If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Справка за резултатите ( период: от 05.12.2013 до 11.12.2013, търсене по компания SFARM - Софарма АД):
Общо сделки 77. Общо изтъргувани акции 30 110, на средна цена 3.673. Обща сума на сключените сделки 110 607.98. Понеже се чудеше някой дали всичко те са изкупили.
Някакви играчори, чичовци и фармата купуват, а други чичовци продават, иди познай сега на тони чичото от кои е
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
а стига бе, 1000 милиона са 1 млрд, а ти си написал 500 млрд. Недей така грубо Това не ти е патката от 2007
извинявай сбъркал съм при писането, но не са ли малко 500 милиона.Софарма притежава дялове на 50 компании и от Софарма трейдинг .Тя може да се отърве от него когато иска
Софарма АД информира, че от 5 декември 2013 до и включително 11 декември 2013 дружеството изкупи обратно 9 796 собствени акции представляващи 0.007% от капитала на дружеството, на обща стойност 35 659.97 лв. на БФБ – София АД. Средната цена на изкупуване е 3.64 лв.
Общият брой на обратно изкупените акции след тази сделка е 5 432 858, представляващи 4.12% от акционерния капитал на Дружеството.
Справка за резултатите ( период: от 05.12.2013 до 11.12.2013, търсене по компания SFARM - Софарма АД):
Общо сделки 77. Общо изтъргувани акции 30 110, на средна цена 3.673. Обща сума на сключените сделки 110 607.98.
Понеже се чудеше някой дали всичко те са изкупили.
Нали
Самонадува се, а и има кой да го надува.
Тука отдавна въпроса пред имащите е не дали да си добавят ( всичко над 2.50 за мене няма адекватен маржин на сейфти) а докаде може да стигне и кога да продадат. Както Тони отбеляза не е никакъв проблем и 5лв да стане, друг е въпроса колко струва
Ма пред мене тоя въпрос не седи. Аз участвам в ралито през трейдинга който така или инак е част от дългосрочния ми дивидентен БФБ портфейл и цената не ме вълнува особено,макар да е готино да гледаш зеленкото.
Дори обратното важи - всяко спихване при дивидентна дългосрочна акция е добре дошло и ти увеличава средната див.доходност.
Момчета не се карайте!
Тук цената се приближава към заслужените 5лева
Уважаеми чичо Оги от 01.12 със семейството сме в Пловдив Така, че може да ми издадете един пропуск и да наглеждам бизнеса тук
Поздрави на всички от Пловдив!
Добрите компании винаги се оценяват от пазара!!!!
Значи ти затова се загуби от форума – местил си багаж!!!
Как е новата работа???Ще можеш да инвестираш повече пари в групата Софарма вече!!!!!!
Не си в час изобщо. Акционерите в севто нямат никакви неадекватни очаквания. Нещо повече - нямат никави очаквания - ако мажото не се беше занимавал да ги измъчва на бавен огън, само и само за да направи каквото си е наумил, те отдавна щяха да са на 2 лв, щом този балон е вече към 4. Коеф. на обмяна е 05542, така, че няма как да си обясниш защо при севто са замръзнали на 1,60. Причината е страданието което може да донесе мажото, няма никакви неадекватни очаквания. Или да го слива или да не го слива, но да благоволи да каже, докога ще ги разиграва хората там, защото и в двата случая, (със сливане или без) ще се радват на много по-адекватна (пазарна) оценка
Ама верно тоя охранен мажовец кога ще се произнесе за сливането?
Абе,мажо, (най-добрия мажо) - я си кажи мнението като мъж - какво ще го правиш това Севто !!!
Хайде свали ги тия карти най-после !!! (да ме прощаваш за емоциалното изказване, ама съм "изтъкно от емоции")
Момчета не се карайте!
Тук цената се приближава към заслужените 5лева
Уважаеми чичо Оги от 01.12 със семейството сме в Пловдив Така, че може да ми издадете един пропуск и да наглеждам бизнеса тук
Поздрави на всички от Пловдив!
...не бих искал Софарма да плаща премия на Севто, заради това че му отстъпва част от печалбата, която иначе и сама може да прави.
Ти може да не искаш, ама защо фармата го иска това севто, и защо не вземе сама да си направи печалбата, като толкова си може и сама ?
Що не попиташ акционерите на Севто ?
Акционерите на Севтополис имат неадекватни очаквания. Компанията прави печалба заради Софарма. Аз като акционер в Софарма, но не и в Севто, не бих искал Софарма да плаща премия на Севто, заради това че му отстъпва част от печалбата, която иначе и сама може да прави.
Не си в час изобщо. Акционерите в севто нямат никакви неадекватни очаквания. Нещо повече - нямат никави очаквания - ако мажото не се беше занимавал да ги измъчва на бавен огън, само и само за да направи каквото си е наумил, те отдавна щяха да са на 2 лв, щом този балон е вече към 4. Коеф. на обмяна е 05542, така, че няма как да си обясниш защо при севто са замръзнали на 1,60. Причината е страданието което може да донесе мажото, няма никакви неадекватни очаквания. Или да го слива или да не го слива, но да благоволи да каже, докога ще ги разиграва хората там, защото и в двата случая, (със сливане или без) ще се радват на много по-адекватна (пазарна) оценка
Акционерите на Севтополис имат неадекватни очаквания. Компанията прави печалба заради Софарма. Аз като акционер в Софарма, но не и в Севто, не бих искал Софарма да плаща премия на Севто, заради това че му отстъпва част от печалбата, която иначе и сама може да прави.
Kakво си вярва мажо, че не е ясно, в грозното отношение към акционерите в Севтополис ли?
Коментар