Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Събитията не винаги отговарят на очакванията!
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеКое е скъпо бе, колеги??? Тази акция е стигала до над 9 лева. А ако стигне пак до тези нива?
в такъв контекст "АКО" е признак на пораженческо мислене
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Всеки има право да вярва в каквото си искаАз обаче имам един въпрос за такива като теб. Защо според вас цената стига няколко пъти до определено ниво и след това се връща? Дали това е случайност???
Last edited by 15%; 04.07.2017, 18:31.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеОтносно въпроса късно ли е за покупка тук.. Еми от гледна точка че средната на сегашното ми пакетче е 2,58 лв. , Да, късничко е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеаз пък съм благодарен на Форти за съветите и помагане с финансиранетодо тука дръпна доста акцията, не виждам причина да връща сега или по-късно, напротив - мисля, че само ще расте. успехи!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Не разбирам и не вярвам на ТА. Ако е проблем просто да ми кажете, ще ви разбераАз обаче имам един въпрос за такива като теб. Защо според вас цената стига няколко пъти до определено ниво и след това се връща? Дали това е случайност???
Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Очаквам силен отчет за 2ро трим, на база на наученото от месечната инф-я. От там като дойде и дивидент август-септември трябва да пробием доста по нагоре. Съгласно сегашните резултати на компанията, тя предлага чудесна възможност за реинвестиране с потенциал за още доста ръст.
Който слуша внимателно чичо Оги сигурно помни какво каза. Не забравяйте каза, че в тежките години доста оптимизирахме бизнеса и сега когато има ръст на продажбите, печалбата ще е още по-добра точно заради оптимизацията на ленивите черва в компанията(последната глупост е от мен)
Тук най-доброто предстои според мен!Last edited by tony1975; 04.07.2017, 17:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Има графика на коята може да видиш.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеИ се научете да цитирате както трябва че става голям качамак
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНа колко е тази прословута съпротива?Last edited by Бик в атака; 04.07.2017, 17:23.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
[QUOTE=15%;n3214254]Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
На колко е тази прословута съпротива?
Коментар
Коментар