Първоначално изпратено от obafeme
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение„Софарма“ инвестира и в Беларус. Компанията строи нова производствена мощност в гр. Дрон. Износът на фармацевтичното предприятие към трети страни не е пострадал, коментира Донев санкциите към Русия и Иран.
Никой не може да подложи народа си на геноцид. Имаме сделки и доставяме в Иран. Нямаме ембарго. Лекарствата никога не са били под санкции
нямам акции, но мисля да купувам.
Коментар
-
„Софарма“ инвестира и в Беларус. Компанията строи нова производствена мощност в гр. Дрон. Износът на фармацевтичното предприятие към трети страни не е пострадал, коментира Донев санкциите към Русия и Иран.
Никой не може да подложи народа си на геноцид. Имаме сделки и доставяме в Иран. Нямаме ембарго. Лекарствата никога не са били под санкции
Коментар
-
Абе тук за 2015 ша има ли дивидент кат ходите по общи събрания ..да знаем да купуваме или продаваме
Че май ще сложа квото се събра от дивиденти за тая година тук.Last edited by markoci; 29.09.2015, 13:33.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениестранно, тук след оса бях останал с впечатление че лапваме Медика, а то Момата?!?!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеhttp://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=831902088
MOMKR - поредната компания, която се влива в SFARM.
Коментар
-
http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=831902088
MOMKR - поредната компания, която се влива в SFARM.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- EEE, хайде пък сега, точно от Теб, че и завист !
-НЕРДЕ ЯМБОЛ - НЕРДЕ СТАМБУЛ ???
Аз с мижави кажи речи 18К.-дивидентни , Ти отидЕ в СТОТАКА- К.
Аз се скъсвам от сделки и врътки ,- Ти леш си лежуваш и по панаГири хойкаш !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениедобре си се залостил
вече ти завиждам
- EEE, хайде пък сега, точно от Теб, че и завист !
-НЕРДЕ ЯМБОЛ - НЕРДЕ СТАМБУЛ ???
Аз с мижави кажи речи 18К.-дивидентни , Ти отидЕ в СТОТАКА- К.
Аз се скъсвам от сделки и врътки ,- Ти леш си лежуваш и по панаГири хойкаш !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- По тази позиция за сега съм много доволен;-
Продадени/преструктурирани/ ~ 3К бр. през 2014 в Сф-имоти - възтанових през 1,15 за бр.
Получените от Севто ~4830 бр. - от март 15г. - 4200бр. продадени на средна ~3,09
- възстановени 2350бр на средна 2,66 .
- Остава да се видят и резултатите от вливания, оптимизация и съкращения на административни разходи, нови пазари и продукти, резултати от гласувани сделки по свързаност в групата и ттт. ннн.
Има думата негово Величество ПАЗАРя ! С две думи , направих всичко по силите си , за да си взема каквото ми се полагаше, а колко ще има да давам още - никой не знае!
Ей това съм му поверил на "Чичото на ...."
sFarM 5750x2,0131=
sfTrd 9280x2,7805=
Sfi 7480x2,40895=
DovHd 2710x1,8399 =
Ако не го срам , нека ме провали
вече ти завиждам
Коментар
-
- По тази позиция за сега съм много доволен;-
Продадени/преструктурирани/ ~ 3К бр. през 2014 в Сф-имоти - възтанових през 1,15 за бр.
Получените от Севто ~4830 бр. - от март 15г. - 4200бр. продадени на средна ~3,09
- възстановени 2350бр на средна 2,66 .
- Остава да се видят и резултатите от вливания, оптимизация и съкращения на административни разходи, нови пазари и продукти, резултати от гласувани сделки по свързаност в групата и ттт. ннн.
Има думата негово Величество ПАЗАРя ! С две думи , направих всичко по силите си , за да си взема каквото ми се полагаше, а колко ще има да давам още - никой не знае!
Ей това съм му поверил на "Чичото на ...."
sFarM 5750x2,0131=
sfTrd 9280x2,7805=
Sfi 7480x2,40895=
DovHd 2710x1,8399 =
Ако не го срам , нека ме провалиLast edited by inta53; 19.09.2015, 11:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеКак смятате и чувал ли е някой коментар на Донев относно липсата на дивидент за 2014? В смисъл според вас това е по-скоро прецедент, породен от кризата в Украйна или и за в бъдеще Софарма се отказва да дава?
Коментар
Коментар