If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е тогава защо акцията отива надлу. Аз съм си поставила една поръчка на 2.4 пък да видим. 2.6 също не е зле като цена предвид потенциала за ръст, но да видим какво ще стане август, че така като гледам цялата борса се носи в безтегловността.
Тони няма смисъл да се съмняваш че подобно обвинение ще стигне до нещо повече от много шум. Това се и цели - много лош пиар! Та да го сплашат и да го откажат от банката и после КОЙ да си я вземе
Здравей,
по-скоро мисля, че след като назначиха втория ешалон в БНБ, ДПС сега намират повод на свойте хора с който да откажат сключването на банковата сделка. Накърнена репутация на купувача?
Няма ли некой юрист по ТП в средите на форума да се изкаже?
Тони няма смисъл да се съмняваш че подобно обвинение ще стигне до нещо повече от много шум. Това се и цели - много лош пиар! Та да го сплашат и да го откажат от банката и после КОЙ да си я вземе
няма значение дали ще издържи - всеки от нас инвестиращите на бфб знае че е безмислено. По-лошото е че ДПС пак наппадат СФАРМ и най-вероятно този път са се подготвилии по-добре!
Още по-лошо ми изглежда положението, защото заедно с дпс, абв и патриотичния са се навели и гласували за майчето-омбудсман, т/е/ на всички са им определили цената.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
няма значение дали ще издържи - всеки от нас инвестиращите на бфб знае че е безмислено. По-лошото е че ДПС пак наппадат СФАРМ и най-вероятно този път са се подготвилии по-добре!
Коментар