IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Баланс на Българска роза - Пловдив АД (в ликвидация) / неконсолидиран /

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
      Кое точно?
      Българска роза Пловдив или Севтополис на кой е отчета

Коментар

• Кое точно?

Коментар

• възможно ли е това

http://money.bg/section/id_147/c_4bo/n_78

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи - Пипона Разгледай мнение
            Тони, нали има инвестиция в болница и здравен фонд през доверие. Малко си закъснял със съветите към Чичо ти. Ами що не се разширява бизнеса в тази област. Явно има някакви причини. Не е трудно да се сетиш поне за няколко.

Е да няма погребална агенция. Това е идея. Може и пакет да се пусне промоция, ако умрете в нашата болница (за което може и да помогнем) получавате 50% отстъпка за погребението. Хитро нали и добре ще обслужи публичния образ на Чичо.

А що се отнася да подарявали земи на турция, че да имала софарма заводи там. Тук вече удари гъза в тавана. В общи линии не си далече и майка си да продадеш за пари.

Намаляването на населението не било толкова лошо. Е да ама ако беше с темповете поне на другите страни с които се сравняваме. Да не говорим промяната на етническия състав. Ама айде дълга история.

А те "атакувах" основно за това, че се опитваш през форума да се натягаш на Чичо. Постваш едно и също в няколко теми, защото Чичо четял. И "императора"-мишка преди години ползваше форума да лее псалми за великите секси компании и преподобния мажоритар. И го правеше и тук и се излагаше с тъпотии на общите събрания. Накрая спечели правото да се снима с чичо си.
            Пепи, но за едно си обсолютно прав - трябва да понамаля писането във форума и ще го направя! То и без това с повечето форумци си имаме и фейсбуци и други начини за комуникация...

Коментар

• Защо се препирате колеги. Няма нужда от това.
              Давайте по-конструктивно.

Коментар

• Пак ме караш да отговоря(защото иначе не е възпитано) и да занимавам хората с моито мисловни напъни в които има много малко финанси и много повече чувства!

Просто исках да кажа, че трябва да се търси позитивното и в най-лошите сценарии, които предстоят пред нашата мила Родина. Ако не си хванал хумора - жалко, явно не съм бил ясен.
                На чичо Оги няма за какво да се натягам, напротив по-скоро се опитвам да му посоча нещо, което може би му убягва. Шапките миналата година бяха една шега, в която той се включи - адмирации за което! Той много добре знае когато цяла България бе манипулирана да се обърне срещу него, кой му вярваше и остана до него.

Не обиждай Импето, той ми ортак(съакционер) в някои компании и е добър човек. Има оригинален изказ, който понякога може да дразни някого, но това не трябва да е причина да го нападаш.
                Хайде стига с тия дивотии!
                Живи и здрави!

п.с. чичо Оги трябва да вземеш Христо Комарницки в Клуб Z - уникални карикатури. Такъв човек трябва да рисува за списанието
                Last edited by tony1975; 22.04.2014, 18:45.

Коментар

• Тони, нали има инвестиция в болница и здравен фонд през доверие. Малко си закъснял със съветите към Чичо ти. Ами що не се разширява бизнеса в тази област. Явно има някакви причини. Не е трудно да се сетиш поне за няколко.

Е да няма погребална агенция. Това е идея. Може и пакет да се пусне промоция, ако умрете в нашата болница (за което може и да помогнем) получавате 50% отстъпка за погребението. Хитро нали и добре ще обслужи публичния образ на Чичо.

А що се отнася да подарявали земи на турция, че да имала софарма заводи там. Тук вече удари гъза в тавана. В общи линии не си далече и майка си да продадеш за пари.

Намаляването на населението не било толкова лошо. Е да ама ако беше с темповете поне на другите страни с които се сравняваме. Да не говорим промяната на етническия състав. Ама айде дълга история.

А те "атакувах" основно за това, че се опитваш през форума да се натягаш на Чичо. Постваш едно и също в няколко теми, защото Чичо четял. И "императора"-мишка преди години ползваше форума да лее псалми за великите секси компании и преподобния мажоритар. И го правеше и тук и се излагаше с тъпотии на общите събрания. Накрая спечели правото да се снима с чичо си.

Коментар

• Днес докато пътувах със семейството си от Карлово към Пловдив си мислих върху думите на Питона. Защо да съм написал глупости?
                    Нима не е истина че инвестиция във сектор здравеопазване е добър начин да се "играе с тренда" негативната тенденция на застаряваща България? Е докато не измислят хапче за вечна младост, ама тогава пък пет години по-късно Софарма ще му направи еквивалент генерик.
                    Нима ако Софарма отдели дори само 100бона от милионите, които разходва годишно за спонсорство на тенис турнири, журналистически награди и т.н. и създаде един фонд за подпомагане на българи които искат да имат деца(проучвания показват че става дума за 250 000двойки, та това са 0,5 млн българи), дали това няма да е обществено значимо, отговорно а и добра реклама за самата компания. Имам много приятелски семейства, затънали в заеми за да осигурят поредните 5бона за инвитро в поредния си опит да създадат българчета.
                    Ето 100 бона на година могат да направят 20български семейства щастливи и тези хора всяка сутрин, като будят съкровището си от сън ще знаят че го имат благодарение на СОФАРМА - нима това не е добра и разумна реклама?

