If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Казват че чакате да мине пакета.Кой според вас би купил 18 процента от Софарма в този момент дори и на 3.5 че и по надолу.Назовете някой....аз не се сещам кой
Добро утро на всички! Днес ми се яви съмнението, че фармата дали не беше само спусъкът.!? И дори да мине някаква сделка,... вероятно дядо Коледа(y) остава прав с така точната дотук прогноза.!? .Това е съмнение само, не е препоръка. Май партньорете трябваше по-добре да помислят за тези неща, преди да се заиграят през борсата... или се задвижи някакво остатъчно ресто от сметката със севтополис... паживем увидем успех на меци и бици
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Вчера в Граф Игнатиево пилотите отказаха да летят. От днес до петък със заповед на Командира на ВВС всички полети са отменени. Оказва се че всички отказват да станат от компютрите и чакат да мине пакета при СОФАРМА, и понеже няма кой да пази небето айде да минава вече,а ???!!!
Имаше една среща на мажо с партниорЕ и понеже беше по време на голям спад през 2009 г , кафето се сервираше в пластмасови чаши .....
Стъклените били много тежки а мажо беше на дистанция от десет метра.....с двама охранитеЕ........
Глупости не ми се слушат. Ти от де знаеш, да не отговаряше за напитките?
Имаше една среща на мажо с партниорЕ и понеже беше по време на голям спад през 2009 г , кафето се сервираше в пластмасови чаши ..... Стъклените били много тежки а мажо беше на дистанция от десет метра.....с двама охранитеЕ........
Та така и с коктейлите... пласТ...масови...чашки... да нЕма инфекциии.... )))))))))))))
Имам някакво усещане, че другия петък като си пием коктейлите с чичо Оги, всичко ще е минало и небето над Софарма ще е чисто?!
Имаше една среща на мажо с партниорЕ и понеже беше по време на голям спад през 2009 г , кафето се сервираше в пластмасови чаши .....
Стъклените били много тежки а мажо беше на дистанция от десет метра.....с двама охранитеЕ........
Е това написах де, в това е красотата на играта. Да го хванеш ако можеш преди долна мъртва точка. Може да се порежеш, може да поизтръпнеш, но важното е да уцелиш плюс минус 20% от движението преди долна/горна мъртва точка. И оставяш малко "skin in the game".
Имал съм, нямам.
Коментар