IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
      Трябва да решите точно каква ви е тезата, защото той твърди че лихвите могат да станат по-ниски, дори негативни, а ти се съмняваш във връзката с това какво става в световен мащаб (решенията на Фед) и Софарма.
      Неговата логика намеква, че ако в световен мащаб лихвите паднат още, Софарма би била бенефициент на по-евтино финансиране и съответно по-добри резултати.
      С това, че връзката Фед - Софарма според теб не е линейна, му разбиваш тезата на пух и прах.

Според мен няма да се стигне до негативни лихви в Америка. В Европа до 12 месеца също не мисля, че ще има промяна на лихвите, съотвенто статуквото в Софарма ще се запази да си плащат високите лихви от сегашния момент. Естествено смятат да вземат още 10млн. лв дълг в момента, така че очаквам евентуално нивото на лихвите им да е още по-високо след като банките видят, че определено минават границата 4х дълг/ЕБИТДА и кредитния риск се е увеличил.
      само допълвам:
      1.Точно ти преди 10-15 дена чакаше постепенно повишаване на лихвите в САЩ - преписваше от ФЕД. От самолет се виждаше, че така няма да я бъде и сега те пишат вече друго. Ти стар анализатор на Софарма, това не го ли видя????
      2.Към 31,12,2015г Софарма имат усвоени кредити към банки за 99,8 мил лева. И още доста неусвоени - доста са. Защо им е да правят нови 10 мил лева?????

свършиха ли ти доводите, че започна да пишеш от глупостите?????

Коментар

Трябва да решите точно каква ви е тезата, защото той твърди че лихвите могат да станат по-ниски, дори негативни, а ти се съмняваш във връзката с това какво става в световен мащаб (решенията на Фед) и Софарма.
        Неговата логика намеква, че ако в световен мащаб лихвите паднат още, Софарма би била бенефициент на по-евтино финансиране и съответно по-добри резултати.
        С това, че връзката Фед - Софарма според теб не е линейна, му разбиваш тезата на пух и прах.

Според мен няма да се стигне до негативни лихви в Америка. В Европа до 12 месеца също не мисля, че ще има промяна на лихвите, съотвенто статуквото в Софарма ще се запази да си плащат високите лихви от сегашния момент. Естествено смятат да вземат още 10млн. лв дълг в момента, така че очаквам евентуално нивото на лихвите им да е още по-високо след като банките видят, че определено минават границата 4х дълг/ЕБИТДА и кредитния риск се е увеличил.
        първия ти параграф е безсмислен, тъй като преповтаряш отдолу какво е писано, а вторият е ценен.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
          връзката между фед и софарма ми е много смешна То ние не сме ли най-малкото в Европа?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
            той знае за какво е
            Кой? КОЙ ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
              връзката между фед и софарма ми е много смешна То ние не сме ли най-малкото в Европа?
              той знае за какво е

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                да си вземем думите назад и да замълчим поне за малко

http://www.investor.bg/sasht/337/a/i...naloji-211200/

Коментар

• да си вземем думите назад и да замълчим поне за малко

http://www.investor.bg/sasht/337/a/i...naloji-211200/

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                    Мс

P.S. Дойде ли в 3CZ ...?
                    Не още, въобще нямах представа за тях. Разпечатал съм си техни отчети и записки на хартия и се мъча да анализирам в свободното време. Имам малко свободен кеш, та нищо чудно да пръкна скоро и там
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• на 2,58 пак е първа фин брок къща. Явно от къщата имат клиенти, които излизат. Едно време купуваха само, сега продават.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                        На мен ми сипа първата къща на 2,60. Кой обира не знам, аз си взимам трохички.
                        Мс

P.S. Дойде ли в 3CZ ...?

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                          Здравейте,

Инфо кой обира на 2,60 и 2,58 вчера и днес и/или кой сипва ...?

Мс предварително!
                          На мен ми сипа първата къща на 2,60. Кой обира не знам, аз си взимам трохички.
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Здравейте,

Инфо кой обира на 2,60 и 2,58 вчера и днес и/или кой сипва ...?

Мс предварително!

Коментар

• http://www.forexpf.ru/news/2016/02/1...i-yaponii.html

Коментар

Хъ!? Нали уж си говориш с чичо ти. Питай го какво мисли за фирмата.

Ми какъв играч съм - ритам и аз в квартала на малки вратички в междублоковото пространство.
                                днес ще попитам
                                да допуснем, че е така (може и да не е, но по-скоро не като познавам г-н Донев като личност), това той ти го е казал като се пили заедно кафе или водка, но може ли да го обявиш тук на публично място ???? и ти си покрит в дълбока анонимност !!!!!

относно ритането - може и така да е, сам си се знаеш

Коментар

Working...
                                X