Спада няма да е вечен, рано или късно всичко ще приключи. През последните три месеца са изтъргувани грубо по спомен над 2 милиона и триста хиляди акции. Най-високата цена беше около 4,98лв в средата на август месец, до момента при цена 3,92лв спада е над 20%. Колко от всички изтъргувани акции са на "Продавача" ? Колко акции желае да продава? Каква е минималната цена на която е склонен да продава? Кой ще купува? На каква цена ? Какво количество? Всички тези въпроси имат отговори които няма да прочетем във форума. Всичко друго е подмятания и спекулации на фона на подобряващи се резултати. До седмица ще излезе отчета, надявам се да е по-добър от предходния ... успех на всички търгуващи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Аз за тези пред самолета имах предвид, че ще опапат пакета. Без да броим пилотаНе се вижда има ле пилот в самолета
Какво викат някои по стадионете - "много сме, силни сме" и може да опапаме колективно, за да няма празно и има за всички
от сърце, подаръци от дядо Коледа(y)
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Леле-мале ако това е вярно значи положението е трагично
Толкова ли няма Вярващи в тази компания ,или вяра има ама пара няма
битката е за останалите няколко работещи и стабилни компании: дунарит-мунарит, емко-мемко, софарма-марма и т.н. ... та така. булгаристанската задкулисна действителност е парадоксална
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВчера в Граф Игнатиево пилотите отказаха да летят. От днес до петък със заповед на Командира на ВВС всички полети са отменени. Оказва се че всички отказват да станат от компютрите и чакат да мине пакета при СОФАРМА, и понеже няма кой да пази небето айде да минава вече,а ???!!!
Аз лично съм сложил няколко оферти...
п.п. имам и не препоръчвам нищо. Драсканиците ми са в следствие на предположения, идеи и някои разговори с брокери.Last edited by tony1975; 25.10.2017, 11:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеZdrawko, не си прав, Тонката сподели сутринта, че отбор от ИП, фондове и други разни, уж правили опит да се договарят колективно и да опапат проблемния пакет, , кой с 1, кой с 0,4 и тм %-та. Та надеждата е да не е КOЙ а друг няКОЙЩото ако е кой, ползата не особено глояма
Толкова ли няма Вярващи в тази компания ,или вяра има ама пара няма
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
...... само КОЙ може да купи пакета ....Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеZdrawko, не си прав, Тонката сподели сутринта, че отбор от ИП, фондове и други разни, уж правили опит да се договарят колективно и да опапат проблемния пакет, , кой с 1, кой с 0,4 и тм %-та. Та надеждата е да не е КOЙ а друг няКОЙЩото ако е кой, ползата не особено глояма
Е в това ти мнение напълно те подкрепям ! Аз имах предвид, че ТОЙ го може, а не за последствията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Е точно де, ти отговора си го дал !В България само КОЙ може да купи пакета, той винаги е готов да изкара някое зайче от ръкава !
Коментар
-
koi koi, moje i blagoiLast edited by precakanoto; 25.10.2017, 10:49.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеКазват че чакате да мине пакета.Кой според вас би купил 18 процента от Софарма в този момент дори и на 3.5 че и по надолу.Назовете някой....аз не се сещам койВ България само КОЙ може да купи пакета, той винаги е готов да изкара някое зайче от ръкава !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Вие се шегувате, нали?! При възможност за пазаруване на още по-ниски нива, вие искате да "подпирате" пазара. За ИП го разбирам, при една здраво корекция пак ще отидат в нищото и пак няма да има пари за тях, но при нас като инвеститори е друго. Но все пак всеки преценява за себе си.
ПС: не забравяйте все пак, че позициите в групата си бяха отдавна за една здравословна корекция, особено трейдинга. Хартиените печалби, са винаги само на хартия или в ексела.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo
Този сценарий го виждах като най реалистичен и дано да има развитие в най близко време че целият пазар пропадна. Все пак най вероятно ще договорят доста по надолу защото риск премията трябва да е по голяма. Ще гледам с интерес и при възможност ще помогна.
ПС: не забравяйте все пак, че позициите в групата си бяха отдавна за една здравословна корекция, особено трейдинга. Хартиените печалби, са винаги само на хартия или в ексела.Last edited by Minka; 25.10.2017, 09:07.
Коментар
Коментар