Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЧестит рожден ден г-н Донев !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
С пожелания за здраве, щастие, успехи, късмет ако се наложи, спокойствие и много доволни акционери !!! пожеланията са от мен и моето семейство !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеимаше май нещо такова
ако го помня беше свързано с цената на Софарма и Адванса
който и да печели, май и двамата сте добре - цените на двете компании са нагоре
няма за какво да се оплачете
така и така ще се черпите другата седмица, да дойда да отворя черното Жони???
Туканка топличко, свежо, а и за вискито си имам наблизо прекрасна маса, то направо планина - table mountain.
Ма споко, що пък не, света едно големо село...а Тони така и така е тръгнал на юг.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНе бях писал отдавна, тъй като се премествахме със семейството в Пловдив но виждам че компанията се е представяла достойно през това време, а цената ех цената а Пиб?????
Да ти пиша ли вече новия си адрес в Пловдив за да ми пращаш Жонито или искаш да изчакаме до ЧНГ
Поздрави на всички акционери и на екипа водещ СФАРМ!!!
п.с. Я по-добре ако искаш пращай сега, че да мога за рождения ден на чичо Оги да пия за здравето му с твоето Жони
Ма и ти требе да почерпиш че вече си станал Майна
Я дай линк към баса ни че вече съм забравил кога и как точно го формулирахме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
Да ти пиша ли вече новия си адрес в Пловдив за да ми пращаш Жонито или искаш да изчакаме до ЧНГ
Поздрави на всички акционери и на екипа водещ СФАРМ!!!
п.с. Я по-добре ако искаш пращай сега, че да мога за рождения ден на чичо Оги да пия за здравето му с твоето Жони
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАз направих едни бързи 15% за 2 седмици в Тева и избягах.
Инак и на мене ми харесва като сектор, но в останалото доста различно мисля от тебе.
Дори самия мажо призна че няма потенциал за устойчив растеж и затова залага на нови придобивки/сливания.
Бай дъ уей - някой може ли да ми каже процедурата как мога да шортя тука ?
Наближава много апетитни нива за целта
Тъкмо да си понижа с печалбите от къса мама средната на трейдинга
Софарма няма потенциал да пуска скъпи нови лекарства, а покупката на фирма която е разработила ново лекарство си е нещо което струва милиарди - очевидно Софарма това не може да го прави, и съответно стратегия за растеж чрез сливания и придобивания е точно това, което може да се очаква за добър растеж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНа мен ми харесва фармацията като отрасъл, и за момента софарма ми влиза в петицата на най-добри съотношения доходност риск във фармацефтичния сектор. В даден момент сигурно ще изпадне и ще я заменя - но към момента я намирам за ок за инвестиране.
Инак и на мене ми харесва като сектор, но в останалото доста различно мисля от тебе.
Дори самия мажо призна че няма потенциал за устойчив растеж и затова залага на нови придобивки/сливания.
Бай дъ уей - някой може ли да ми каже процедурата как мога да шортя тука ?
Наближава много апетитни нива за целта
Тъкмо да си понижа с печалбите от къса мама средната на трейдинга
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеИскаш да кажеш. че фармата е по-перспективна ли от тези нива
Коментар
-
Коментар