на 2,58 пак е първа фин брок къща. Явно от къщата имат клиенти, които излизат. Едно време купуваха само, сега продават.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Konsultant
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНа мен ми сипа първата къща на 2,60. Кой обира не знам, аз си взимам трохички.
P.S. Дойде ли в 3CZ ...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеЗдравейте,
Инфо кой обира на 2,60 и 2,58 вчера и днес и/или кой сипва ...?
Мс предварително!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Konsultant
Здравейте,
Инфо кой обира на 2,60 и 2,58 вчера и днес и/или кой сипва ...?
Мс предварително!
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеХъ!? Нали уж си говориш с чичо ти. Питай го какво мисли за фирмата.
Ми какъв играч съм - ритам и аз в квартала на малки вратички в междублоковото пространство.
да допуснем, че е така (може и да не е, но по-скоро не като познавам г-н Донев като личност), това той ти го е казал като се пили заедно кафе или водка, но може ли да го обявиш тук на публично място ???? и ти си покрит в дълбока анонимност !!!!!
относно ритането - може и така да е, сам си се знаеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
Ми какъв играч съм - ритам и аз в квартала на малки вратички в междублоковото пространство.
разораната целина, както се казваНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение...приписваш думи на други лица
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение...не те знаем какъв играч си в реалността
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИмам чувството че му съм най-голямата фенкаНо следва най-лошото - няма как да се прецакам
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеимам чувството, че не само кура ще се прецака, но и феновете муНо следва най-лошото - няма как да се прецакам
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеда си призная, като гледам какto si се самозaхранил с безрезервмни вярвания в чичовиte идеологеми - не ми се вярва точно куроператора да е прецакан на края на игратакакто казва един мой любим, на когото съм фенка - "като ги гледаш - учи се"
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениекак само пишеш наизуст и приписваш думи на други лица пред аудиторията тук
добре, че си анонимен и не те знаем какъв играч си в реалносттакакто казва един мой любим, на когото съм фенка - "като ги гледаш - учи се"
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениекак само пишеш наизуст и приписваш думи на други лица пред аудиторията тук
добре, че си анонимен и не те знаем какъв играч си в реалността
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеАми честно казано не знам какво може да купи и къде ако нямаш пари! Положението на Софарма във финансово отношение не е перфектно, така че да може в момента да си позволи да купува нещо по-сериозно, а банките едва ли ще им отпуснат големи кредити.
По думи на ОД, собственика на Алкалолид в Македония е "мошеник", пък и те са прекалено скъпи за Софарма.
Bosnaljiek не е лоша фирма, но ще трябват към 50млн. евро, за да се закупят акциите, каквато сума Софарма няма.
По-скоро ще купуват някакви нишови малки фирми от типа на Иванчич в Сърбия.
А може и цялата работа да се окаже като дивидентите, които щяха да плащат и всъшност да не купят нищо.
добре, че си анонимен и не те знаем какъв играч си в реалността
Коментар
Коментар