If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ясно. Ако използваме и другите методи от каменната ера можем да решим в зародиш всеки потенциален междуполов проблем.
Всъщност според доста психолози основния проблем на междуполовите връзки е липсата на достатъчно агресивност от страна на мъжа. Агресивност не като насилие разбира се.
на работата всеки ден ме ядосват разни млади момичета - софиянки
Младите момичета трябва да те обезщетят някак си за нервите мисля !
Между другото Форти, днешната покупка направих с първата рента от земята, която купувайки, се посъветвах с теб на лични преди време! Благодарско за което
Лелеее, като чета коментарите ви, осъзнавам колко съм бос всъщност откъм информация и компетенция - казвам го без грам ирония!
Днес понакупих малко и ще се опитам да обоснова моята аматьорска логика за това: Аз гледам предимно неконсолидираните отчети, защото ме интересува кое колко дава на собственика си, а не колко струва. Всъщност това колко струва /ако не изплаща нищо на майката/ има смисъл само при негова продажба, нещо, което не виждам въобще да се задава тук. Та, Софарма АД са направили 22 ст. за деветмесечието, което при цена 2,50-2,60 ми се вижда ОК.
Сигурен съм, че по света има много по-изгодни предложения, но аз лично си изкарвам хляба от друго място и не мога да следя 1000 компании, а фондовете /имам малко такива/ не се представят по-добре от мен....засега
Ако на някой му се занимава, ще се радвам да драсне няколко реда и да обясни къде бъркам.
П.П. Благодаря за коментарите на ЕП, Равния и всички други, от които научавам нови неща!
на инфото сложи една от най-едрите цедки, много неща ще останат в нея за изхвърляне
много на място си даже, не се съмнявай
ти сам каза, че донев се е полакомил, което означава, че има разминаване между офертите. сега, ти или знаеш какво са предложили, като е ясно, че няма сделка, или не знаеш какво са предложили, но си подочул нещо от тук там. В началото мислех, че знаеш, явно съм сбъркал в преценката си за теб. Доста празни приказки изписахме днес.
инфото е от десния горен ъгъл в стаята му, т.е. от най-високо ниво
Ами чичо ти ОД може да потвърди за Stada! То даже имаше дю дилиджънс екип дето беше готов да започне работа веднага по придобиването.
За Advent мога също да ти гарантирам, че имаше интерес и то много сериозен, тъй като точно бяха взели Стивън Стийд да помага по продажбата на Terapia на Ranbaxy. После обаче купиха Labormed след като Софарма се оказа, че искат много висока цена за фирмата. После пък Labormed фалира, а Стивън го изгониха.
Всички тези неща са естествено от 2006/07. След това интерес към фирмата естествено липсва по обясними причини!
пишеш доста неверни неща, които никога ги е нямало на този свят, а може би и в други светове, където и ти дори не си бил
нямало е никога оферти от някои тези компании - нито вербални, нито писмени
Коментар