Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемайтапя се!
изкаш да кажеш, че всичко е изчислено, за да може зетя да дойде на оса- не вярвам!!!
На мен звездите така ми говорят, но ще видим !!!
Всъщност няма голяма значение кога ще бъде. Нещата ги виждаме и преди събранието. УСПЕЕЕХ
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
тази снимка не беше за Софарма, не и за тази компания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение))
Какво да каже жената? Нали знаеш традициата каква е - трябва да е приключила учебната година !!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеабе щях да намалявам писането, ама хайде тази вечер ще огранича алкохола пък ще драсна тук
Сфарм в предкризисните дни с много по-малка печалба помниш къде беше- ха виш сега къде са другите читави компании като М+С и ХЕС , мисля че има още да катерим до 8-9лв.
За СФТРД пък е още по видно, 2008 (когато баба меца вече ни налазваше), трейдинга тръгна от 5лв(май беше по спомен), сега е с много по-добри резултати и вече утвърдена дивидентаджийска компания и тук вдигам летвата към 7-8лв.
Не е препоръкаЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеабе щях да намалявам писането, ама хайде тази вечер ще огранича алкохола пък ще драсна тук
Сфарм в предкризисните дни с много по-малка печалба помниш къде беше- ха виш сега къде са другите читави компании като М+С и ХЕС , мисля че има още да катерим до 8-9лв.
За СФТРД пък е още по видно, 2008 (когато баба меца вече ни налазваше), трейдинга тръгна от 5лв(май беше по спомен), сега е с много по-добри резултати и вече утвърдена дивидентаджийска компания и тук вдигам летвата към 7-8лв.
Високите цени са хубаво нещо, но не ми вършат работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеАкцията отдавна се завърна към оценката си, въпроса е какво може да се получи по-натаък като ръст на хартията - според мен поне - не бих си оставил кеша да гъбясва във времето без особен профит
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениенищо и няма на акцията - просто се завръща към оценката която заслужава!
Това е една от компаниите, която ще оставя в портфейла си!
поздрави на редника от строителни войски!
не е препоръка
Коментар
Коментар