Първоначално изпратено от Intern-trader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
https://seekingalpha.com/news/336621...on-aid-studies
Achieve Life Sciences +47% on results of smoking cessation aid studies
- 1 like
Коментар
-
The study demonstrated that cytisine has no clinically significant interaction with any of the hepatic enzymes commonly responsible for drug metabolism nor clinically significant interaction with drug transporters. This suggests that cytisine may be administered with other medications without the need
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
Paid Poster).
Хора, които получават пари, за да пишат коментари или статии, или да създават нови дискусии във форумите с една-едничка цел – да влияят на мнението на останалите потребители.....To whom it may concern!
и пари не получавам - не и от това
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
това да не си го гледал във филмите и пресата на Пеевски, че се сети???
Хора, които получават пари, за да пишат коментари или статии, или да създават нови дискусии във форумите с една-едничка цел – да влияят на мнението на останалите потребители.....To whom it may concern!
- 1 like
Коментар
-
Някой може ли обясни как Софарма ще се пребори с могъщите производители на генерици. Не се заблуждавайте - те навлизат на нашия пазар въпреки всичките му спирачки, което се сещате какво означава ...
Напр. Teva правят изключителни и успешни усилия да намалят дълга си , както и да увеличат своята конкурентност.
Последното включва намаляване на производствените разходи, намаляване на разходи за заплащане на персонала (вкл. меринджеите) и т.н.
Моля запознатите да споделят какво се прави при фармата ….Last edited by Protokol; 26.06.2018, 10:46.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеЕто нещо интересно.
Забравих, (ако правилно разбрах) - казваха, че не им трябвало скъп папир,)) (не е препоръка, естествено)Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеЕто нещо интересно.. То и аз бях млад и красив в миналото, ама ела ме виж сега
Last edited by 15%; 25.06.2018, 19:54.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Вече ви пожелах успех. Пий си кафето, аз ще пасувам.Last edited by 15%; 25.06.2018, 19:43.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Вече ви пожелах успех. Пий си кафето, аз ще пасувам.
Коментар
Коментар