Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеаз не казвам ,че са точили ..просто един от начините да се провери е като им се анализират отчетите..естествено трябва и друга информация да се анализира и т.н..... Не съм и твърдял че всичко в медиите е така... Но който го интересува може да се порови и да си направи изводите кое е истина и кое не ..Просто се опитвам да подскажа на императора ,че за да си съставиш мнение трябва да се поровиш , а не първия жълт вестник да си прочел и воала с готово мнение..В България има дефицит на мислещи хора .. преобладават папагалите с цвят в зависимост от политическите им пристрастия...
Щото това би трябвало да сторя, ако вярвам на жлътите вестници.
Впрочем сещам се за Царичина и нейната дупка - сигурно входът за могъщата нелегална фабрика е там... а и според легендите в дупката са намерили едно високо извънземно - това сигур е сам Огнян Донев...ма после е бегал, дегизирал се е и е направил фармацевтическа корпорация...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеНепоправим си ... Ако ти кажа ,че си тигър веднага ли ще започнеш да ръмжиш и да лазиш на 4 крака.... Прочете ли отчетите , анализира ли ги ...коскоджамите крупен акционер си ... бива ли да си толкова неглиже към инвестицията си...
и аз това чудя - вярно ли мислиш, че ако ми кажеш суяк, ще почна да правя... каквото обичайно правят суяците?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеаз лично от очета на софарма не мога да разбера дали се точи или не
ама сега загледах и цените на лекарствата карзила 162.27 рубли около 4.12 евро
http://www.piluli.ru/product/Karsil колкото е и в България, а карзила им е от водещите продукти
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениезащото 100 тояги на чуждо магаре са малко и за това се забавляваш.... А иначе за да разбереш дали и как се точи дружеството е достатъчно да погледнеш отчетите и там може да видиш какво и как става....елементарно е , НО трябват и малко познания по финанси...
ама сега загледах и цените на лекарствата карзила 162.27 рубли около 4.12 евро
http://www.piluli.ru/product/Karsil колкото е и в България, а карзила им е от водещите продукти“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениейосифе,
каква е в момента партийната заръка за герберските форумни писачи... ще громите ли лошия ОД?
като те интересуват такива въпроси ..ей ги коки , гигов , монти , наблюдател ... питай тях
я ми посочи пост в който "громя" оги доги....Last edited by йосиф; 27.02.2012, 11:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМарксов - както казах - ако твърдяха, че со счетоводни и други врътки ОД гепи по 2-3 милиона на година, щях да го приема за възможно... но 100 милиона - това е фантастика. Той и 20 милиона не може да свие, без да го фанат ортаците му.
Коментар
-
Марксов - както казах - ако твърдяха, че со счетоводни и други врътки ОД гепи по 2-3 милиона на година, щях да го приема за възможно... но 100 милиона - това е фантастика. Той и 20 милиона не може да свие, без да го фанат ортаците му.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе го знам господин Донев как се чувства под ударите на тези абсурдни обвинения, но аз вече се забавлявам.... ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДекларираната печалба на Софарма е малко под 41 000 000, доколкото си спомням. Интересно - как господин Донев прави такъв нелегален износ за Украйна и Русия, че да печели 2.5 ПЪТИ повече, без никой да го засече? ................
Не го знам господин Донев как се чувства под ударите на тези абсурдни обвинения, но аз вече се забавлявам....Да бяха казали, че е гепил по 2-3 милиончета на година чрез ошфорка, щях да повярвам или поне да приема за възможно, ама 100 000 000... то от такава лъжа и Ноздрев (помните ли го) би се изчервил...
делта сейлс купува от софарма лекарствата на занижени цени и ги продава 2 пъти по-скъпо
това ще рече 77 698 000 от Русия и 33 372 000 от Украйна =111 070 000приходи от
делта сейлс, а те трябва да са ги продали на тези пазари продуктите за 222 140 000
за да прибере делта сеилс към 100 милиона
дали е така
ама ако не е така какво ще направи КФН защото това си е манипулация“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениене знам какво съм си признал НО след като съм платен как ме виждаш безплатно да отговарям
...Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
Коментар