IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
    (1) Мениджър агро-продоволствен отдел в хранително-вкусовия сектор = келнер
    (2) Специалист по управление на дейноста по рециклирането = боклуджия
    (3) Завеждащ алтернативната хранителна дистрибуция = продавач в 'плод и зеленчук'
    (4) Ст. мениджър специализирани превози на физически лица = таксиджия
    (5) Ръководител транспортна дейност и превози по утвърдени транспортни схеми = шофьор на маршрутка
    (6) Експерт спедиция и международни превози = шофьор на ТИР
    (7) Изп. Директор по изискванията на протокола за преглед за транспортна годност = бачка в авто сервиз
    (8) Мениджър комуникации с крайни клиенти = телефонистка
    (9) Експерт по обслужване и подръжка на сгради = чистач/метач
    (10) Технически сътрудник по сигурноста на търговския сектор = пазач на склад
    ЕП: Спрял съм да пиша от доста време, но следя форума. Вярвам в знанията ти и съм те молил за помощ на лични /която не получих/. Но попадайки на такъв пост падаш много! Вече разбирам хората които ти се подиграват, жалко че не можеш да скъсиш фармата до 1.60.........или вече си го направил...........

П.П. Лошо е човек като си повярва твърде много, още повече игнорирайки фактите! Може би трябва да се замислиш Ти да търсиш съвети от "първи стъпковци", или поне фактите говорят в тази посока! Това от мен, лека нощ!
    Last edited by първи стъпки; 11.06.2013, 22:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
      Пращайте идеи за въпроси и възможни отговори на лично съобщение и ние с Христо ще я направим днес или утре за да се измества тема тук от Софарма
      (1) Мениджър агро-продоволствен отдел в хранително-вкусовия сектор = келнер
      (2) Специалист по управление на дейноста по рециклирането = боклуджия
      (3) Завеждащ алтернативната хранителна дистрибуция = продавач в 'плод и зеленчук'
      (4) Ст. мениджър специализирани превози на физически лица = таксиджия
      (5) Ръководител транспортна дейност и превози по утвърдени транспортни схеми = шофьор на маршрутка
      (6) Експерт спедиция и международни превози = шофьор на ТИР
      (7) Изп. Директор по изискванията на протокола за преглед за транспортна годност = бачка в авто сервиз
      (8) Мениджър комуникации с крайни клиенти = телефонистка
      (9) Експерт по обслужване и подръжка на сгради = чистач/метач
      (10) Технически сътрудник по сигурноста на търговския сектор = пазач на склад

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        ок, съгласих се в името на добрият тон на форума
        Аааа, не, не съм съгласен. Не е прав.
        Може да е добър фундаменталист, ама от други неща явно не отбира много.
        Туканка сме елита, както каза някой напоследък. Таксиджиите още ги няма.
        Дори и Геко колкото и да се дърлим с него. Смени 100 ника, но държи човека на вижданията си и продължава да залага на шитчета с ниски П/Б-та.
        Не се знае, и неговото време може да дойде. Издръжлив е и още нефалирал
        И той е част от елита и струва 3 пъти повече отколкото всеки един извън фронтовата БФБ!

Коментар

• Да не забравяме, че пишем в темата на Софарма.

Очаквайте Огнян Донев на гости на „Денис и приятели”
          Тази вечер, 11.06, 23:00 ч.
          БНТ 1

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
            Между другото тук съм длъжен да защитя EP. Човекът е фундаменталист, той просто не вижда фундамент в Софарма. Проблемът е, че ние тука нищо не разбираме от фундаменти, а Донев отваря нов завод! Така че чакаме рррръъъъъсссстттт Но не го обиждай, моля те. Всеки инвеститор си има мнение. Просто си е избрал да бъде мечка в биче време BigBear много правилно го каза - не гледай представянето на компанията, а гледай алчността на инвеститорите - Колко балони са се надули по света, та дори и с къде къде по-малък фундамент от тоя. Та Софарма ли няма да стигне 5 лв (поне)

ок, съгласих се в името на добрият тон на форума

Коментар

• И аз съм на тази теза. Овърскил-ът е равно вреден с липсата на дълбоки знания. Егото обаче е най-вредно, защото пазарът е непобедим. А знаещите често страдат заради егото си. Т.нар. лаици от своя страна не са чак толкова боси, колкото професионалните играчи си мислят. Това, че използват по-малко техники за анализ в никакъв случай не е критична предпоставка за грешка. Извинете, но на БФБ да се говори за какъвто и да било технически анализ, е смехотворно. 80% от позициите можеш да ги маркет-мейкърстваш със 100 лева Тогава ти остава само да се ослушваш за посоката на вятъра, за което се изискват по-скоро познанства, отколкото познания. Но борсата си е "Еврофутбол" - мислиш си, че играеш хубави системи, а те - мачовете уговорени. И в българското първенство, и в Шампионската лига

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Масовия спекулант на която и да е борса е с абсолютно същия среден профил. И по абсолютно същия начин играе супер лаишки без да разбира какво точно прави. Борсата не е някакъв елитен клуб. Просто едни хора които искат да печелят без да работят. Съвсем нормално желание бих казал

Реално както в България така и на всякъде по света човек си слага едни пари - които никъде не са кой знае колко много и вярва че ще му излезе късмета. На едни им излиза, на други не. Но реално борсата си е късмет и за големите, не само за малките. Единствената разлика е че големите правят по-малко грешки - средно. но това не им пречи да правят ама наистина големи грешки от време на време - както го видяхме и с Лемън и с Мерил линч и с РБС и с още една камара прекалено повярвали си господари на вселената.

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                Та Софарма ли няма да стигне 5 лв (поне)
                Такива мнения обичам да чета

Коментар

• Малко по темата
                  Днес фри флота е паднал с 0,18 според сайта на БФБ - вероятно вчерашното кюфте от 150 000 акции са обратно изкупуване .
                  Продавача се предполага кой е

Коментар

таксиджията съм
                    наистина мечтая да стана милионер някога, може и след 30 години, но да съм като вас минионер и аз
                    и дано не свърша по този описан по-горе начин
                    засега съм с 50% пропусната печалба, защото четох твоите анализи около нова година
                    но съм решил да сменя анализатора, Импето повече цели
                    по-добре спри да пишеш за една седмица, да се успокоиш и преосмислиш държанието си към колегите тук
                    Между другото тук съм длъжен да защитя EP. Човекът е фундаменталист, той просто не вижда фундамент в Софарма. Проблемът е, че ние тука нищо не разбираме от фундаменти, а Донев отваря нов завод! Така че чакаме рррръъъъъсссстттт Но не го обиждай, моля те. Всеки инвеститор си има мнение. Просто си е избрал да бъде мечка в биче време BigBear много правилно го каза - не гледай представянето на компанията, а гледай алчността на инвеститорите - Колко балони са се надули по света, та дори и с къде къде по-малък фундамент от тоя. Та Софарма ли няма да стигне 5 лв (поне)
                    The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                    не е препоръка

Коментар

• Пращайте идеи за въпроси и възможни отговори на лично съобщение и ние с Христо ще я направим днес или утре за да се измества тема тук от Софарма
                      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
                        Искате ли да направим една анкетка за профила на инвеститорите на БФБ. Е по-конкретно тези, които са във форума. Мога да помогна с въпроси на BigBear - нали ми е професия .
                        Направо прави нова тема с анкета и да видим кой-кой е
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                          сравнително слабо попълване на анкетата и затова я оставям до вторник вечер...
                          Искате ли да направим една анкетка за профила на инвеститорите на БФБ. Е по-конкретно тези, които са във форума. Мога да помогна с въпроси на BigBear - нали ми е професия .

Коментар

• Много хубава тема сте заформили за профила на инвестиращия на БФБ. Доста съм се чудел и аз и мисля да създаме нова тема, за да не спамим тук, надявам се да се включите!
                            П.С. Всъщност как се създава нова тема? Може ли някой да помогне или направо да създаде, че нямам опит и не знам как, а пък аз ще се "изповядам" !
                            Last edited by 15%; 11.06.2013, 20:07.
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                              Ти да не мислиш че само финансистите печелят на борсата?
                              Аз пък съм социолог по образование
                              Чарът на борсата е,че няма нито формула за успех, нито профил на успешен спекулант.

Коментар

таксиджията съм
                                наистина мечтая да стана милионер някога, може и след 30 години, но да съм като вас минионер и аз
                                и дано не свърша по този описан по-горе начин
                                засега съм с 50% пропусната печалба, защото четох твоите анализи около нова година
                                но съм решил да сменя анализатора, Импето повече цели
                                по-добре спри да пишеш за една седмица, да се успокоиш и преосмислиш държанието си към колегите тук

Коментар

Working...
                                X