If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Айде пак ме подхвана . Не знам кой е сайта на компанията /а и не виждам смисъл да го търся при капитализация 370 млн./ и се надявах някой да го е проверил и да го постне на готово. Ако аз трябва да следя сайтовете на всяка компания, струваща 10-20 млн. евро, щях да взема хляба на всичките играчори тук ! Предпочитам обаче да бъда манипулиран от тях/ вас, но все пак да остават някакви трохички и за мен.
...Пак ще попитам дали някой може да намери отчет на сърбите, за да направим аналогия, защото иначе, ако компания, имаща приходи от около 7 млн. Евро на година се продаде за над 10, какво правим тук?
помислих, че ще кажеш, че го е направил за да се фръцка на оса-то , както намекна за отчета за 1трим.
тооочно това щях да напиша и аз
след нещата от последните месеци някой /няма да посочвам кой/ ще трябва да си преразгледат мерките и теглилките, да си ги тарират наново, да си прочетат учебниците за пореден път, да си сверят часовниците - или ще останат отново на неточната страна - както и до момента
Тъй като "Инта" не пише, ще си позволя да кажа какво според мен мисли той: След като използва термина "вдигам мизата", най-вероятно има предвид Евро .
Пак ще попитам дали някой може да намери отчет на сърбите, за да направим аналогия, защото иначе, ако компания, имаща приходи от около 7 млн. Евро на година се продаде за над 10, какво правим тук?
Според мен "двуцифрената сума" в евро е 10 или най-много 11 милиона.
Това хванах и аз от статията, но по-важното е какво би значила тази цифра откъм коефициенти. В статията се споменават само приходите за 2014 и 2015. Някой може ли да докопа техен отчет и да видим какви коефициенти се получават?
Коментар