IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    колко е последния кредит, кога е взет и от къде? питам за допълнителен кредит, а не за продължаване на вече действащи
    Не разбирам въпроса ти!
    Дивидентът трябва да е изплатен сaмo с последния кредит или какво?
    Пък и не се явявам CFO на фирмата, за да ти кажа от коя банка е взет. Избери си една от Топ 10 в БГ ако просто ти трябва име.
    Факт е че фирмата няма положителен паричен поток, така че с част от взетите заеми е изплатила и дивидент (макар и много по-нисък от първоначално обявения).
    Това обаче е до време и не можеш да го правиш вечно с парите на банката.

Коментар

• Опаааа...

Коментар

• Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнение
        Млад си още да ставаш рентиер.
        е засега работя, но обстановката ме лашка насам натам, единственото в което се държа здраво е Софарма трейдинг и земята

Софарма трейдинг нещо става ??? да ме няма за малко на компа и готво

Коментар

• г-н Донев, Очаквате ли по добри резултати от Доверие през 2013?

Коментар

Според мен г-н Донев добре позиционира групата в нейното развитие през последните години и перспективите и за напред.
            Все още не съм свикнал нищо да не правя,а да получавам дивидент, много ми е неестествено!
            Млад си още да ставаш рентиер.

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
              Добър вечер, г-н Донев. Искам да ви питам аджеба вие имате ли някакъв нетен положителен ефект от това да притежавате тези вестници (не говоря само за печалба, въпреки че тя все пак е най-важна) или нямате. Сиреч (да ползваме малко речника на Буда ) - по-скоро спечелихте или по-скоро загубихте от въпросната инвестиция?
              Загубих както пари, така и престиж, но постигнах нещо важно, поне за мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
                Хмммм, тази година проблемa ти с получаването на дивидент може и да намери своето решение.
                За 2012 са взели заем, за да изплатят дивидентите!
                колко е последния кредит, кога е взет и от къде? питам за допълнителен кредит, а не за продължаване на вече действащи

Коментар

Според мен г-н Донев добре позиционира групата в нейното развитие през последните години и перспективите и за напред.
                  Все още не съм свикнал нищо да не правя,а да получавам дивидент, много ми е неестествено!
                  Хмммм, тази година проблемa ти с получаването на дивидент може и да намери своето решение.
                  За 2012 са взели заем, за да изплатят дивидентите!

Коментар

• Според мен г-н Донев добре позиционира групата в нейното развитие през последните години и перспективите и за напред.

Коментар

• Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнение
                      А защо не се обади?
                      Добър вечер, г-н Донев. Искам да ви питам аджеба вие имате ли някакъв нетен положителен ефект от това да притежавате тези вестници (не говоря само за печалба, въпреки че тя все пак е най-важна) или нямате. Сиреч (да ползваме малко речника на Буда ) - по-скоро спечелихте или по-скоро загубихте от въпросната инвестиция?
                      The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                      не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        ..Аз пък искам да го помоля да го терминира вече случая севто с коефициент 0,5 (като по-точно число, вместо 0,55) ...
                        Toй случаят може да бъде терминиран и като се обяви споразумението между СЕВТО И ФАРМ за Нищожно
                        Не е препоръка!
                        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
                          Преди два дни го видях в самолета за Виена. Може още да не се е върнал.
                          А защо не се обади?

Коментар

Аз чакам г-н Донев да се весне из форума, че имам да го питам за вестниците
                            Не се е@авайте с чичо Оги, че да не ни започне той нас накрая. Аз пък искам да го помоля да го терминира вече случая севто с коефициент 0,5 (като по-точно число, вместо 0,55) и щастливо да гледаме към следващите на хоризонта, които да погълнем - унифарм, медика и т.н. Не трябва да остане нито едно непогълнато. След това ще имаме най-яката хартия, и конвертируема, може да стане и търсена като биткойна. Няма време за губене, трябва да се поглъща всичко което се изпречи (стига само да е с по-добри маржини от фармовите) Не е препоръка
                            Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
                            Във виена нямат ли нет
                            Бахти Виената
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
                              Във виена нямат ли нет
                              Бахти Виената

Коментар

Аз чакам г-н Донев да се весне из форума, че имам да го питам за вестниците

Коментар

Working...
                                X