IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    +1

Коментар

• Браво!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        литна кифте
        Ромфарм?

Коментар

• литна кифте

Коментар

майтапя се!
            изкаш да кажеш, че всичко е изчислено, за да може зетя да дойде на оса - не вярвам!!!

На мен звездите така ми говорят, но ще видим !!!
            Всъщност няма голяма значение кога ще бъде. Нещата ги виждаме и преди събранието. УСПЕЕЕХ

Коментар

• майтапя се!
              изкаш да кажеш, че всичко е изчислено, за да може зетя да дойде на оса - не вярвам!!!

Коментар

• Тази е много по-точна !!!!!
                Онзи, зад големия куп съм аз
                Attached Files

Коментар

тази снимка не беше за Софарма, не и за тази компания

Коментар

))

Какво да каже жената? Нали знаеш традициата каква е - трябва да е приключила учебната година !!!!!

Коментар

• Attached Files

Коментар

• ))

Attached Files

Коментар

абе щях да намалявам писането, ама хайде тази вечер ще огранича алкохола пък ще драсна тук
                          Сфарм в предкризисните дни с много по-малка печалба помниш къде беше - ха виш сега къде са другите читави компании като М+С и ХЕС , мисля че има още да катерим до 8-9лв.
                          За СФТРД пък е още по видно, 2008 (когато баба меца вече ни налазваше), трейдинга тръгна от 5лв(май беше по спомен), сега е с много по-добри резултати и вече утвърдена дивидентаджийска компания и тук вдигам летвата към 7-8лв.
                          Ами в предкризисните дни п/е от 30 до 80 нали не смяташ че са били адекватни. Излязоха едни видни хора да ви кажат, че всичко е тенджера под налягане, но нещо не ви се вярваше. Е, въпроса сега е - това ли ще е базата за сравнение - епохата на балониадата? Пък и не виждам, чак толкова да са се увеличили драстично и печалбите. А и писа се по едно време и за скелетите в гардероба, но защо да им се вървзаме. Ще видим как ще вървят продажбите с русия и украйна, и дано се задържат разбира се. Предполага се, че за някакъв аналгин или карсил няма да има санкции ...
                          Не е препоръка
                          Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

абе щях да намалявам писането, ама хайде тази вечер ще огранича алкохола пък ще драсна тук
                            Сфарм в предкризисните дни с много по-малка печалба помниш къде беше - ха виш сега къде са другите читави компании като М+С и ХЕС , мисля че има още да катерим до 8-9лв.
                            За СФТРД пък е още по видно, 2008 (когато баба меца вече ни налазваше), трейдинга тръгна от 5лв(май беше по спомен), сега е с много по-добри резултати и вече утвърдена дивидентаджийска компания и тук вдигам летвата към 7-8лв.
                            Със свито сърце те подкрепям
                            Високите цени са хубаво нещо, но не ми вършат работа

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                              Акцията отдавна се завърна към оценката си, въпроса е какво може да се получи по-натаък като ръст на хартията - според мен поне - не бих си оставил кеша да гъбясва във времето без особен профит
                              не е препоръка

Коментар

нищо и няма на акцията - просто се завръща към оценката която заслужава!
                                Това е една от компаниите, която ще оставя в портфейла си!

поздрави на редника от строителни войски!
                                Акцията отдавна се завърна към оценката си, въпроса е какво може да се получи по-натаък като ръст на хартията - според мен поне - не бих си оставил кеша да гъбясва във времето без особен профит
                                не е препоръка

Коментар

Working...
                                X