IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Спада няма да е вечен, рано или късно всичко ще приключи. През последните три месеца са изтъргувани грубо по спомен над 2 милиона и триста хиляди акции. Най-високата цена беше около 4,98лв в средата на август месец, до момента при цена 3,92лв спада е над 20%. Колко от всички изтъргувани акции са на "Продавача" ? Колко акции желае да продава? Каква е минималната цена на която е склонен да продава? Кой ще купува? На каква цена ? Какво количество? Всички тези въпроси имат отговори които няма да прочетем във форума. Всичко друго е подмятания и спекулации на фона на подобряващи се резултати. До седмица ще излезе отчета, надявам се да е по-добър от предходния ... успех на всички търгуващи.

Коментар

• Аз за тези пред самолета имах предвид, че ще опапат пакета. Без да броим пилота Не се вижда има ле пилот в самолета Какво викат някои по стадионете - "много сме, силни сме" и може да опапаме колективно, за да няма празно и има за всички от сърце, подаръци от дядо Коледа(y)
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Леле-мале ако това е вярно значи положението е трагично
        Толкова ли няма Вярващи в тази компания ,или вяра има ама пара няма
        преразпределянето на баницата м/у тиквата и свинята НЕ Е приключило.
        битката е за останалите няколко работещи и стабилни компании: дунарит-мунарит, емко-мемко, софарма-марма и т.н. ... та така. булгаристанската задкулисна действителност е парадоксална

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Вчера в Граф Игнатиево пилотите отказаха да летят. От днес до петък със заповед на Командира на ВВС всички полети са отменени. Оказва се че всички отказват да станат от компютрите и чакат да мине пакета при СОФАРМА, и понеже няма кой да пази небето айде да минава вече,а ???!!!

не вярвам да стигне 3лв. Но ако стигне, ех ако стигне...

Аз лично съм сложил няколко оферти...

п.п. имам и не препоръчвам нищо. Драсканиците ми са в следствие на предположения, идеи и някои разговори с брокери.
          Last edited by tony1975; 25.10.2017, 11:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Zdrawko, не си прав, Тонката сподели сутринта, че отбор от ИП, фондове и други разни, уж правили опит да се договарят колективно и да опапат проблемния пакет, , кой с 1, кой с 0,4 и тм %-та. Та надеждата е да не е КOЙ а друг няКОЙ Щото ако е кой, ползата не особено глояма
            Леле-мале ако това е вярно значи положението е трагично
            Толкова ли няма Вярващи в тази компания ,или вяра има ама пара няма

Коментар

• sheguwam se be Zdravko. Не виждаш ли Тони е писал за военните от летището. Всичко е мобилизирано
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Дано "Задругата на пръстена" да успее
                Според мен ще е много по-добре от "Кой" или някой/нещо около него.
                Никога не съм си представял, че тази компания на тези коефициенти няма да си намери купувачи.
                Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

...... само КОЙ може да купи пакета ....
                  КОЙ не купува, КОЙ взима ....?
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    Zdrawko, не си прав, Тонката сподели сутринта, че отбор от ИП, фондове и други разни, уж правили опит да се договарят колективно и да опапат проблемния пакет, , кой с 1, кой с 0,4 и тм %-та. Та надеждата е да не е КOЙ а друг няКОЙ Щото ако е кой, ползата не особено глояма

Е в това ти мнение напълно те подкрепям ! Аз имах предвид, че ТОЙ го може, а не за последствията !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Е точно де, ти отговора си го дал ! В България само КОЙ може да купи пакета, той винаги е готов да изкара някое зайче от ръкава !
                      Аааааа "кой" може да го направи....той е друга бира......исках да кажа освен него

Коментар

• koi koi, moje i blagoi
                        Last edited by precakanoto; 25.10.2017, 10:49.
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                          Казват че чакате да мине пакета.Кой според вас би купил 18 процента от Софарма в този момент дори и на 3.5 че и по надолу.Назовете някой....аз не се сещам кой
                          Е точно де, ти отговора си го дал ! В България само КОЙ може да купи пакета, той винаги е готов да изкара някое зайче от ръкава !

Коментар

• що се триете бе !? автоцензура лЕ
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение

Вие се шегувате, нали?! При възможност за пазаруване на още по-ниски нива, вие искате да "подпирате" пазара. За ИП го разбирам, при една здраво корекция пак ще отидат в нищото и пак няма да има пари за тях, но при нас като инвеститори е друго. Но все пак всеки преценява за себе си.

ПС: не забравяйте все пак, че позициите в групата си бяха отдавна за една здравословна корекция, особено трейдинга. Хартиените печалби, са винаги само на хартия или в ексела.
                              Чакай чакай малко къде пиша че ще подпирам??? Аз няма да се оставя ИПта да ме цакат както друг път се правят на тарикати. Ще си чакам доста по надолу и ако мога ще се включа. Тия номера на ИПта да купуват и продават преди малките са ми ясни и вече трудно се хващам на номера!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo

Този сценарий го виждах като най реалистичен и дано да има развитие в най близко време че целият пазар пропадна. Все пак най вероятно ще договорят доста по надолу защото риск премията трябва да е по голяма. Ще гледам с интерес и при възможност ще помогна.
                                Вие се шегувате, нали?! При възможност за пазаруване на още по-ниски нива, вие искате да "подпирате" пазара. За ИП го разбирам, при една здраво корекция пак ще отидат в нищото и пак няма да има пари за тях, но при нас като инвеститори е друго. Но все пак всеки преценява за себе си.

ПС: не забравяйте все пак, че позициите в групата си бяха отдавна за една здравословна корекция, особено трейдинга. Хартиените печалби, са винаги само на хартия или в ексела.
                                Last edited by Minka; 25.10.2017, 09:07.

Коментар

Working...
                                X