IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Форти, а бидейки партньор, знаеш ли дали "Ромфарм имат належаща нужда от пари и ще продават около и под 3,8 лв????" !???
    въпроса направо към Ромфарм !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

Предвид реалностите на пазара сега, все едно твърдиш, че Ромфарм имат належаща нужда от пари и ще продават около и под 3,8 лв????
      Това ли искаш да кажеш с невидимата ръка на пазара?
      Ооооо в детайли не ми се влиза и анализира... Пазара си знае работата... и посоката...

п.п. Знам, че си специалист тук...

Коментар

• Форти, а бидейки партньор, знаеш ли дали "Ромфарм имат належаща нужда от пари и ще продават около и под 3,8 лв????" !???
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Аз.... кой съм аз, че да понижавам... Невидимата ръка на пазара...
          Предвид реалностите на пазара сега, все едно твърдиш, че Ромфарм имат належаща нужда от пари и ще продават около и под 3,8 лв????
          Това ли искаш да кажеш с невидимата ръка на пазара?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

ти ли ще понижиш цената? много си сигурен !!!!
            Аз.... кой съм аз, че да понижавам... Невидимата ръка на пазара...

Коментар

Ако я създам..., убеден съм, че и там ще дойдеш да четеш!

п.п. Няма как да отречеш - пътя надолу е отворен... Next station... 3,80...
              ти ли ще понижиш цената? много си сигурен !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
                Много Спам ... мисля, че е време някой "колеги" пишещи в почти всяка тема на форума да си направят отделна тема посветена на най-малоумните коментари и подмятания на БФБ и световния апокалипсис ...
                Ако я създам..., убеден съм, че и там ще дойдеш да четеш!

п.п. Няма как да отречеш - пътя надолу е отворен... Next station... 3,80...

Коментар

Много Спам ... мисля, че е време някой "колеги" пишещи в почти всяка тема на форума да си направят отделна тема посветена на най-малоумните коментари и подмятания на БФБ и световния апокалипсис ...
                  Аз се извинявам на колегите и спирам !

Коментар

• Много Спам ... мисля, че е време някой "колеги" пишещи в почти всяка тема на форума да си направят отделна тема посветена на най-малоумните коментари и подмятания на БФБ и световния апокалипсис ...
                    Last edited by Innocent; 10.10.2017, 16:38.

Коментар

• Тук прекалено много хора май чакат, като кучето при бръснаря, да падне ушенце

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Ако отиде на 2 още по добре, ще заредим доволно ! А вие пак ще гледате отстрани и ще си коментирате !
                        Ще заредиш... или осредниш... ??? Различно е.

Коментар

Аааа... не знам... ама 3,8 е на хоризонта...
                          Ако отиде на 2 още по добре, ще заредим доволно ! А вие пак ще гледате отстрани и ще си коментирате !

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

нищо особено не съобщаваш, но някак си винаги имаш публикация...
                            Аааа... не знам... ама 3,8 е на хоризонта...

Коментар

Лекинко... да не се плаши бичата орда...
                              нищо особено не съобщаваш, но някак си винаги имаш публикация...
                              The strongest stand last.

Коментар

Таргета тук по 100 хил. акции на ден ли е ?
                                Да, изискване за нов EXTEREME SOFIX индекс

Коментар

Working...
                                X