мисълта за цифрата ме кара да се .....кам.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от ATILAПървоначално изпратено от BGoldбаси стената
Колко имат още.... само мисълта за цифрата ме кара да се .....кам.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от ATILAПървоначално изпратено от BGoldбаси стената
Коментар
Коментар