IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Sharky's Разгледай мнение
    И търговският директор с намазани ски.... Е ми крайно време беше...
    Софарма се разделя с търговския си директор Владимир Стойчев

До назначаването на нов търговски директор длъжността ще бъде временно изпълнявана от изпълнителния директор Огнян Донев..

Тук нещата са 50/50 ..:

Коментар

• И търговският директор с намазани ски.... Е ми крайно време беше...
      колкото толкова

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
        това е валидно предимно за генерична компания, а не ОТС...
        какъв е дела на собствените лекарства на Софарма? като трибестан

пс. имам малко акции - колкото да си поддържам интереса да я наглеждам , но като стигне до 2 лв ще си взема още много повече
        И аз мисля че покупки на тези нива са с перспектива за "тъпчене на място".
        На 2 лв цените може би биха станали интересни и за инвестиция Таблиците на куроператора също го потвърждават
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          5.Пазарите за тази компания не са толкова лесно достъпни, колкото за другите производства. Тук за да продават нещо някъде сигурно трябват години изследвания, проучвания и разрешителни, което й е и защитния ров(знаеш за какво говоря)
          това е валидно предимно за генерична компания, а не ОТС...
          какъв е дела на собствените лекарства на Софарма? като трибестан

пс. имам малко акции - колкото да си поддържам интереса да я наглеждам , но като стигне до 2 лв ще си взема още много повече
          "the trend is your friend until the end..."

Коментар

Айде отпуши се

основание чл. 100к., ал. 1, от ЗППЦК Ви уведомяваме, че за месец декември 2015 година „СОФАРМА” АД реализира ръст в продажбите си с 8% спрямо същия месец на предходната година, в т.ч. спад на продажбите за вътрешен пазар с 16% и ръст на продажбите за износ с 32%. Ръстът в продажбите за износ се дължи предимно на увеличението в продажбите предназначени за руския пазар с 45%. Ръководството планира да поддържа активност на износа и през месеците януари и декември 2016 година, както и да подобри ритмичността на продажбите за Русия през летните месеци. Очакванията са това да доведе до по-добро представяне на продуктите ни, ако бъде запазена относително стабилна макроикономическа среда. Очакваният ръст за януари 2016 година също е висок, основно поради ниската база от 2015 година, когато поради волатилността на руската валута беше взето решение да се преустановят временно продажбите към руския пазар.
            Приходите от продажби през 2015 година намаляват с 14% спрямо същия период на миналата година в т.ч. с 0,3% увеличение на продажбите за вътрешен пазар и с 20% спад в продажбите за износ.
            Това тук дали не е февруари?

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
              и аз му разправях, че имало хора, които го правят безплатно ама той не вярва. какво да го правя, завършил е у чужбината, не му е увряла тиквата още, че може да се продава евтино тука.
              не е работа и продаване, а удоволствие да правиш нещо - все пак това е форум и обсъждаме
              има от къде да печелим

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                предай му, че сме от големите акционери
                като ни достигне - и той сигурно така ще прави
                друго?
                и аз му разправях, че имало хора, които го правят безплатно ама той не вярва. какво да го правя, завършил е у чужбината, не му е увряла тиквата още, че може да се продава евтино тука.

Коментар

в натура ли е, бартер ли е? Може ли повече инфо, тъй като мой приятел се интересува как да се включи и колко ще изкара?
                  предай му, че сме от големите акционери
                  като ни достигне - и той сигурно така ще прави
                  друго?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                    отношенията ни с групата не са на тази основа, която Вие споменавате по-долу
                    в натура ли е, бартер ли е? Може ли повече инфо, тъй като мой приятел се интересува как да се включи и колко ще изкара?

Коментар

• отношенията ни с групата не са на тази основа, която Вие споменавате по-долу

Коментар

на кой да звънна за сключване на договора? Един приятел пита.
                        То и мен ме пита един приятел? Станало му интересно..
                        The strongest stand last.

Коментар

Достатъчно
                          на кой да звънна за сключване на договора? Един приятел пита.

Коментар

колко ви плащат за рекламата със снимките на софарма? Питам за един приятел, че и той иска да си сложи.
                            Достатъчно

Коментар

• колко ви плащат за рекламата със снимките на софарма? Питам за един приятел, че и той иска да си сложи.

Коментар

• НЕЩО ?????????????
                                Тони - е защо чак сега мина на правилното лого????

Коментар

Working...
                                X