Баланс на Българска роза - Пловдив АД (в ликвидация) / неконсолидиран /
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеКое точно?на кой е отчета
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пепи - Пипона Разгледай мнениеТони, нали има инвестиция в болница и здравен фонд през доверие. Малко си закъснял със съветите към Чичо ти. Ами що не се разширява бизнеса в тази област. Явно има някакви причини. Не е трудно да се сетиш поне за няколко.
Е да няма погребална агенция. Това е идея. Може и пакет да се пусне промоция, ако умрете в нашата болница (за което може и да помогнем) получавате 50% отстъпка за погребението. Хитро нали и добре ще обслужи публичния образ на Чичо.
А що се отнася да подарявали земи на турция, че да имала софарма заводи там. Тук вече удари гъза в тавана. В общи линии не си далече и майка си да продадеш за пари.
Намаляването на населението не било толкова лошо. Е да ама ако беше с темповете поне на другите страни с които се сравняваме. Да не говорим промяната на етническия състав. Ама айде дълга история.
А те "атакувах" основно за това, че се опитваш през форума да се натягаш на Чичо. Постваш едно и също в няколко теми, защото Чичо четял. И "императора"-мишка преди години ползваше форума да лее псалми за великите секси компании и преподобния мажоритар. И го правеше и тук и се излагаше с тъпотии на общите събрания. Накрая спечели правото да се снима с чичо си.
Коментар
-
Пак ме караш да отговоря(защото иначе не е възпитано) и да занимавам хората с моито мисловни напъни в които има много малко финанси и много повече чувства!
Просто исках да кажа, че трябва да се търси позитивното и в най-лошите сценарии, които предстоят пред нашата мила Родина. Ако не си хванал хумора - жалко, явно не съм бил ясен.
На чичо Оги няма за какво да се натягам, напротив по-скоро се опитвам да му посоча нещо, което може би му убягва. Шапките миналата година бяха една шега, в която той се включи - адмирации за което! Той много добре знае когато цяла България бе манипулирана да се обърне срещу него, кой му вярваше и остана до него.
Не обиждай Импето, той ми ортак(съакционер) в някои компании и е добър човек. Има оригинален изказ, който понякога може да дразни някого, но това не трябва да е причина да го нападаш.
Хайде стига с тия дивотии!
Живи и здрави!
п.с. чичо Оги трябва да вземеш Христо Комарницки в Клуб Z - уникални карикатури. Такъв човек трябва да рисува за списаниетоLast edited by tony1975; 22.04.2014, 18:45.
Коментар
-
Тони, нали има инвестиция в болница и здравен фонд през доверие. Малко си закъснял със съветите към Чичо ти. Ами що не се разширява бизнеса в тази област. Явно има някакви причини. Не е трудно да се сетиш поне за няколко.
Е да няма погребална агенция. Това е идея. Може и пакет да се пусне промоция, ако умрете в нашата болница (за което може и да помогнем) получавате 50% отстъпка за погребението. Хитро нали и добре ще обслужи публичния образ на Чичо.
А що се отнася да подарявали земи на турция, че да имала софарма заводи там. Тук вече удари гъза в тавана. В общи линии не си далече и майка си да продадеш за пари.
Намаляването на населението не било толкова лошо. Е да ама ако беше с темповете поне на другите страни с които се сравняваме. Да не говорим промяната на етническия състав. Ама айде дълга история.
А те "атакувах" основно за това, че се опитваш през форума да се натягаш на Чичо. Постваш едно и също в няколко теми, защото Чичо четял. И "императора"-мишка преди години ползваше форума да лее псалми за великите секси компании и преподобния мажоритар. И го правеше и тук и се излагаше с тъпотии на общите събрания. Накрая спечели правото да се снима с чичо си.
Коментар
-
Днес докато пътувах със семейството сиот Карлово към Пловдив си мислих върху думите на Питона. Защо да съм написал глупости?
Нима не е истина че инвестиция във сектор здравеопазване е добър начин да се "играе с тренда" негативната тенденция на застаряваща България? Е докато не измислят хапче за вечна младост, ама тогава пък пет години по-късно Софарма ще му направи еквивалент генерик.
Нима ако Софарма отдели дори само 100бона от милионите, които разходва годишно за спонсорство на тенис турнири, журналистически награди и т.н. и създаде един фонд за подпомагане на българи които искат да имат деца(проучвания показват че става дума за 250 000двойки, та това са 0,5 млн българи), дали това няма да е обществено значимо, отговорно а и добра реклама за самата компания. Имам много приятелски семейства, затънали в заеми за да осигурят поредните 5бона за инвитро в поредния си опит да създадат българчета.
Ето 100 бона на година могат да направят 20български семейства щастливи и тези хора всяка сутрин, като будят съкровището си от сън ще знаят че го имат благодарение на СОФАРМА - нима това не е добра и разумна реклама?
Макар че както знаете аз съм си заклет оптимист и все ми се иска да не гледам толкова негативно на това че се топим. Може и 500 000 да останем ама да сме читави и да живеем добре. Проблема е че като останем 500 000 няма да стигат данъците ни за да се изплащат помощи на 2млн цигани, а те като спрат да получават помощи ще започнат съвсем да крадат и правят всякакви други неща да не ги описвам и тогава не можем ги спря. По време на освобождението заедно с източна Румелия сме били 3млн и като се сетя за образа на Пурко(г-н за един ден) и ние сме били същите, като тях сега.
Заговори се покрай проблемите в Украйна, че пожара може да дойде насам. Е макар, че заради професията ми не би трябвало да го казвам, но и аз подкрепям донякъде мнението на Мариян Йорданов, който казва е и какво от това? Като не искат да живеем заедно да се цепят, какво да ходим с танковете да се стреляме и да се колим? Няма смисъл то и сега половината си села и градчета зарязахме и пустеят и държавата не отделя пари да подържа нищо там аз ще плача за Кърджали или за РЯзград - а, не! Като не искат да са европейци да се отделят към Турция - те губят. Е друг е въпроса ако някой от нас има имот или инвестиция там, като Биовет. Ама кво да се прави риск. НО и тук пак ще погледна положително, ето ако Троян и Ловеч решат да се отделят от България и да се присъединят към Турция, Софарма най-накрая ще има официално завод в турско и ще се изпълни мечтата на чичо Оги да стъпим здраво на тоз голям пазар
Гледай върху какви неща пък и аз размишлявам на този хубав празник! Тук времето се усмихна излизаме да цапнем по биричка със семейството, Пепи.
Хубав и усмихнат ден и бъдете оптимисти!Last edited by tony1975; 27.04.2014, 03:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВинаги съм се опитвал да не влизам в пререкания с форумците на инвестора, защото тук вече има много приятели. Мисля да продължа в същия дух. Не съм търсил качество или някакви велики умозаключения. Просто тук ми е лесно да споделям какво мисля.
Жив и здрав и весел празник!
весели празници и от мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пепи - Пипона Разгледай мнениеТони ти семейство нямаш ли, че си станал permanent resident на форума. А тази простотия долу по-добре я изтрий. Нито е интересна, нито оригинална. Откакто почна много да пишеш качеството пада главоломно. Започна да надминаваш и "императора"-мишка от класическия му период.
Айде със здраве.
Жив и здрав и весел празник!
Коментар
-
Тони ти семейство нямаш ли, че си станал permanent resident на форума. А тази простотия долу по-добре я изтрий. Нито е интересна, нито оригинална. Откакто почна много да пишеш качеството пада главоломно. Започна да надминаваш и "императора"-мишка от класическия му период.
Айде със здраве.
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениея до го постна и тук, защото знам че чичо Оги следи тази тема!
Коментар
-
я до го постна и тук, защото знам че чичо Оги следи тази тема!
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВървя днес по улиците на Пловдив, в тоя мрачен и дъждовен петък и се замислям наистина с колко възрастни хора се разминавам!!! Застаряваме, няма раждаемост(не знам защо Софарма, която извършва голяма социална дейност, не отдели малко средства за асистирана репродукция - това ще е от голяма помощ за българските семейства и ще спечели на компанията вечно благодарни млади българи - ама това е друга тема), хората мрачни, болни, тъжни, самоубийства, някои емигрират(въпреки че там дето най-много отиваха в Испания гледам безработицата е страшна) и никой нищо не прави за да подобри тези тенденции.
Еми викам си ако трябва да подходи "борсово" човек не бива да играе срещу тренда, както ме е учил Софикс. Как може да се възползваме от тази ситуация - хрумват ми два начина:
1. Инвестиция в траурна агенция, но за съжаление няма публична такава
2. Инвестиция във сектор здравеопазване и както каза Митака в някой healthcare provider. Радвам се на инвестицията си в групата на Софарма и сега ме е яд, че не купих повече! Остаряваме, болестите се роят една след друга и все повече кинти ще даваме в този сектор. Дори бай мангал може да не си плати водата или тока, ама като го заболи зъбче ще иде да си купи аналгинче
Поздрави на всички работещи в групата на Софарма, желая Ви хубави празници с близките хора!
Коментар
Коментар