If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако съберем 5%, но няма време вече, трябва покана за ОСА на държателите и съответното време
няма и пари за дивиденти на нови акции, чичо ги е сметнал по 0,6 на съществуващите акции
Кой освен боса да обяви процедура ? Нали се изисква гласуване а той има огромен дял
Ако можем ние дребните да обявим !
Ако съберем 5%, но няма време вече, трябва покана за ОСА на държателите и съответното време
няма и пари за дивиденти на нови акции, чичо ги е сметнал по 0,6 на съществуващите акции
Трудно се хващат полезните ходове пред чичо Ви,- особено ако се прекали , в която и да е посока...
Така е, аз изказах мнение какво бих направил на негово място. Още повече, че се подготвя нова емисия варанти. Логично би било, да реализира първата преди да стартира втората.
Остава да изчакаме и да видим. Аз съм доволен.
Аз това предложение си го обяснявам с това, че Чичо има спешна нужда от свеж кеш ! Ако е така е интересно за какво му е, защото никога не е бил толкова щедър !
Еми поохарчи се, сигурно има да връща
мисля, че той е един от главните виновници борсата да не върне много последната година
Аз това предложение си го обяснявам с това, че Чичо има спешна нужда от свеж кеш ! Ако е така е интересно за какво му е, защото никога не е бил толкова щедър !
Да не забравяме, че вече дели с по-малко хора. По-лесно е да си щедър. А и си е показно за тези, които си раздадоха акциите.
Много интересно КФН дали ще направи нещо по въпроса след като "странното" поскъпване на акциите (и НЕпосъпване на варантите) започна 3 седмици преди новината.!
Един път и от мен да го чуете - евала на чичикака, дано стане традиция. Нямам и няма и да има, но добрите корпоративни практики са си добри корпоративни практики и следва да се отбелязват. Браво!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар