IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Защо, за да ходиш на ОСА ли

[/QUOTE]Излязох частично оттуканка и прелях към Трейдингите, тоже същото и в Любовното послание - посока - Атерка... ама и от двете позиции при никакви положения не бих излязъл изцяло.[/QUOTE]

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      ти нали нямаш бе, какво яху?
      айде на 10.05 на м+с - имаш ли там или и тях ги продаде за атера?
      Имам, бе - имам си и Софармички и Любовни послания - сичко си имам.

Излязох частично оттуканка и прелях към Трейдингите, тоже същото и в Любовното послание - посока - Атерка... ама и от двете позиции при никакви положения не бих излязъл изцяло.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
        Кой продава ...
        Ми аз залагам на Павлов или Донев като продавачи. И на Софарма като купувач.

Коментар

• Кой продава ...

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
            При сделка няма как някой да е прецакан, единия и дава парите, другия акциите.
            На единия са му трябвали пари и ги получава, на другия акции и ги получава.
            В анализите по-надолу се правеха по-други оценки на компанята, но се намериха хора с парички, които явно не са ги чели.
            Всеки сам си решава на каква цена да купува (или да не купува), особено когато парите са си негови.
            Моята позиция е че Софарма на такава цена (9х ЕБИТДА 2013) е една от най-скъпите фирми в своя сектор.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
              Нали се сещаш, че зад всяка сделка стоят купувач и продавач. Кой от двамата е прав само времето и пазара решават. Що си мислиш, че винаги продавача е прецакан?
              При сделка няма как някой да е прецакан, единия и дава парите, другия акциите.
              На единия са му трябвали пари и ги получава, на другия акции и ги получава.
              В анализите по-надолу се правеха по-други оценки на компанята, но се намериха хора с парички, които явно не са ги чели.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                Тези хора не четат ли анализите на ЕП???????????
                Защо спят????????? ЕП им го е напиал ясно и точно, само трябва да се прочете!!!!
                а те купуват ли купуват на 2.62лв.................
                Нали се сещаш, че зад всяка сделка стоят купувач и продавач. Кой от двамата е прав само времето и пазара решават. Що си мислиш, че винаги продавача е прецакан?

Коментар

• Тези хора не четат ли анализите на ЕП???????????
                  Защо спят????????? ЕП им го е напиал ясно и точно, само трябва да се прочете!!!!
                  а те купуват ли купуват на 2.62лв.................

Коментар

• Някой знае ли защо е толкова ниска цената на акциите тук. Не е препоръка за нищо.

Коментар

• частния екути сигурно купува

Коментар

• Днес се очертава още един доста оборотен ден като гледам

Коментар

"Софиянец е шампион по законни доходи за 2012 г.
                          55-годишният мъж е заработвал по 65 000 на ден от заплати и хонорари." - не го ли познаваме този господин!
                          Добре де, познавате ме ще почерпя

Коментар

"Софиянец е шампион по законни доходи за 2012 г.
                            55-годишният мъж е заработвал по 65 000 на ден от заплати и хонорари." - не го ли познаваме този господин!
                            Може би го познаваме !!!
                            Не мога да пожелая на всички да достигнат тези докоди, не че не искам, но със сигурност няма как да стане. Мога да пожелая на колегите всички да достигнем уменията, знанията, вижданията на този човек !!!

Коментар

• "Софиянец е шампион по законни доходи за 2012 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Абе четох, четох...щот и малко бяло винце ли пийнах - не фанах много бе Равновесов. Нещо много теоретично ми звучи....
                                Аз по скоро бих казал - меци и бици по краищата, а по средата прасенца (дивеч) за мамбо и на двете. То навсякъде така....пу пу по-рядко да сме от прасенцата
                                говорих за определяне на дисконтна норма и защо се различава от вътрешоното усещане за риска. Съвсем нормално да е теоретично. А тези по двата края на риска са точно тези дето гълтат вода, точно защото нямат адекватна оценка на риска. За това и с тях човек просто може да не се занимава, освен да им обира парите като вземат да надделяват някой от тях.

Коментар

Working...
                                X