If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Отговорите Ви не са задоволителни, нооо вече си ги търсите , а до скоро и ги знаехте !
Лично за мен съм с малко по скромни очаквания за под шестицата на "първА" време ! - и трябва да поизтраем
нечии прищефки, но милиона е и наличен ... все пак
Привет, нямам ни най-малка представа!
Както знаеш аз имам право да търгувам и преди 01.09., точно защото не съм инсайдър и ползваното от мен "чичо Оги" е най-добронамерена шега. Нямах представа че семейство Доневи и Софарма ще продават.
Нямам идея и дали ония хипар с дръпнатите очи в Северна Корея няма да забърка голяма пакост с Китай зад гърба си.
Да сме живи и здрави и да растат продажбите, а тя шестицата ще си дойде!
Чудесни резултати, браво!
Виждате ли съобщенията, които излизат в момента?
Сфарм е продавала собствени акции на 01.09.? Кешират част от обратно изкупените?
Чудесни резултати, браво!
Виждате ли съобщенията, които излизат в момента?
Сфарм е продавала собствени акции на 01.09.? Кешират част от обратно изкупените?
На основание чл. 100к., ал. 1, от ЗППЦК Ви уведомяваме, че за месец август 2017 година СОФАРМА АД реализира ръст в продажбите си с 12% спрямо същия месец на предходната година в т.ч. 12% ръст на продажбите за вътрешен пазар и 12% ръст на продажбите за износ.
Приходите от продажби за осемте месеца на 2017 година се увеличават със 17% спрямо същия период на на 2016 година в т.ч. 27% ръст на продажбите за износ и 3% ръст на продажбите за вътрешен пазар.
На основание чл. 100к., ал. 1, от ЗППЦК Ви уведомяваме, че за месец август 2017 година СОФАРМА АД реализира ръст в продажбите си с 12% спрямо същия месец на предходната година в т.ч. 12% ръст на продажбите за вътрешен пазар и 12% ръст на продажбите за износ.
Приходите от продажби за осемте месеца на 2017 година се увеличават със 17% спрямо същия период на на 2016 година в т.ч. 27% ръст на продажбите за износ и 3% ръст на продажбите за вътрешен пазар.
оптимистично ми е някак си, като знам че мажоритарния собственик се включи на пазара между 4,6-4,8лв! Щом пълни от пазара на тези цени, какво ли развитие очаква и на какви ли цени ще продава...
Коментар