Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеМежду двете ОС заповядайте на кафе при г-н Донев !!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеМежду двете ОС заповядайте на кафе при г-н Донев !!!!!!!!!!!!!!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
на мен ми е хубаво да пътувам и се срещам с колегите на ОС
подкрепям изцяло !!!!!
Абе като раздаваха хонорарите те нямаше. Не те знам къде ходиш ама...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеФортис какво значи това? Не можеше ли това решение през септември с другите? То всеки месец оса стана....
софиянци са ок и всеки ден на оперативка да ги викат ама ние...
подкрепям изцяло !!!!!
Коментар
-
Уведомяваме Ви, че на 25.06.2018 година “Софарма” АД получи одобрение от КФН на Договора за преобразуване чрез вливане на “Унифарм” АД в “Софарма” АД, както и на докладите на управителните органи и докладите на проверителите. Справедливата цена на акциите на участващите в преобразуването дружества е определена въз основа на общоприети оценъчни методи. Въз основа на справедливата цена на акциите на участващите в преобразуването дружества се формира съотношение на замяна от 0.957502, което означава, че една акция на преобразуващото се дружество “Унифарм” АД следва да се замени с 0.957502 акции на приемащото дружество “Софарма” АД от обратно изкупените акции, с които разполага приемащото дружество. Всички условия по преобразуването са описани подробно в Договора за преобразуване и докладите на управителните органи, които предстои да бъдат одобрени на ОСА на двете дружества. Процедурата по свикване на ОСА на двете дружества e стартирана и се очаква двете събрания да се проведат на 1 август 2018 година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Да не са пуснали в обращение и тези от увеличението?
Това е volume... не трябва ли да се раздели на цената за да се стигне до брой изтъргувани акции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеЕто нещо интересно.
Графиките не са съвет за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеИ все пак не се вижда често:
Цена на акция: 4.87
Изтъргуван обем 21млн акции
Маркет кап 14.53млн
Колко пъти са се завъртели акциите днес?
Това е volume... не трябва ли да се раздели на цената за да се стигне до брой изтъргувани акции?Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
На мен обемът ми е интересен. Можеш ли да ми обясниш отношението между изтъргувания обем за деня и маркет капа?!?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
На мен обемът ми е интересен. Можеш ли да ми обясниш отношението между изтъргувания обем за деня и маркет капа?!?!голяма търговия е паднала
Коментар
Коментар