IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    EEEEE най-после.
    Беше ми зажадняла душата за тоя пейзаж
    помня, помня ама ми е скапана камерата на телефона - сори!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Бате Ви Тони днес бе командировка и вижте къде спрях!!!

Поздрави на акционерите, на мениджмънта и на ДВИ-то !!!

п.с. Балканджийте казаха че от всички чешми по Беклемето от тази тече най-хубавата и студена вода ,
      На пролет всички на поход с барбекю там, да освежим обекта!!!
      EEEEE най-после.
      Беше ми зажадняла душата за тоя пейзаж
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Бате Ви Тони днес бе командировка и вижте къде спрях!!!

Поздрави на акционерите, на мениджмънта и на ДВИ-то !!!

п.с. Балканджиите казаха че от всички чешми по Беклемето от тази тече най-хубавата и студена вода ,
        На пролет всички на поход с барбекю там, да освежим обекта!!!

ето къде се намира
        Attached Files
        Last edited by tony1975; 20.10.2014, 18:54.

Коментар

• ПФБК с таргет 5,2лв в последния анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
            Ааа , Тони ! Това ти ли си , а къде са ти рогцата ?
            станаха на пърхот
            чакам Медика за шампоан.

Коментар

• Ааа , Тони ! Това ти ли си , а къде са ти рогцата ?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                Айде сега глупости!

чакай че избягахме от темата
                ЕП ела бе миличък, сподели къде избяга?
                Значи викаш праиш анализи по 10страници, коефиценти ннапред, назад, нагоре , надолу, харесваш дадена компания....ама след 3-4години вече не я харесваш???
                ег@ти анализите тогава!

ти да не си някой форекс АНАЛизатор бе - много ти кратка любоФта?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                  Има спад на борсата във Вършава -1,20 процента само за днес и тази корекция е
                  дългосрочна.Ако там цената удари 1 евро тук как да бъде 2 и обратно,нещата са
                  свързани.Притеснително е друго как една корекция на Софарма ще повлияе на
                  другите позиции на нашата борсичка?
                  ами супер, дано!!!
                  чакам СФАРМ на 2лв, М+С на 2лв, СФТРД на 2лв и СФИ на 2лв, моля!

Коментар

• Има спад на борсата във Вършава -1,20 процента само за днес и тази корекция е
                    дългосрочна.Ако там цената удари 1 евро тук как да бъде 2 и обратно,нещата са
                    свързани.Притеснително е друго как една корекция на Софарма ще повлияе на
                    другите позиции на нашата борсичка?

Коментар

• [QUOTE=inta53;1059697366]
                      Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      Ха "не пипай" и Софарма -.....аз вярвам в мениджмънта на компаниите с името Софарма - това е!

Тази вяра трябва ли да те заслепява и да не изпреварваш движенията и да затваряш частични печалби ?
                      Многоуважаеми Инта53, мойте скромни бройчици - знаеш ги колко са, ги купих на цени между 2,1 и 2,4лв така че съм си на печалба, но АКО падне пак там.... днес проверих но в СиБанк ми дават кредит на 8,1%.... ще трябва да говоря с чичо Оги да ме включи в тяхната кредитна линия на 3,05% и тогава, тогава ще настане такъв живот, че само си викам даноооо...

Поздрави!

Коментар

• [QUOTE=tony1975;1059697359]Ха "не пипай" и Софарма -.....аз вярвам в мениджмънта на компаниите с името Софарма - това е!

Тази вяра трябва ли да те заслепява и да не изпреварваш движенията и да затваряш частични печалби ?

Коментар

Тони човекът го каза точно и ясно,не пипай!
                          Ха "не пипай" и Софарма - при мен тези двете не вървят заедно!
                          Но момчето е умно - слушайте го(не се шегувам) и той и Пиб ги разбират там някакви П/Е-та напред , назад - сериозни коефициенти, всеки си решава!

Аз се познавам с г-н Донев(вече две години имах възможност да пия по кафе с него) и вярвам че правят добър бизнес, печалбите от който споделят с нас. Така че каквото и да ми говорите......аз вярвам в мениджмънта на компаниите с името Софарма - това е!

п.с. и да не забравя страхотните ДВИ-та, когато ДВИ-то на Инс-а почне да ми отговаря като г-жа Вячева или г-н Митанкин(на CENHL) може да си помисля пак за тях, абе на БФБ има компании има и компании!
                          чакай да ме намаже щерката с Фелоранче(на Софарма) че ме наболява гръбчето
                          Last edited by tony1975; 23.09.2014, 20:04.

Коментар

А ти що не вземеш да провериш човекът колко неща е казал и колко от тях са се случили? Аз не си спомням случай в който да е познал.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              еми аз това съм чел.... разкази от едно време във архивните теми
                              друго конкректно не си посочвал, повдигни завесата дай предложение и да коментираме!

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
                                Монбат ми е харесвал преди време. Избягвам да гледам едни и същи акции, още повече пък на БФБ.
                                еми аз това съм чел.... разкази от едно време във архивните теми
                                друго конкректно не си посочвал, повдигни завесата дай предложение и да коментираме!

Коментар

Working...
                                X