IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Моди, скапания ви форум не ми позволява да трия постове, дава ми грешка..

Error:
    • Sorry, you are not authorized to view this page (no_permission)
    Last edited by dex; 25.10.2017, 09:33.

Коментар

• Казват че чакате да мине пакета.Кой според вас би купил 18 процента от Софарма в този момент дори и на 3.5 че и по надолу.Назовете някой....аз не се сещам кой

Коментар

• Добро утро на всички! Днес ми се яви съмнението, че фармата дали не беше само спусъкът.!? И дори да мине някаква сделка,... вероятно дядо Коледа(y) остава прав с така точната дотук прогноза.!? .Това е съмнение само, не е препоръка. Май партньорете трябваше по-добре да помислят за тези неща, преди да се заиграят през борсата... или се задвижи някакво остатъчно ресто от сметката със севтополис... паживем увидем успех на меци и бици
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Вчера в Граф Игнатиево пилотите отказаха да летят. От днес до петък със заповед на Командира на ВВС всички полети са отменени. Оказва се че всички отказват да станат от компютрите и чакат да мине пакета при СОФАРМА, и понеже няма кой да пази небето айде да минава вече,а ???!!!

Last edited by tony1975; 25.10.2017, 06:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
            Вчера бях в кулите !!!!!!
            Те поне стабилно ли стоят?

Коментар

• Вчера бях в кулите !!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Глупости не ми се слушат. Ти от де знаеш, да не отговаряше за напитките?
                Не,просто ги е разнасял на гостите

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Имаше една среща на мажо с партниорЕ и понеже беше по време на голям спад през 2009 г , кафето се сервираше в пластмасови чаши .....
                  Стъклените били много тежки а мажо беше на дистанция от десет метра.....с двама охранитеЕ........
                  Глупости не ми се слушат. Ти от де знаеш, да не отговаряше за напитките?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Имаше една среща на мажо с партниорЕ и понеже беше по време на голям спад през 2009 г , кафето се сервираше в пластмасови чаши .....
                    Стъклените били много тежки а мажо беше на дистанция от десет метра.....с двама охранитеЕ........
                    Та така и с коктейлите... пласТ...масови...чашки... да нЕма инфекциии.... )))))))))))))

Коментар

Имам някакво усещане, че другия петък като си пием коктейлите с чичо Оги, всичко ще е минало и небето над Софарма ще е чисто?!

Коментар

• Имам някакво усещане, че другия петък като си пием коктейлите с чичо Оги, всичко ще е минало и небето над Софарма ще е чисто?!

Коментар

а толкова обещаващо тръгна днес!!!
                          Хайде чакаме Ви!

Обещаващо...?!?

Тонка, легена е пълен... бида - яко запълнен... ама... до 10-то ниво... после изчезва... като се обърне легена...

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Внимавай с ножа... падащия... ))))))))))))
                            Е това написах де, в това е красотата на играта. Да го хванеш ако можеш преди долна мъртва точка. Може да се порежеш, може да поизтръпнеш, но важното е да уцелиш плюс минус 20% от движението преди долна/горна мъртва точка. И оставяш малко "skin in the game".
                            Имал съм, нямам.

Коментар

• Към netware5 ми беше коментара много ме изпревариха
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Смятай че сме го прочели всички, ама ... то тогава не беше за реакция, та сега ле !?))
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X