Макар че както знаете аз съм си заклет оптимист и все ми се иска да не гледам толкова негативно на това че се топим. Може и 500 000 да останем ама да сме читави и да живеем добре. Проблема е че като останем 500 000 няма да стигат данъците ни за да се изплащат помощи на 2млн цигани, а те като спрат да получават помощи ще започнат съвсем да крадат и правят всякакви други неща да не ги описвам и тогава не можем ги спря. По време на освобождението заедно с източна Румелия сме били 3млн и като се сетя за образа на Пурко(г-н за един ден) и ние сме били същите, като тях сега.

Заговори се покрай проблемите в Украйна, че пожара може да дойде насам. Е макар, че заради професията ми не би трябвало да го казвам, но и аз подкрепям донякъде мнението на Мариян Йорданов, който казва е и какво от това? Като не искат да живеем заедно да се цепят, какво да ходим с танковете да се стреляме и да се колим? Няма смисъл то и сега половината си села и градчета зарязахме и пустеят и държавата не отделя пари да подържа нищо там аз ще плача за Кърджали или за РЯзград - а, не! Като не искат да са европейци да се отделят към Турция - те губят. Е друг е въпроса ако някой от нас има имот или инвестиция там, като Биовет . Ама кво да се прави риск. НО и тук пак ще погледна положително, ето ако Троян и Ловеч решат да се отделят от България и да се присъединят към Турция, Софарма най-накрая ще има официално завод в турско и ще се изпълни мечтата на чичо Оги да стъпим здраво на тоз голям пазар

Гледай върху какви неща пък и аз размишлявам на този хубав празник! Тук времето се усмихна излизаме да цапнем по биричка със семейството, Пепи.

Хубав и усмихнат ден и бъдете оптимисти!
                    Last edited by tony1975; 27.04.2014, 03:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      Винаги съм се опитвал да не влизам в пререкания с форумците на инвестора, защото тук вече има много приятели. Мисля да продължа в същия дух. Не съм търсил качество или някакви велики умозаключения. Просто тук ми е лесно да споделям какво мисля.
                      Жив и здрав и весел празник!
                      +1
                      весели празници и от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи - Пипона Разгледай мнение
                        Тони ти семейство нямаш ли, че си станал permanent resident на форума. А тази простотия долу по-добре я изтрий. Нито е интересна, нито оригинална. Откакто почна много да пишеш качеството пада главоломно. Започна да надминаваш и "императора"-мишка от класическия му период.

Айде със здраве.
                        Винаги съм се опитвал да не влизам в пререкания с форумците на инвестора, защото тук вече има много приятели. Мисля да продължа в същия дух. Не съм търсил качество или някакви велики умозаключения. Просто тук ми е лесно да споделям какво мисля.
                        Жив и здрав и весел празник!

Коментар

• Тони ти семейство нямаш ли, че си станал permanent resident на форума. А тази простотия долу по-добре я изтрий. Нито е интересна, нито оригинална. Откакто почна много да пишеш качеството пада главоломно. Започна да надминаваш и "императора"-мишка от класическия му период.

Айде със здраве.

Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          я до го постна и тук, защото знам че чичо Оги следи тази тема!

Коментар

• я до го постна и тук, защото знам че чичо Оги следи тази тема!
                            Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Вървя днес по улиците на Пловдив, в тоя мрачен и дъждовен петък и се замислям наистина с колко възрастни хора се разминавам!!! Застаряваме, няма раждаемост(не знам защо Софарма, която извършва голяма социална дейност, не отдели малко средства за асистирана репродукция - това ще е от голяма помощ за българските семейства и ще спечели на компанията вечно благодарни млади българи - ама това е друга тема), хората мрачни, болни, тъжни, самоубийства, някои емигрират(въпреки че там дето най-много отиваха в Испания гледам безработицата е страшна) и никой нищо не прави за да подобри тези тенденции.
                            Еми викам си ако трябва да подходи "борсово" човек не бива да играе срещу тренда, както ме е учил Софикс . Как може да се възползваме от тази ситуация - хрумват ми два начина:
                            1. Инвестиция в траурна агенция, но за съжаление няма публична такава
                            2. Инвестиция във сектор здравеопазване и както каза Митака в някой healthcare provider. Радвам се на инвестицията си в групата на Софарма и сега ме е яд, че не купих повече! Остаряваме, болестите се роят една след друга и все повече кинти ще даваме в този сектор. Дори бай мангал може да не си плати водата или тока, ама като го заболи зъбче ще иде да си купи аналгинче

Поздрави на всички работещи в групата на Софарма, желая Ви хубави празници с близките хора!

Коментар

• нищо и няма на акцията - просто се завръща към оценката която заслужава!
                              Това е една от компаниите, която ще оставя в портфейла си!

поздрави на редника от строителни войски!

Коментар

• Леко е плондирана артията, Заимствам термина "плондирано" от пипбел
                                Ако погълне севтополис може и да си оправдае цената
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X