Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Щото ти убягва датирането.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
най-точно казано!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
що да видя КОЙ е човека, не разбрахThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеКолко заговорническо. Каква потайност, каква задруга. Колко интересно и скрито е всичко. Цената на дружеството ако кореспондираше със степента на секретност и загадъчност на случващото се в мистериозната кула, сигурно акцията трябваше да е оценена на 20 лева.
Коментар
-
Пак "виж" кой е човека.
В този дух на прозрачност, ще разкажете ли , какво е станало на слирката?
- 1 like
Коментар
-
Пак "виж" кой е човека.
В този дух на прозрачност, ще разкажете ли , какво е станало на слирката?
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
еха, това е демагогия дето бие тази на комунистите ... точно за това дружество има най-много информация от кухнята му(кулата) .. опа сега видях, че човекът е с фуражка от времето на соца .. КГБ ? .. в Русия съм, в Русия съм
В този дух на прозрачност, ще разкажете ли , какво е станало на слирката?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеКолко заговорническо. Каква потайност, каква задруга. Колко интересно и скрито е всичко. Цената на дружеството ако кореспондираше със степента на секретност и загадъчност на случващото се в мистериозната кула, сигурно акцията трябваше да е оценена на 20 лева.
Last edited by petyob; 21.02.2018, 11:01.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеACHV
$2.28
* 0.86
60.56%
*Verzögert - Zum 02/20/2018 08:09
отваря: 2,12 usd
затваря: 1,51 usd
+6.34%
52-Week Change: -79.51% vs S&P500 52-Week Change: 15.63%
52 Week High: 7.15
52 Week Low: 1.15Last edited by Innocent; 21.02.2018, 09:33.
Коментар
-
Колко заговорническо. Каква потайност, каква задруга. Колко интересно и скрито е всичко. Цената на дружеството ако кореспондираше със степента на секретност и загадъчност на случващото се в мистериозната кула, сигурно акцията трябваше да е оценена на 20 лева.
М.... . ш..... ..й.о!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНе казах къде е!! Нали не завиждаш на ИМпито !? Той тогава ходеше на всички ОСи-та, не само на Медика, беше по-далновиден инвеститор, и дори Чичо каза че му е фен. Не е хубаво да гледаме в паничката на другияКАквото е имало в торбичката на Импито - то си е за него, заслужено, преценено от чичо и много вероятно и трибестан !!!
a не само аналгин !!! Дори и аз имам цяла хавлия "Трибестан" !!!! и гордо се търкалям с нея из плажовете за ужас на който разбира
От едната страна е тъмно синя, а от другата е пролетно зелена, нямаш ли такава !?!?
съгласих се
Коментар
Коментар