Много мъка при тази акция. Тук също много са се инвестирали заради надеждите, че тук ще е дивидентна акция.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениетук става интересно!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеднес клъвнах малко!
Ама голямо надлъгване с някой докато чичо О ми пусне търсените бройки(продаде ми кобос, т.е. голяма вероятност да е той)
Поздрави!!!
Хубава компания на хубава цена!!!
Мисля, че на бфб трябва да се отмени правилото за следваща цена по последна сделка или да се зачита ако е с голям оборот а не с 150 лв...срещу блу-чип от половин милиард - същевременно са жалки такива изпълнения. Според мен на бфб това е предпоставка да се ползва основно за манипулация...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТи не се ли радваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеей пробиха 3лв тези ппродавачи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТони, караш-вараш, пак гледаш да се харесаш на чичо тимисля, че показвам достатъчно ясно че когато не смятам нещо за правилно - го казвам. Иначе за чичо - кво да правя, рода сме!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеХм, не съм си и мечтал за цени от 3лв!!!
Данните са много лоши!!! Явно това е знаел и очаквал чичо Оги за да не гласува дивидент. Там имаше ощр едн чичо дето не му запомних името, каза че ще стане още по-лошо
а представяте ли си ако Ромфарм тръгнат да излизат????
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеа тогава кой ти беше ник-а?Last edited by Trakatrak; 07.07.2015, 21:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеХм, не съм си и мечтал за цени от 3лв!!!
Данните са много лоши!!! Явно това е знаел и очаквал чичо Оги за да не гласува дивидент. Там имаше ощр едн чичо дето не му запомних името, каза че ще стане още по-лошо
а представяте ли си ако Ромфарм тръгнат да излизат????
доста хора чакат някой голям да почне да излиза.
иначе как ще направим пак чудесното движение от 2 до 4 лв
да видим...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеА беше време когато стигна за малко около 9.5. Аз продадох на 7.56 и се биех по главата що съм продал. После пак същото когато стигна към 1.2 май, ама защото не всичко бях продал. Свиквайте. С украинската криза Софарма е в партер дългосрочно. И трудно ще се пренасочи.
Коментар
Коментар