IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
    Simow, че кой нормален човек, би дал парите си на Божков, но ти го направи. Спрямо патката, софия комерс са като слънце, ежегодно изпълнявайки заявеният за раздаване дивидент.
    Че кой е казъл, че съм нормален. И второ София Комерс даде само дивидент по привилегированите. Стават за инвестиране но само за малки суми пари, защото винаги може да стане някоя излагация с основен акционер там и бизнеса бързо може да се скапе.

Дали Софарма ще падне или ще се качи това пазара ще покаже. Първото полугодие няма как да не е добро за Софарма интересното става след това. А дали ще прави по 40 милиона годишна консолидирана печалба или това число ще намалее значително това тепърва ще се установява.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
      Съжалявам но не мога да се съглася да се сравяват мажоритари на заложна къща с Донев.

На Донев бих дал парите си за управление докато на София Комерс по-скоро не бих.
      Ти бръкаш бизнеси с хора.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Всеки търси успешната формула за добри инвестиции - аз също.
        Примерен портфейл:
        1.Акции в групата Софарма - успешен бизнес, традиции, доказан през годините, много добро отношение към малките акционери, кризата слабо влияе.
        2.Отдаване на земеделска земя под наем, но не фондове за земя, а реално притежаване.

Въпрос към г-н Донев: Как се движи инвестицията в земеделие?

Коментар

• Добро утро на всички,
          темата за Софарма направо изригна, откакто г-н Донев е между нас!
          Вчера в книжарницата с жената гледаме една книжка "Уорън Бъфет и анализът на финансови отчети от Мери Бъфет" - жената вика:"Дай да ти я купим", като видя че я заглеждам.
          Аз отговарям: "жена какъв Бъфет ще купувам за 20лв, аз със Огнян Донев мога да си говоря и да го питам във форума на Инвестор", тя Бъфет
          п.с. Импе ей това е с голямата баданарка.
          Хайде успешна седмица и да си пожелаем г-н Донев да излиза по-често в отпуск!!!

Коментар

Съжалявам но не мога да се съглася да се сравяват мажоритари на заложна къща с Донев.

На Донев бих дал парите си за управление докато на София Комерс по-скоро не бих.
            Simow, че кой нормален човек, би дал парите си на Божков, но ти го направи. Спрямо патката, софия комерс са като слънце, ежегодно изпълнявайки заявеният за раздаване дивидент.
            Last edited by Vola.X; 13.08.2012, 05:33.
            Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Така е, прав си. Единствените други мажоритари, за които се сещам и които са страшно готини - това са тия на Жабокът.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                абе стига с тая жаба бе!!!
                Сложиха моме да ги води(требваше некой принц да целува жабата)
                Печалбата пада!
                Ни дума от ДВИ по форума, пък ти само ги хвалиш!
                Говоря за контакти наживо. А Ирен е нахъсана и богата на идеи, и ного приятно момиче. Надали печалба пада зарад нея - все пак тя не еднолично управлява.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Така е, прав си. Единствените други мажоритари, за които се сещам и които са страшно готини - това са тия на Жабокът.
                  абе стига с тая жаба бе!!!
                  Сложиха моме да ги води(требваше некой принц да целува жабата)
                  Печалбата пада!
                  Ни дума от ДВИ по форума, пък ти само ги хвалиш!

Коментар

Присъствието на г-н Донев във форума е похвално.

Всеки който има над 1 милион за мен счита себе си за твърде важен и като цяло не би писал във форума а само би хвърлил някой поглед.

г-н Донев може да е сигурен, че писанията му във форума се четат от фонд мениджъри и на пенсионни и на взаимни фондове и то не един. За това жеста му не е без значение и в бъдеще може да е сигурен, че това може да му се отрази и много добре.

Но разбира се сега сме настоящето а то е осеяно с неизвестни и така ще остане може и до края на годината. С две думи розовото бъдеще поне аз не го виждам засега но това е само моето скромно мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от nedyalko Разгледай мнение
                      Идеята на бюлетина е желаещите да получават информация за компанията да я получават едновременно с медиите например. То не пречи отчета на Софарма да се появи в Investor и в същото време да ти пратят e-mail с линк и информация, че отчета вече е излязъл и може да бъде разгледан. Същото е с корпоративните новини. Едно прессъобщение може да се изпрати едновременно на пресата и на абонираните за бюлетина. Ако от съответните медии не го публикуват ти ще го получиш и ще имаш повече информация за компанията.
                      Според мен това е много важно - да получаваш информация директно от източника и то на личния си e-mail. Отделно това показва и допълнително желание за обратна връзка и отвореност на компанията.
                      много добра идея
                      email alerta е голямо улеснение ако го направят
                      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Присъствието на г-н Донев във форума е похвално.

Всеки който има над 1 милион за мен счита себе си за твърде важен и като цяло не би писал във форума а само би хвърлил някой поглед.

г-н Донев може да е сигурен, че писанията му във форума се четат от фонд мениджъри и на пенсионни и на взаимни фондове и то не един. За това жеста му не е без значение и в бъдеще може да е сигурен, че това може да му се отрази и много добре.

Но разбира се сега сме настоящето а то е осеяно с неизвестни и така ще остане може и до края на годината. С две думи розовото бъдеще поне аз не го виждам засега но това е само моето скромно мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                          Въпрос към г-н Донев:
                          Утре купувам акции на Софарма трейдинг за 50 000 лв. Всяка година с целия дивидент купувам нови акции.
                          Кога ще имам портфейл от 1 млн. лева?
                          можете да смятате, че нулите са условни....
                          След 100 години.

Донев е тук за да покаже, че не е безразличен а не за да отговаря на всякакви приумици.

Коментар

• Въпрос към г-н Донев:
                            Утре купувам акции на Софарма трейдинг за 50 000 лв. Всяка година с целия дивидент купувам нови акции.
                            Кога ще имам портфейл от 1 млн. лева?
                            можете да смятате, че нулите са условни....

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Те предлагат инфото свързано с компанията западняците, но ти на него ако разчиташ да е достоверно ???? По добре е подобно нещо да го има в информационно пространство - сайт , който не е на компанията.Все пак си има неща , които трябва да ги има публикувани на фирмения сайт , прав си.
                              Идеята на бюлетина е желаещите да получават информация за компанията да я получават едновременно с медиите например. То не пречи отчета на Софарма да се появи в Investor и в същото време да ти пратят e-mail с линк и информация, че отчета вече е излязъл и може да бъде разгледан. Същото е с корпоративните новини. Едно прессъобщение може да се изпрати едновременно на пресата и на абонираните за бюлетина. Ако от съответните медии не го публикуват ти ще го получиш и ще имаш повече информация за компанията.
                              Според мен това е много важно - да получаваш информация директно от източника и то на личния си e-mail. Отделно това показва и допълнително желание за обратна връзка и отвореност на компанията.

Коментар

• nedyalko

Те предлагат инфото свързано с компанията западняците, но ти на него ако разчиташ да е достоверно ???? По добре е подобно нещо да го има в информационно пространство - сайт , който не е на компанията.Все пак си има неща , които трябва да ги има публикувани на фирмения сайт , прав си.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X