If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Говори се за спад на продажбите в Чужбина , където Русия е най-големия пазар на Софарма.....тоест ако не вземат бързи и адекватни мерки с местен завод , ще загубят пазара нашите момчета.
А иначе ако става дума за стандарт , под Беларус сме за съжаление....
Исках да кажа, че не случайно СФАРМ разширява завода си в Беларус
Често се чудя ту избират Украйна сега пък Беларус. Защо не изплющят един завод направо в Русия като искат този пазар?
падре специално ми приготви младо вино божоле, както казва той, за да не ми бушувала съчмата а виното да веселило само сердце человека - падрешки лафове ))))
За какво божуле ми приказваш, то виното си ходи с характера и гена - пак се разминахме ! Прясно - леко -,без характерно ..... да не продължавам , че пак ще те уцеля някъде ! - че няма гушка - да те гушна
-Не знам какво ще стане , но такъв берекет с години не съм виждал от към жита и грозда - чиста и изхранена реколта , - плаче да я апнеш ил претвориш !!!
А за пробата ,- аз поне не познавам човек , който да е направил сполучлива продукция и да не се е похвалил с проба естествено. За ракията сина ми сътвори етикет дори, а това грозде с тия букет аромати - спирам - не е на хубаво преди резултата да се говори!
- Зазимявам здраво ! Казват люта щяла да бъде ,- та сварих си Сливовицата на ~ 50 , а сега си джуркам джибрите от 30 мускатотунел+100 Сира + 60 Мавруд , голяма захарност и ми изкара акъла до днес - не ще да завира !
Ама днес дигна капаците . Та тъй зазимявам, а Вие милионите нещо по БФБето !
падре специално ми приготви младо вино божоле, както казва той, за да не ми бушувала съчмата а виното да веселило само сердце человека - падрешки лафове ))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- Зазимявам здраво ! Казват люта щяла да бъде ,- та сварих си Сливовицата на ~ 50 , а сега си джуркам джибрите от 30 мускатотунел+100 Сира + 60 Мавруд , голяма захарност и ми изкара акъла до днес - не ще да завира !
А и недейте рева ! - за нероден Петко е по предварителни данни !
Мама сега е на изповед и ще взима причастие ... пък то там ... еписк... кард... и кото я видят че е честна, елате да си я купите
Но по важно е колко пъти могат да ти я поискат след причастие !
- Шегувам сееее , - много сте минорни !
Изобщо не съм минорно, радвам се все повече на всяка артия планирана към плавно приземяване
Не е препоръка... !!!
А и недейте рева ! - за нероден Петко е по предварителни данни !
Мама сега е на изповед и ще взима причастие ... пък то там ... еписк... кард... и кото я видят че е честна, елате да си я купите
Но по важно е колко пъти могат да ти я поискат след причастие !
- Шегувам сееее , - много сте минорни !
Ти стискаш ли си още фармите? И двамата с падрето сте грешници
Дам, разбира се, не само кълките стискам, не само и масата стискам, но и останала част след разпродажбата на фармите Неща да се дразня от падежа на която й да е чичева артия
Не е препоръка... !!!
- Ти пък ! - Гущера си е винаги гущер,- и взимаш равнис по него !!!
Та кога удари !
Прав си, ко ще и 2 лв да мине по него време на 99 гущерцента ще открием сметка.
Ко стане ( и даде чичо) спекулата - стане, ко не - здраве да е.
Моите фармщандарт рашъ много яки излязоха, спукаха се да падат всички пазари, оно бъкел не ще, още съм на +12%, не мога го усредня по ниско...
Ма и то колко по ниско да иде, само 4-5 пъти по евтино от чичовото..
Не съм. Спрях пиенето. Падре ме ограмотява на лични, че така е грешно
Kaкво му е лошото на номинал ? Дори и при таблиците на куроператора, може най-накрая да се получи съвпадение и да се надяваме, че ще му стане атрактивно )
Ти стискаш ли си още фармите? И двамата с падрето сте грешници
Коментар